0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyu özellikle hortlatmak istedimBugün kaldığım yurda giderken bi anda sürücü kapım açıldı. Allahtan ışıklara yaklaştığım için yavaşlamıştım. bi anda araç sesli uyarı verdi yol sesini duyunca fark ettim hemen çektim kapattım ama ciddi manada korkutucu
Avensis istediğimi vermezdi bana. Gündüz farı led yapılamıyor. Touch 2 ekranla gelmesi 2014 ortalarını buldu. Otomatik seçeneği 1.6 da yok. İçerden ve kumandadan bagaj açılmıyor. Göstergeleri de 2014 sonrası Türkçe oldu. TFT ekran yok , otomatik park yok. Fırın tepsisi direksiyonu vs vs. Konfor,sürüş diyoruz da Corollanın az daha yalıtımlısı ve koltuk süngeri yumuşak olanı Üüüf ne gömdüm avensisi şaka bir yana babamın aracı olduğu için otomatik istedik. 1.8 Avensis otomatik bizi her konuda aştı alırken. Bende ilk defa oldu daha 3 yılda. Yüklenme durumu aklıma geldi çünkü sol ayağım boşta bende kapıya yasladım klima vursun diye. Ama o kadar da etki etmez bence
Bence çok ciddi bi durum bu sadece sürücü kapıları açılıyosa sürücü kapılarında sorun var demektir belki bi seride olmuş olabilir 3aracında yılları aynımı acaba