0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ankara efe arıza tespiti için 50 tl + kdv çıkardı park sensörüm bozuktuiyi bakın dedim neyse ki park sensör beyni bozulmuş ıvırla zıvırla 90 liraya hallettik
50 TL 90'ın içinde mi?
hepsi 90 liranormalde atıyorum bakın araca sorun ne dersen 50 tl + kdv yaptıralım dersen o 50 tl alınmıyor ama arıza şu derlerse sende tamam yapmayın dersen o 60 küsür lirayı ödeyip hızlıca uzaklaşıyorsun
Kardes ankarada dortnal var.Ozel yetkılı kalıtelı esnaf.on arka balata 160 tl dısk tornası 80 tl 100 tl yag 25 tl polen 25 de hava fıltresı desen artı 60 tl de el emegı alırdı far ayarı ucretsız en fazla 500 patlardı.on arka dısklerı degıssen bıle 800 u bılurdu.1200 ney hakıkaten yazık gunah..Kardea bende verso var 1.5 ton 1.6 110 beygır .yokuslarda falan kalkması ıcın motor parcalıyor kendını. O arad 3 ıhlas bır felak bır nas ozaman saha kalkıyor.Gercekten.motor yetmıuor kasaya
tekrardan değerli fikirleriniz için sağolun servise gittim ücretsiz test yaptılar debriyajın durumu iyi dediler kasa ağır +gazlı ondan olur dediler ama hala çok d,k yokuşlarda çok zor kalkıyor
hocam araç benzinli dik yokuşlarda boş bile 2000 devir civarı kalkıyorum ben tabi daha düşükte kalkar ama bağırsın araba bir şey olmaz diyorum. doluyken 3000 devir bile olabilir birde lpg var yani
Aracın performansının yeterli olduğunu düşünüyorum.Ama bu tür durumlarda biraz ağır kalabilir. Neticede 1.5 tonluk ( belki daha da ağır) 1.6 atmosferik bir araç söz konusu.
biliyorum yeri değil ama cümlenin gidişhatından atmosferik motorun kötü olduğu anlamını çıkardım kötü bi motor mu ?
Toyota, muhtemelen Türkiye'de satış rakamları düşük olduğu için hesaplarını Türk pazarına göre yapmıyor. Kişisel görüşüm ancak bir Passat'a bakıyorum birde Avensis'e bakıyorum, Avensis şekil, konfor ve dayanıklılık olarak çok daha iyi. Ancak motor seçenekleri bakımından, daha doğrusu mevcut motor seçeneklerinin Türkiye koşullarına uyumu bakımından aynı şeyleri söyleyemem. Passat'da arka koltuklarda 3.kişinin ortaya oturması çok zor. Altta ortadaki kocaman çıkıntı çok kötü. Toyota'ya alışanlar için arkada bu çıkıntı çok sıkıntılı bence. Ben sırf bundan dolayı bile Avensis'i tercih ederim. Şu 1.6 D-4D'yi Avensis'e bir koysalar, bakın bu araç nasıl satar. Muhtemelen bende ilk alıcılarından olurum.
Kesinlikle.Passat gibi rezalet bir süspansiyon sistemine sahip araç bu kadar çok satiyorsa bu 1.6 TDI + DSG sayesinde.Abartısız söylüyorum Focus bile Passat'tan çok daha rafine bir araç. Avensis'e 1.6 dizel motor ve kaliteli bir otomatik şanzıman opsiyonu getirilirse Passat, SuperB falan dinlemez.
Aynen, Toyota'nın tek yapması gereken 1.6 D-4-D 270 tork motorunu Avensise koyup 80.000 Tl -90.000 aralığında bir fiyatla pazara sunmak. Siler süpürür.