0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakın zamanda planlarımın içinde oldugundan yakın takipteyim.
yakın zamanda ise ben sizi gezdirmekten onur duyarım Ahmet abi
İyi olur aslında.Hele bi zamanı gelsin. Wings kartımda uçak bileti puanı dolmak üzere. Orada gezmeyi nasıl yapacagız arabamı kiralasak acaba?
Ahmet bey gelecegınız zaman nobetım falan olmazsa gezdırmek ve tanısmaktan zevk duyarız efendım.Keza aynı sekılde selman kardes manısada ızınde oldugum ıcın nobet lıstesınden haberım yok.O yuzden Gelecegın tarıhlerde bır sıkıntın olursa kapımızda evımızde acık kardes.Ancak tavsıyem sabah beyran ıcme.Bol acılı pırınclı paca gıbı dusun.Gece daha guzel oluyor.Gene haberlesırız...
Antepte sabah kahvaltısında yıyorlar.Incecık elde acılan yufkanın arasına fıstık kaymak.Bunu yersen doyarsın zaten.Serbet falan yok.Antepte en ıyı yerlerden bırı katmercı zekerıya.Bunu baska ıllerde yıyemıyecegın ıcın ye dedım kardes.Yoksa kahvaltı tarzı sabah yıyebılecegın baska yerlerde var.Zeytını peynırı bos ver katmer ye.Oralarda mutercım asım pasajlar bakırcılar carsısı var oraları gez burada ımam cagdas tan baklavanı al.Kılosu 50-55 tl den baslıyor.sonra zeugma muzesıne gıt.Arkasında kebapcı halılden küsleme nı ye .Gene bırsey olursa gorusuruz.
O fıstıklı katmer ne enfes bi şey yanına da süt getirıyorlar. . Antebin sofrası insanı mest ediyor...
Enfes şeyler neden hep kilo yapıyor? Of offff.
Maalesef abi. Diyarbakıra eşimi 3 ay sonra getirdim 3 ayda 5kilo aldım veremiyorum şimdi
Afıyet olsun kardes.Insallah bırdahakıne olurda kusleme yı tad mutlaka