Gönderen Konu: tişört basımı ?  (Okunma sayısı 22606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: tişört basımı ?
« Yanıtla #180 : Eylül 21, 2014, 22:18:45 »
Burda benden büyük abilerim var daha iyi bilirler tabi ama , tişört basımında kişisel istek işin içine girdiği zaman fiyat 20-30 ₺ bilemedik 50₺ gibi kalmayacaktır. Adamlar kalıp şeklinde üretiyorlar hemen hızlı baskı düşük uğraş ve  maliyet. Biz yaptığımız projelerde tişört bastırdık 10-20 kişi hatta 40-50 kişi. Sayı çok olunca maliyet düşüyor ama ne kadar şey ekletirsek fiyat artıyor.

Ön arka baskılı uzun kol ve kısa kol şeklinde herkese 2 şer tişört, 40 kişiye basıldı bu üründen. Kişi başı maliyet yanlış hatırlamıyorsam 70 ₺ yada 100₺ gibi bişeydi. Tişört kaliteli, cidden kumaşı güzel ve baskı nakış değil ama çıkarmalar naylon değil. Bunların ikiside yıkandı ben yıkadım kaç kere ( 40 derecede 600 kurutma devrinde,ardından kurutma makinası) sıkıntısız 2 senedir gidiyor :)

Hakan abinin dediğine bir ben mi katılıyorum acaba? Bu forumun tişörtü olacak, tek tip olmalı, kadınlara ve çocuklara hitap etmeli. Kırmızı yaka ve kollu olanı ben çok beğendim. Trd 2. Planda olmalı,araç resimleri kesinlikle olmamalı. Aslında yöneticilerin rengi koyu renk olmalı üyeler beyaz, üye yönetici olursa hediye edilir yada alır :) ama tek tip olmalı. Kadınların araç tercih etmeyeceği kesindir benim düşünceme göre . Bende tercih etmem, tamam aracımı seviyorum ama tişörtte gitmez. Hakan abinin dediği gibi herkes kendi bastırabilir.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Eylül 21, 2014, 22:18:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Eylül 22, 2014, 01:06:44 »
öncelikle şunu sölemek istiyorum şuanki en önceki konumuz sayımız.liste güncellemesi.kaç kişi istekli istiyor bir görelim.çünkü hep söledigimiz gibi sayı önemli.arkasından hepimiz istekleri var.zevkleri farklı istekleri farklı.bunları olabildigince ortada toplayıp gerekirse 1 gerekirse 2 ürün ortaya çıkarılır.hep beraber anlayışla olabildigince birbirimize uyum göstererek bunu rahatlıkla yapabiliriz.
diger açıdan düşüncek olursak hakan abi de yazdı alper abi de yazdı.aslında zaten aynı şeyleri sölüyoruz farklı şeyler sölemiyoruz.1tane temel tişort çıkarılır yada 2.temel yapısı çizgisi korunur.isteyen buna arabasınıda bastırır.olay bu zaten.kimse kimseye katılmıyor katılıyor gibi bir durum yok bence.
fiyat konusuna gelince polo yakaların pahalı olcagını zaten konuşmuştuk.bunların hepsi tartışılcak şeyler polo yaka olursa ne olur düz yaka olursa ne olur v yaka olsa neolur.tişoortün karakteri bi belli olsun yakası duruşu zaten ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
üstünde yer alacak her birşeyin ekstra maliyet olcagıda zaten konuşuldu ama kuşkusuzki şuan bence herkez aynı düşüncede olacaktır amacımız sadece buluşma tişortü yapmak degil.günlük hayata en uygun buluşma tişörtü yapmak.hep forumun özelliklerini taşıcak hemde günlük isteyebilcegimiz özellikleri taşıcak.türk bayragı forumun logosu zaten olcak.ama tişörte renk katıcak bir özellikle toyotanın trd logosu olcaktır ki birçok forum(bmw ford vs vs)spor konulu logosunuda tişörtüne yansıtır.bence onuda güzel birşekilde degerlendirmeliyiz.
araç kısmına gelincede alper abide dedi.isteyen baskısını yaptırır o konuda çünkü zevk ve tercih meselesidir.ve de şahsi düşüncemdir yöneticiler ile üye tişörtleri farklı renk olmamalı.yani sadece bir forum bu.zevk için takıldıgımız birşeyler ögrenip yardım etmek için takıldıgımız bir forum.nasıl ara*ç resimleri istege baglı oluyorsa gerekli olan yönetici sıfatları(asıl kırmızı renkli ve mavi renki bölüm sorumlusu vs anlamında) veya şahıs isimleri vs kişinin kendi istegine göre veya yöneticilerin kendi kararlarına göre tişörtte uygun görürlerse kendileri yaptırmalı diye düşünüyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 97000
  • Model Yılı: '04
  • 31 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Eylül 22, 2014, 10:56:40 »
Arac baskisini kisi kendisi de yaptirabilir olmasada olur neticede forumun formasi olucak bir nevi oncelikle 11 de kaldik yokmu arttiran :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #183 : Eylül 22, 2014, 11:00:55 »
Arac baskisini kisi kendisi de yaptirabilir olmasada olur neticede forumun formasi olucak bir nevi oncelikle 11 de kaldik yokmu arttiran :D
o baskiyi isteyenler ekstra ucretle onu yaptirabilir ben ole düşündüm sahsen ben sol tarafta gobekte buyuce degil sol tarafta ustte isterim yani taslagimiz belli olsunda.aynen sayi kisi guncellemesine devam
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #184 : Eylül 22, 2014, 11:43:31 »
Forumun abileri tepkisiz halen :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #185 : Eylül 22, 2014, 15:00:18 »
konu sürekli güncel kalmalı.şuan yapılmaz diye birşey yok yapılır gene ama sayı az birazcık pahalıya kaçabilir.daha çok kişi lazım.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #186 : Eylül 22, 2014, 19:10:14 »
 Arkadaşlar, öncelikle tebrik ediyorum, konu güzel şekilde rayına oturmaya başlamış, böyle giderse çok güzel ve geniş katılıma bir şey ortaya çıkar.

