0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Evet ilk dsg6 ileri olanlar yağ soğutmalı dsg7 hava soğutmalıymış ve sorun olmadığını ısrarla söylediler. Sorun yaşananlar genelde dsg6 ileri olanlarmış. Aldığım bayideki arkadaşla 1 yıldır gide gele haşır neşir olduk ısrarla dsg7 önerdi ilk otomatik aracım nasıl alışacağız bakalım.
Dsg harika bir şanzumandir en iyisini yapmişsiniz artik dsg sorunuda kalmadi aşiri trafige girerseniz sadece kavrama gider oda çok zor bu aracin 4 yil garantisi var em fazla 6 yil binseniz hiç bir sorun çikarmaz
Alıştığınız zaman bir daha manuele dönmek zor olur. Bu arada Yeti iyi bir seçim, aile aracı.
Düz olsaydi tavsiye ederim kesinlikle.Birazda dsg den korkuyorum açıkçası.Corolla ne kadara gitti acaba?
Abi hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın en iyisini yapmışsınız . Bende seneye Allah kısmet ederse golf veya cc düşünüyorum ve kesinlikle dsg olacak .
hayırlı olsun.
Teşekkürler Mahmut kardeşim inşallah daha iyileri sizlerin olsun Allah herkese kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
zafer bey hayırlı olsun..kaça mal oldu acaba yeti ? ayrıca fiyat olarak çok yakın olduğundan neden octavia düşünmediniz ? yetinin içi daha mı ferah ?
Teşekkürler abi . Allah herkesin gönlüne göre versin . Bende bu sene bahçeye gidip gelmek için neredeyse yeti alıyordum ama hem hemen hemen iki kat fiyat farkı olduğundan hemde bahçede hırpalanacağından ford connect aldık . Ondan yetiyi bilirim bence en iyisini yapmışsınız tekrardan hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun . Dsg konusunda da abi içiniz rahat olsun bende almayı düşündüğümden çok araştırdım eskiden sorun çıkardığı doğru ama 2011 veya 2012 lerden sonrasında sorunu çözmüşler .