0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siz servisten araci çikarirsaniz eğer kayitlarini almiş olcaklar zaten kendiniz yaptirsaniz dahi araç hasarli gorüncek tavsiyem vericekleri parayi size artirmak yönunde olur cunku sigorta araci satisa cikarir satar uzerine para ekler size verir o parayi kendi aracinizi satin almaya kalkarsaniz girilen hasar kaydini yada ne kadara satildiysa okadar hasar kaydi giriliyodu tam hatirlamiyorum
Hasan bey öncelikle geçmiş olsun. Araç kaskolu olduğunda ve perte çıktığında kasko şirketi bildiğim kadarıyla aracın bedelini poliçe sahibine ödüyor diye biliyorum hemde tamamını.Ben yazdığınızdan birşey anlamadım
Yaptıgınız kazada kendiniz yaptırmaya kalksanız 7-10 milyar... şişirmişler bayağı .hasar kaydı az para değil yapıp verseler sanki ciddi bir kaza var . arabanızı perde çıkartın derim çünkü eğer arabanızı almaya kalkarsanız 26 milyara en fazla 10milyar harcasanız 36 milyar.arabayı 35milyara satsanız(pertli arabayla uğraş dur satarken) kalıyor 3 milyar para kalacak o da çerez parası olacak...cidden değmez yaptırmaya kalksanız 1-2ay sanayidesiniz...psikolojiniz sıfır olacak...Bide. 45 milyarlık arabayı da 40 lira bedel biçmeside insanı enayi yerine koyuyorlar.arabaların extraları var. Alırsanız 20 milyarda diretin yada bedeli 45milyar isteyin satarlarsa alın kendiniz yaptırın..
Abi oncelikle cok gecmis olsun degismesi gereken parcalarin listesini alip atarmisiniz foruma. Ben bu yuzden servise goturmeyip sanayideki usta uzerinden yaptiriyorum kaskodan. Cok sukur bugun basladilar onarima
Siz verin arabayı, koyun paranızı cebinize, yeni bir araba alın derim ben ...
Bugün öğleden sonra belli olacak, eğer ki aracın onarımı 16.000-18.000 lira civarında olursa onarılsın diye talep ettim, yok fazla olursa kasko ile fiyatta anlaşabilirsek durumu değerlendireceğiz.