0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerek eskisi olsun gerek yenisi olsun İ30 Auristen iyi. Ama eski Auris'de eski İ30'dan iyi.Direksiyon problemini çözmüşlerdi sanırım.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=59627.0
Eğer bu sorunu halen çözemediyseler durum cok kötü. Ciddi bir sorun çünkü. Hyundai bunun yaşanmayacagına garanti veriyorsa alınır. Vermiyorsa alınmaz. Çünkü geyik testinde direksiyonu kitleyen bir araçtan bahsediyoruz. Ciddi bir güvenlik zaafı var.
Öyle bi sorunu olan aracı sahsen kimseye tavsiye etmem.
O yazdıklarınız içinde en güzeli bence yine auris.Hyundai falan aman diyim...Ama bence 50.000 civarı bi bütçeniz var Audi de düşünün derim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-audi-a3-cam-tavan-dogus-cikisli-170282246/detayKazasız boyasız.A3'lerin tam piyasasını bilmiyorum ama gerçekten kral araba, araştırın derim.Yılda zaten 7.000 km yol yapıyormuşsunuz.Bu motorların ekonomik ve performanslı olduğunu düşünüyorum.Tabi tercih sizin
geyik testine pek güvenmem . direksiyonun sorunlu olduğu konusundada şikayet yok.
2011 Nissan Juke un musteri memnuniyet anketlerinde motor ve yakit sistemi arizalari, klima, ses yalitimi, elektrik sistemi gibi arizalar ciddi yer tutuyor. 2012 de sikayetler biraz azalmis ama genede tam olarak hepsi cozulememis.Eger yeni bir arac piyasaya surulduyse yada arac yeni kasaya gectiyse o aractan en az 1 yil uzak durmakta fayda. Yeni modelde hem istediginiz indirimi alamazsiniz hemde ariza riski artar.
dediğiniz arabaya baktım ama düz vites benimki kesinlikle tam otomtik olması lazım Mesaj Birleştirildi: Ağustos 14, 2014, 13:03:08genel yorumlara baktığımda şunu çıkarıyorum juke kesinlikle tavsiye edilmiyor zaten bu juke ya çok sevildi yada hiç sevilmedi arası yok...i30 donanım olarak auristen daha iyi ama 2011-2012 auris içinde auris daha iyi diyorsunuz anladığım kadarıyla.....yılda 7 bin km ortalama yol yapan biri için i30 yada auris alsa farkeden bir şey olurmu acaba yakıt tüketimi olarak? yada yakıt tüketimini hiç dikkate almamalımıyım?
Niye ben yeni kasa Auris aldım memnunum, söylediklerinizde kısmen haklı olabilirsiniz ancak genelleme yapmak ne derece doğru..
Güncel hyundai i30 araç olarak gayet güzel, alımlı ve yakıt konusunda da sınıfındaki güncel araçlardan bir farkının olmadığını biliyorum. 50 bin bandında değil belki ama 43-45bin aralığında tereddütsüz alınabilecek bir araç. Bu arada zamanında 1.5 crdi motor sahibi olan ve kullanan biri olarak, çok basit ve gerçek dışı yorumlar yapıldığını üzüntü ile okuyorum. Hangi araç yüz bin kilometrelerden sonra gitmiyor. Derseniz ki i30 a 50binlira bağlamak hata veya değil, buna yorum yapılabilir. Piyasası sorgulanabilir? Bahsi geçen araç yeni nesil bir araç. 55 lt. deposu ile 1200km leri gören bir araç. 1.6 crdi ler ise şuan 128 bg. Kaç araç 1.6 dizel ve 128 bg? Lütfen yorum yaparken insaf, izan ve gerçek bilgiler ile yorum yaparsak insanları daha iyi bilgilendirmiş oluruz.
100 bin km den sonra turbo istiyor hyundai araçları. Performansına birşey demiyorum ama benzinli araçlar ile hemen hemen aynı yakıyorlar. Fabrika verisine bakınca zaten anlaşılıyor. Kaçkez şikayet aldı yalan dolan fabrika yakıt tüketim değerlerinden dolayı. Benden iyi bilmeniz lazımkaynak : http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25394948Renault 1.6 dci motorları 130 bg. Yakında çıkacak olan motoruda 160 bg. Hem gidiyor hem az yakıyor hemde uzun ömürlü motorları.
ben kesinlikle Golf öneririm eğer HB araç aranıyorsa..Kalite açısından piyasadaki çoğu rakibinden önde bence..eğer çok geniş bir bagaj ihtiyacı yoksa kesinlikle düşünülebilir. Golf..
Bahadır Bey iki hafta önce 2013 model highline cam tavan tam donanım 1.6 tdi golf kullandım. 1.6 benzinli güncel Auris'te kullandım. Bence Auris daha keyifli.