Renk olarak beyaz siyah be gri olabilir, siyah renk olunca araç çizgilerini beyaz yapabiliriz. Fiyat olarak bence 30-40 tl arası olur

Hakan abi uzun uzun güzel güzel yazmış zaten .

Hakan abi seçtiğimiz kalıp üzerine ortaya araba fotoğrafı koyulabilecek şekilde tasarlayacağız değil mi ? @Hakan Öztürk (3676)
@Mehmet Öztürk (7160)
 Aynen öyle Mehmet, temel bu şekilde oluşur. Ekstra bir şey bastırmayan da kullanır, bastırmak için de uygun yer olur.

@Ogün Cetinkaya (29657)
 Kesinlikle katılıyorum, hatta Trd yerine göğüsün bir tarafı ya da dediğin gibi bir kol üstünde Türk Bayrağı güzel olur.

Bunlar iki örnek; (illa bunlar olacak değil, o zaman ki elemelerimizden kalan iki model)

Bu modelde Trd yerine Türk Bayrapı güzel olur bence.

Bu tam forma havasında, oldukça belirgin bir yapısı var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #187 : Eylül 23, 2014, 00:42:09 »
ben hakan abinin attıgı siyahı begendim ve mehmet arkadaşımızın dedigi gibi gri ve siyah renkler daha uygun olcak sanki.türk bayragının kolda olması mantıklı gibi geliyor sanırım birçogumuza.toyota ambleminin nerde olcagı trd nin yazı ve amblem şekli nasıl olmalı ve nerede olmalı araç resimleri isteyenlerin araçları nerede olmalı(sol üstte küçük mü yoksa ortada büyükmü)şimdi bunlar konuşulup en uygun şekle sokabiliriz sanırım.birde tartışmasız gereken yaka şekli varmı diye sorıyım.bence bu yaka gayet iyi olcak.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #188 : Eylül 23, 2014, 06:37:45 »
Bence de siyah olan gayet güzel. Resimlerden anladığım kadarıyla toyota yazısı dikiş olarak yazılmış. Bizim amblem yazı vb böyle olursa Çok uzun ömürlü ve güzel olacaktır. Bayrağın kolda olması güzel olur. TRD yerine bence kendi forumumuzun sticker şeklinde ki amblemi olsa güzel olur. Tabi bence olan kısmı.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #189 : Eylül 23, 2014, 08:50:49 »
Hakan abi siyah tişört kalıp olarak çok güzel, kollara türk bayrağı koyularak sonuçlandırılabilir.
Arka tarafına tct logosu koyulur.
Küçük fotoğraf koymak isteyen toyota yazısı yerine koyar, büyük koymak isteyende trd ve toyota yazısının altına yaptırır.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #190 : Eylül 23, 2014, 09:24:42 »
 Diğer arkadaşlara da uyarsa başlangıç olarak siyahı baz alalım. Türk Bayrağı bir kola, diğer kola küçük TCT olabilir bence. Sırta da toyotaclubtr yazısı, bizim sticker daki ile aynı şekilde. Tabi bunların ebatlarını belirleyip uygn arkadaşların fiyat almasını sağlarız. Eklemek ya da değiştirmek istediği nokta olanlar da belirtsin bence. Öne araç resmi eklemek için de yer müsait görünüyor.

