0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanı.2-3 bın lıra zarar dıyorsunuz.Yuruyenı bu kadar hasar.gormus araca gonul rahatlıgıyla bınılebılırmı.Ayrıca ılerde satmak ıstesenız suan satın dıyelım 18 bın hasar gozukuyor ıse kımse almak ıstemez...
Bu hasar kaydı miktarını da anlamış değilim .İki tane parça için dünya dolusu para yazıyorlar.Herhalde 40.000 TL'lik bir arabayı parça parça satmaya kalksak 70-80.000 eder.Bu nasıl bi mantık ya
Hocam ayrıca o masraf nasıl çıkıyor ben sana söyleyim. Allah'ın küçücük civatasına bile 3 tl yazarsan gerisini sen düşün. Şöyle örnek vereyim; davlumbazı sabitleyen somonlar 7-8 civarı idi. Sadece vidaları 20 küsür tutuyor.[emoji4]
Üstad tecrübe ile sabittir. 40000 kötü bir rakam değil 42000 bile olsa aradaki 2000-3000 için uğraşmaya değmez. Perte çıkar. Al paranı kafan rahat olsun. Ciddi söylüyorum. Çok uğraşırsın yoksa...
Hayirlisi olsun inşallah araciniz eskisi gibi olur
O radyator traversi nasil bir parca bu kadar pahali onu anliyamadim
Radyatörü şasiye bağlıyor olabilir mi? Gerçekten merak ettim nasıl birşey diye.
Şöyle http://www.parcasitesi.com/image/cache/data/urun/TOYOTA/KRK00-114447-300x300.jpg birşey sanırım. Benimde pek anladığım yok. google'ye sorlan soruya verilen yanıt bu.
Böyle anlamak zormuş.Ben de pek birşey anlamadım. UFO görmüş masum köylü gibi baktım parçaya. [emoji38]
Toyotaclubtr'ye saygı lütfen, seviyeyi aşağılara taşımanın gereği yok. Yazacak şeylerim var ama gereği yok.