Gönderen Konu: Urfa-Antep'te hafta sonu nasıl geçer?(Güzel geçti :) resimler2.sayfanın sonunda)  (Okunma sayısı 9515 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Selman bey çok güzel gezi olmuş ama birazcık kısa olmuş gibi geldi bana :) dediğiniz gibi Urfa Antebe göre küçük olsada çok daha düzenli ve toplu, Antep gereksiz bir yoğunluğa sahip ve çok dağınık :( bende böyle bi geziyi tekrar yapayım ya,küşlemeyi merak ediyorum ama :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Teşekkür ederim Kaan. Bizim bıcırık durmadığı için anca bu kadar oldu, ki bunada şükür :) yine iyi gezdik
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
Bugün kuzenimle konuşurken arkadaşlarıyla İstanbuldan Antepe 1 günlük gezi yapmayı planlıyorlarmış. Anılar canlandı birden gözümde, konu açtığımı hatırladım yazmak istedim.

Her fırsatta yad ediyorum bu gezimizi. İlk fırsatta yine gitmeyi düşünüyorum. Hala tadı damağımda olan katmeri herkese methediyorum, beyranı şuanki hasta halimde beni dinç edeceğini hayal ediyorum ama bu sefer gidersem küşleme yemeden, baklava almadan dönmem Antepten  :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • #Umrumdışı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '16
  • 7 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Bugün kuzenimle konuşurken arkadaşlarıyla İstanbuldan Antepe 1 günlük gezi yapmayı planlıyorlarmış. Anılar canlandı birden gözümde, konu açtığımı hatırladım yazmak istedim.

Her fırsatta yad ediyorum bu gezimizi. İlk fırsatta yine gitmeyi düşünüyorum. Hala tadı damağımda olan katmeri herkese methediyorum, beyranı şuanki hasta halimde beni dinç edeceğini hayal ediyorum ama bu sefer gidersem küşleme yemeden, baklava almadan dönmem Antepten  :)

Tekrarı olursa sizleri ağırlamaktan onur duyarım Selman bey.
Skoda Octavia 1.6TDI Style 2017
Toyota Corolla 1.33 Life 2016
Ford Fiesta 2006 1.4 TDCI Ghia

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti

Eyvallah, çok teşekkür ederim Mehmet Bey. Nasip bakalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi

Bende HKÜ de öğrenciyim :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Geçen ay sonunda günübirlik G.Antep'e gittim yemek fırsatı bulamadım. Yemek Adana,Ş.Urfa,Hatay,G.Antep'te yenir oy oy canım çekti.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 53000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi

Tekrar konuyu açmanız iyi olmuş, aranıza 1 yıl önce katılan ve konuya ilgisi olan biri olarak forumunuzdan bilgilendim.
Teşekkürler.
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • #Umrumdışı
  • 7 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Bende HKÜ de öğrenciyim :)

Kamuda çalışıyorum bende. Siz daha iyi bilirsiniz Antep buluşması yapabiliriz ayarlanırsa aslında :)
Skoda Octavia 1.6TDI Style 2017
Toyota Corolla 1.33 Life 2016
Ford Fiesta 2006 1.4 TDCI Ghia

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
İlk kez 2011 yılında gittim Gaziantep'e. Hayvanat bahçesi, Bakırcılar çarşısı, Zincirli Han..vs gezdik yedik içtik.
Çok güzel ve otantik bir şehirdi. En son geçen yaz tekrar gittim bir vesileyle. 2011 yılında gördüğüm şehirden eser kalmamış.
Sanki başka bir ülkenin bir şehrinde gibi hissettim kendimi. Her yer Suriyeli mültecilerle, dilencilerle, esrarengiz tiplerle, arapça tabelalarla dolmuş.
Gözü yoran gereksiz bir kalabalık. Türkiye'nin en güzel en gelişmiş şehirlerinden birinin bir kaç senede bu şekilde eriyip gitmesi içimi acıttı resmen.
Şehir için ayrı, orada yaşayan insanlar için ayrı üzüldüm. Böyle olmamalıydı.