Tshirt hazır ve yaptırma fiyatuda(kumaş ve baskı kalitesi de düşünülerek) alınırsa daha iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #191 : Eylül 23, 2014, 09:29:39 »
Örnek modeller çok şık Hakan. Ben ön tarafa araç tipi basılmasına taraftar değilim. Ancak dediğin gibi logoların yerini standarda bağlarsak isteyen araç tipini de bastırır. Daha sonra belki mevsimlik sweatshirt tipi de yaptırılabilir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #192 : Eylül 23, 2014, 09:33:51 »
Örnek modeller çok şık Hakan. Ben ön tarafa araç tipi basılmasına taraftar değilim. Ancak dediğin gibi logoların yerini standarda bağlarsak isteyen araç tipini de bastırır. Daha sonra belki mevsimlik sweatshirt tipi de yaptırılabilir.

+1
Kesinlikle ön tarafa araba resmi uygun değil,tamamen benim fikrim. Çünkü ben bu tshirt'ü  günlük hayatta da giymek istiyorum,eminim benim gibi düşünen de vardır.
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #193 : Eylül 23, 2014, 09:38:50 »
Aynı fikirdeyim Aytaç, ben de sade kullanmayı düşünüyorum. Muhtemelen birden fazla alırım, hediye edeceklerim de var, onlar da sade ister. Sweatshirt fikrine de kesinlikle katılıyorum. Onun da araştırmasını yapmıştık o zaman, onda güzel kumaşlar mevcut. Sadece fiyat baya farkediyor ama bunu hallettikten sınra ondan da yapmaya karar verirsek bana da uyar. Zaten bu tshirtü de altta dar bir sweatshirtün üstüne giyebilmek lazım kış için. Hatta fiyatı uyguna halkedersek bir oturan beden, bir bol alırım. :)

Aynı düşüncedeyim Bülent, hem öyle daha çok ilgi çeker. Resim isteyen arkadaşların da isteği gerçekleşmiş olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #194 : Eylül 23, 2014, 10:51:57 »

Aynı fikirdeyim Aytaç, ben de sade kullanmayı düşünüyorum. Muhtemelen birden fazla alırım, hediye edeceklerim de var, onlar da sade ister. Sweatshirt fikrine de kesinlikle katılıyorum. Onun da araştırmasını yapmıştık o zaman, onda güzel kumaşlar mevcut. Sadece fiyat baya farkediyor ama bunu hallettikten sınra ondan da yapmaya karar verirsek bana da uyar. Zaten bu tshirtü de altta dar bir sweatshirtün üstüne giyebilmek lazım kış için. Hatta fiyatı uyguna halkedersek bir oturan beden, bir bol alırım. :)

Aynı düşüncedeyim Bülent, hem öyle daha çok ilgi çeker. Resim isteyen arkadaşların da isteği gerçekleşmiş olur.

Aynen bende birkaç tane almak istiyorum. Hatta Uzun kollu da yapılabilirse kış için alabilirim :)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #195 : Eylül 23, 2014, 21:48:11 »
yapılcak iş basit aslında.önce kısa kollunun işini netleştirip bitirelim arkasından da uzun kollu veya polar tarzı eşofman üstü bir çalışma yapalım herkeze uyarsa.ama sırayla gidelim bence.zaten baskı kısmı istege göre olcagı içinde isteyen baskısız isteyen baskılı alcak.konu güncellensin hep ve kişi listesinide sürekli güncel tutalım diye düşünüyorum her sayfada gözüksünki girenler görsün.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #196 : Eylül 23, 2014, 23:53:38 »
olacak gibi sona yaklaşmışız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #197 : Eylül 24, 2014, 00:01:46 »
olacak gibi sona yaklaşmışız.

bakalim. Hakan abinin attigi siyahi arkadaslar biseyler yapsinda ortaya cikar sanirim yavas yavas.bide arac resmi nerde olsun diye anket yapilir arac resmi isteyelenler icin
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #198 : Eylül 24, 2014, 00:16:38 »
uyar bana. güzel olsun akla göze yatsın yeter ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #199 : Eylül 24, 2014, 00:26:32 »
Bugün denk geldi baskı yapan bir arkadaşın yanına uğradım, ortaya 25x20cm, sol üst köşeyede logo isim vs olarak üstünkörü konuştum tshirt dahil 20tlye basabileceklerini söylediler.

Tshirt ise bu:

Önemli Not: Paylaşım Tamamen Bilgi Amaçlıdır Zaten Konuyuda Pek Takip Etmiyorum, En Azından Kafanızda Aşağı Yukaru Fiyat Olarak Birşeyler Oluşsun İstedim.