0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan antepe.dondugunde goruselım.abısı.Ben 25 aralık dev.hast.calısıyorum.
Enesim galiba Erzurumlusun. Bende iki yıldır Oltudaydım 25 gün sonra geri dönecem ve en çokta Erzurumda böyle bol yemek çeişidini ve bol ikramlarını özleyecem. Zira Erzurumda cağ kebabı dışında yemek kültürü die birşey yok. Dahada kötüsü hizmet diye birşeyde yok. Acı bu bölgeyle haşır neşir olmuş sadece bir ile bağlamak diğerlerine haksızlık olur.
Katmerci zekeriya usta kahvaltı yapılacak bir yer mi aile yeri vs var mıdır
Kaan öyle şeyler söyledinizki gideceğim günü perşembe öğleye çektim Yalnız Urfada orduevinde kalmayı planlıyordum orada da boş yer yokmuş. Başka kalmaya uygun bir yer var mı bildiğiniz.Valla Tuncay abi bizim burda Urfalı asrkerler D.bakırın ciğerini beğenmiyolar ama başka alternatif olursa ciğeri dediğiniz gibi es geçebilirim. Birde abi bu katmer tatlımı tuzlumu sadece onu yersek tok tutar mı yoksa önden birşeylr yiyip mi gidelim
Abi internettem Zekeriya ustanın adresine baktım o daha farklı duruyor. Onun içine fıstık ve kaymak koyuluyormuş Tuncay abinin dediğine göre.
Ben Diyarbakır'ın ciğerini daha çok beğenmiştim. Katmer, benim bildiğim şekil itibari ile biraz kalın bir gözlemeye benziyor içine tahin vs konulup tatlı halde yenebiliyor. Çok uzun süre tok tutacağını zannetmem. Ama sabah sabah canım çekti.