0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tıpını begenırsem bende alabılırım.bır zamanlar formula ekıbının kullandıgı kırmızı beyaz ıkı renk agırlıklı guzel bır tasaarım olabılır.Araba resımlerı cok onemlı degıl.Takıp edıyorum .Sıfır yaka t shırt tercıhım degıl.Kırmızı beyaz grı kırmızı tonlarını barındırab guzel bır urune hayır demem
beyaz örneklerimizde geldi
Bu güzel bence, sadece toyota yazısını toyotaclubtr yazan kola alalım. Oraya isteyen arkadaşlar arabalarını yazdırabilir.İkincisi, koldan aşağıya giden oval çizgide olmayabilir.Tct logosu sadece arkada olsun ama çok büyük olmasın.
Böyle diye düşünüyorumArabasızBüyük arabaKÜçük arabaKalıplar spor olmasın herkes spor giyemez ama herkes(çoğunluk) normal kalıp giyebilir diye düşünüyorum
1) Ali Katma(kalıba göre xl-large)2) Ogün Cetinkaya(large)3) Yüksel Işık 4) Onur Turan (large)5) Mehmet Öztürk(L-XL)6) Ayberk Çetin7) Eren Acar8) Onur Güney(large)9) Kadir Güneş (XL - XXL )10)İlke Arslan11)Hasan Hüseyin Özgür12)Yaşar Akgün(??anlamadım)13)Ender Eruysal(large ve medium kalıba göre)14)Okay Okşit15)süleyman Ay16)Serkan Uygur(xl)17)Eren ACAR(L)
Ogün, benide ekle lütfen. L giyiyorum. Şimdiden sabırsızlanıyorum.