0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Hocam lastik ebatları tam gözükmüyor resimde hangi ebat lastik taktırdınız
205-60-16 taktım205-55-16 çap olarak yüzde 3 sınırını geçiyor.zaten alt donanım avensislerin bazılarında 205-60-16 çelik jantlıymışbu arada aracın ibresi 3-4 km daha fazla gösteriyor onu tespit ettim lastik çapı azaldığı için tur sayısı artıyor
T27 kasa avensis alırsam desenize elimdeki 205/55R16 UG8 kışlıklarım uyumlu olmayacak.
Cavit abi hayır yapmak istemez misin?
Neden olmasın yasin
205-60-16 taktım205-55-16 çap olarak yüzde 3 sınırını geçiyor.zaten alt donanım avensislerin bazılarında 205-60-16 çelik jantlıymışbu arada aracın ibresi 3-4 km daha fazla gösteriyor onu tespit ettim lastik çapı azaldığı için tur sayısı artıyoreğer 205-65-16 takarsan neredeyse orijibnal çapına geliyor. ama 65 yanak lastik biraz pahalıson durumdaaraç 1 cm kadar yere yaklaştı 3-4 km ibre fazla gösteriyor
Ali Bey benim 205 55 16 kışlık lastiklerim ve corolladan kalma orijinal saç jantlarim var. Acaba bunları avensis e.extrada kullanabilir miyim? Valla Continental lastiklerim çok iyi durumda geçen sene aldım ve toplam 3 bin km bile kullanmadım. Ben güvendiğim bir lastikciye sordum. Takabilirsin demişti. Sadece araba 3 veya 4 cm yere yakın olacak demişti. Eğer bunlar uyarsa süper olur.
Ali hocam resimleri biraz uzaktan çekebilir misin? Ben de dün servise gittim bunları takmak istiyorum dedim. Bana dedi ki; araba çok çirkin görünecek, cok alçalacak altı sürtecek, tam memur arabasi olacak dedi [emoji12] Ben zaten memurum dedim. Abi yazık arabaya dedi. Gerçekten çok mu kötü duruyor. Acaba biraz uzaktan çekseniz fotoları baksak olur mu? Saygı. ..
hocam servistekilere ne bakıyorsun sen, biz şekil için değil ekonomi için yapıyoruz yoksa 18 inç jant 35 yanaklı lastik alırdık.hiçte kötü durmadı vaktim olursa uzaktan çekerim ama ama telfonumda sıkıntı var bu aralarhem memur arabası gibi demişler dezaten d sınıfı arabaya 1.6 motor +lpg ile kullanan insanlar bmw havası yaratması için avensis almıyor ki,bu arada altı 1 cm alçalıyor205-65-16 lastik takarsan neredeyse hiç alçalmıyorservistekiler yalan söylüyor
Üstad benim lastik 205 55 16 ölçülerinde. 1 cm ise birşey olmaz bana dört cm dediler. Aslında yarın cumartesi ben bir deneyeyim bakayım nasıl olur. Saygı...
selamın aleykümkardeş haddim degil ama bu plastik kapakla sen arabayi bitmiş mafetmisin ama tabii keyf,zevk senin.selametyle