0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle çok geçmiş olsun. benimde arife günü Edirne ye giderken otabanda fark ettim önkaput açılmış (mandal tutuyordu ve açık olduğu bariz belli oluyordu) bir uyarı da yapmıyor neyse hemen sağa çektim kaputu açtım tekrardan kapattım bidaha açılmadı.20.000 km bakımı yaklaştı gidince bakmalarını isteyeceğim.Kesin siz açık unutmuş olabilirsiniz diyeceklerdir.
Az önce yaptıkları açıklama aynen şöyle;Ses ve ısı yalıtımını arttırmak için kullanılan fitil ve benzeri parçalar diğer hiç bir modelde olmadığı kadar kalın kullanılmış ve bu içeride bir hava basıncı oluşmasına sebep olmuş olabilirmiş ?!? İlginç tabi.Her neyse, yarın servise randevu verdiler, kapı ayarları yapılıp mandallar filan kontrol edilecekmiş. Hadi hayırlısı.
Araç ne acaba?
Emin olun ondandır. Yani şu açıklamayı yapmasalar da aracı inceledikten sonra net bir bilgi verseler daha akıllıca olurdu. Bu arada Lüleburgaz'da Toyota bayii yoktu, yeni mi açıldı acaba?
L.Burgaz'da hala Toyota bayii yok. Edirne'ye götüreceğim.
Merhaba,Temmuz ayında aldığım 2014 Corolla Advance multidrive S model aracımla, dün gece seyahat halindeyken, aniden şöför kapısı kendiliğinden açıldı. Tavan lambaları yandı, uyarı sesi filan derken elimiz ayağımız birbirine dolaştı, şok olduk. Önce bir şeye çarptık zannettik, sonradan paneldeki kapı uyarısını gördüm ve kapıyı tekrar açıp kapattım. Allahtan yol boştu ve kazasız atlattık.Bu sabah Toyota merkeze mail attım ve durumu bildirdim. El cevap;'Servise götürün, form doldursunlar.'Onlara sadece şunu sordum; bu aracın servise kadar 75 km gitmesi güvenli mi? Cevap ise 'form doldurun'Yazıklar olsun. Bu 2. Toyota aracım ve bu markaya sonsuz güveniyorum. En azından güveniyordum.Umarım sizlerin de başına böyle bir durum gelmez arkadaşlar.
...Kapı açıldı derken, ilk kilit açıldı, ikinci mandal tutuyordu yani...
Bu şekilde bir çok farklı marka ve modelde başıma gelmiştir. Kapıyı kapatırken yeteri kadar sert kapatmayınca ikinci mandal tutmakla tutmamak arasında duruyor ve biraz sertçe bir darbeyle atabiliyor.