0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle bütçenize bağlı olarak, hangi sınıf araç alacağınıza karar vermelisiniz, daha sonra yıllık yapacağınız km ye göre benzinli veya dizel mi olmalı, manuel veya otomatik mi olmalı, bu kriterleri netleştirirseniz bütçenize uygun aracı daha kolay seçebilirsiniz.
Dizelleride tam tersi çok performanslı ama yakıtıda ona oranla çok fazla. i30 tercih edilebilir yanları donanımı ve tasarımı.
Arkadasın accent blue 1.6 dizeli Var çok memnun 20 krş yaktığını söylüyor...Arabada uçuyor... dediğiniz 1.5dizel olabilir
Juke kadar tipsiz bir araba gormedim en dolusuna binip yeteri kadar fikir sahibi oldum ekranli teyp falan vardi çin mali heryeri
Juke lüzumsuz zaten. [emoji4]Bahsedilen fiyata Qasqhai'de bulunabilir. Tabi bi 2.el olur. Ayrıca malzeme kalitesi düşüktür. Juke fiyatına QQ almak her halükarda mantıklı diyorum ben. İsterseniz bir değerlendirin. [emoji6]
qq hakkinda bi şey bilmiyorum malesef
arkadaş ne i30'muş ya herkes bir laf atıyor. 1.6 crdi kullanın öyle kulaktan dolma bilgilerle bilgi vermeyin. araba uçuyor resmen donanımsa donanım kaliteyse kalite. alabiliyorsanız vw opeli toyotası nissanı direk eleyin. dizel i30 alın inanın pişman olmazsınız.
Motoruna yorum yapamam ama donanım ve kalite olarak Auris'i katlar.
Kasa farkı var olsun bence de 2007 yılında yola çıkan bi model ile 2012 de çıkan araç bir değildir.Bu arada geçenlerde forum da i30 direksiyon kilitlenmesi ile ilgili bi konu vardı araştırın bence.