0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet C4 lere bakmıştım ama işte fransız arabası diye elemiştim o zaman...peki dizel yakıtla lpg kullanım arasında ne kadar fark var daha önce hiç kullanmadığım için bilemiyorum yani lpg li aurismi almak mantıklı yoksa dizel c4 mü almak....
C4 her türlü daha iyi. Dizel- benzin fark etmez.
Citroenlerde elektriksel problemler çıkıyor Enes sıklıkla.
Aslında her zaman geçerli değil bu, Citroen e bizde bakmıştık, adam 200.000 km de aracın olduğunu söyledi, düzenli olarak 15.000 kö de bakıma geliyormuş. Başka bi araçta problem çıkmış ama düzenli bakım evrakları olduğu için garantiden halletmişler. Bi makam aracıda aynı, yeni kutu motor gelmiş garantiden değişmiş Ben pişmanım aslında C4 Picasso almadık diye araçta yok yoktu , düzgün bakarsan hiç birşey yolda bırakmaz
Sorunsuz araba isteniyorsa Toyota daha mantıklı olur.Şahsen ben 20 bin TL'ye baz da olsa 2006 model C4'ü bırakıp 16 bin TL'ye daha ucuz ve sorunsuz Corolla aldığımız için pişmanim. [emoji2] C4'ü arka süspansiyonları aşırı gürültülü çalıştığı için almamıştık.
Ne gibi bi gürültü bu enes özellikle psa grubu araçlarda duyuyorum bu sorunu. Süspansiyonun çalışma alanınin darlığından mi kaynaklaniyor?
Doğrudur hiç kullanmadigim için bilemicem ama Geçen gün 2010 hitler dsg jetta kullandım gerçekten süspansiyon konforu olarakta ses olarakta kusursuz.
Hitler motorda hiçbir zaman DSG olmadı diye biliyorum.Jetta sıkıntılı değil de Passat ve Octavia rezalet.
Çok kısa bir dönem hitler motorda DSG seçenegi sunuldu.
Hitler motor Yeni kasa dan itibaren kaldırıldı enes.
Hitler kalkinca tup takma olayida yalan oldu
Sonra hitler motorlu golf,jetta,passatin fiyatları tavan yaptı zaten okan.
Hitler fiyatları o kadar arttı ki 1.6 FSI gibi son 10 yılın en saçma motorlarından olan bir motor bile bir nebze de olsa mantıklı olmaya başladı. [emoji4]
16 fsi passat hem gitmiyor hemde 11 13 litre arasi yakiyor babamin arkadasinda vardi test etme imkanim oldu makam arabasi gibi cok guzeldi siyah ama gitmiyor yakiyor
Passat neyse de aynı motor Golf'te de çok yakıyor.