0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamın aleykümo zaman ona göee arabaya bincen kardes kızma sakınselametle
haklısın aslında, memur öğretmen parçası 45 bin liralık arabaya binmesin değil mi?ama haklısın başbakan 15 saat çalışıp yatıyorsunuz birde maaşınız az diyorsunuz derse bence tepkiniz normal.,saygıyla karşılıyorum sizi.
Abi bence hic aldanma yorumlara yaptigin mantikli bi secim olmus kisin dogru duzgun araba bile yikatmiyoruz yikatsak nolcak yagmur camur batiyo tekrar araba kendini gosteremiyor diyolar 18 jantli bi arac kullanipta kisin 16 ya dusen cok biliyorum hem lastik ucuza geliyor hem daha mantikli bir secim sonucta yazin bu arac orjinal lastik janta geri doncek burda dogan gorunumlu sahin yapmissin gibi yorumlar geliyor maaş konusundada haklisin beyazin bi sozu var sbs gir ygs gir lys gir als gir patronun lise mezunu olsun biz okadar sene okuyalim aldigimiz maas belli burda kimse kimsenin hangi araba haddi olcagini soyliyemez
Vay arkadaş, adam "ona göre arabaya bincen" diyor. @Ahmet Malatyalı (31784) Ahmet hocam, cebimde 10 kuruş ve bir paket sigara var. Ben neye bineyim, hemen reçetemi yaz. Ekonomistim benim...
yok bence arkadaş küçümsemek için söylemedi diye düşünüyorum sadece hoşuna gitmemiştir saygı duyarım.
Selmın Aleyküm Ali kardeş kalbini kırdıysam kusara kalma ama kötü nıyet soylemedım özr dilerimey bana kızan bensuyumbuyum diyen kardesler sizde dediklerinizi bi iyice dusunun.bi dahada yazmam kusara bakmaynselametle