0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yapılcak iş basit aslında.önce kısa kollunun işini netleştirip bitirelim arkasından da uzun kollu veya polar tarzı eşofman üstü bir çalışma yapalım herkeze uyarsa.ama sırayla gidelim bence.zaten baskı kısmı istege göre olcagı içinde isteyen baskısız isteyen baskılı alcak.konu güncellensin hep ve kişi listesinide sürekli güncel tutalım diye düşünüyorum her sayfada gözüksünki girenler görsün.
Renk acilmasi olmaz sa siyah renk secimi guzel laptop um yanimda olmadığı icin tsort ler uzerinde oynama yapamiyorum cumartesi veya pazar elime gecince üzerinde oynamalar yapabilirim suan 11 kisiyiz sanirim atladigim varsa ozur dilerim
Herkes hemfikir ise siyah, kırmızı çizgili model için çalışmalara başlayalım. Hatta o modeli direk üyeleremizin göreceği şekilde ilk mesaja ekleyelim. Hatta bunu forum anasayfasına koruz genele ulaşabilmek için.
Hemen hemen hemfikiriz Hakan abi. Ben son tişört hali için tekrar bir görüşeyim ne fiyat çıkacak bakalım
Tamamdır Kadir. Konuya herkesi davet edebilecek şekilde onu anasayfaya yerleştiririz ve tüm üyelere duyururuz yakın zamanda. Eren, beyaz da hoş olur dediğin gibi ama siyah üstündekini çok daha belli eder. Hem artık netleştirip, onun üzerine gitmeliyiz. Zaten bunu sonuçlandıralım, daha farklı çalışmalara da bakarız yukarıda Aytaç yöneticimizin de söylediği gibi. Şöyle bir şey de yapabiliriz eğer maliyette çok farkettirmeyecek ve aynı kalitede olacaksa. Siyah modelin aynısından beyaz da yapılır. İsteyen beyaz, isteyen siyah, isteyen ikisinden de alır. Böylece model bozulmadan daha çok kişinin isteği olabilir. Listeyi kim, hangi renkten kaç tane istiyor şeklinde doldururuz.
Siyah ve kirmizi kontras olusturdugu icin kendini dahacok belli eder; bayrak ekleme konusunda mutabikmiyiz ?Evet antrasit gri mesela guzel bir alternatif olur22500 küsür uye var ama bu konuya yazan belli basli kisiler lutfen cekinmeyin fikrinizi belirtin katılın
abi hem siyahtan hem griden senden ornek almamiz mumkunmu bayrakda kesin olcak abi kolda.onun yeride dusunceside sabitHersey olsun bitsin sayi artar abi meraketme fix ole olur cunku nese.ben griden yanayim ama oda belli edecek bi renk cunku solenen dogru yazin siyah yakar
gride olur renkleri belli eder en azindan ama siyaha sicak bakmiyorum