Aynı şartlar altında bir daha dene Kaan, ayağını daya klimayı aç ve hangi yöne dönüyorsan yada düz gidiyorsan bir bak, araç kasası esniyormu acaba
Salih abi ben şehir içinde güvenmiyorum bagajı açarlar kapıyı açarlar. Zaten her yer tehlikeli, hep kilitliyorum. Bu sefer dalgınlığıma geldi bugün kilitlemedim. O ana denk geldi açılması da
Kaan geçmiş olsun.
Bizim avensisler kendi kilitliyor kapıyı
@Talat Serkes (28471) hoca koş avensise laf ediyolarrrr....

))))))
Kilit mandala tam sıkışmıyor olabilir, araştırmak lazım. Sonuçta ayağın kapıya denk geldiği yerden kilidi dışarı doğru çok büyük kuvvet ile bastıramaz.
Kapılar tam kilitli miydi?
Kapılar tam kapalıydı abi. Zaten sadece sürücü kapısı kullanıldı 1.5 haftadır.
Bugün hunharca deneme yaptım. Bacağımla iyice iyice yüklendim ama açılmadı. En son pisleştim elimle ittirdim yok yine açılmadı
Bugün hunharca deneme yaptım. Bacağımla iyice iyice yüklendim ama açılmadı. En son pisleştim elimle ittirdim yok yine açılmadı
Durumu gözümün önüne getirince sesli güldüm

Yarın hatırlatabilirsen servis bülteni ve/veya parça revizyonu kontrolü yapalım Kaan ?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın hatırlatabilirsen servis bülteni ve/veya parça revizyonu kontrolü yapalım Kaan ?
Trafikte yanımdaki araçların gördüğünü hesaba katarsak bayaaa eğlenceli bir gün oldu. İnşallah akşam haberlerine çıkmam
Tamamdır abi hatırlatırım ben
Muhtemelen bazen tam kilitleme olmuyor mekanizmada, ama kapı kapalı görünüyor.
mandal havada kalmistir bana fiorionda cok oluyor kapiyi acinca kilitli kalinca kapiyi cekiyorum kapi kapanmiyor kangooda da cok oluyor kapi acik gidip gittigim yerde fark ediyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk bey, kontrol edebildiniz mi ? Bişey çıktı mı?