Gönderen Konu: LG G3 & SAMSUNG S5  (Okunma sayısı 6808 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
LG G3 & SAMSUNG S5
« : Temmuz 30, 2014, 00:25:10 »
Bu sefer telefon konusunda ben karşınızdayım sonunda samsung galaxy ace2 takasından kurtulmak için son çırpınışlarım fakat en kritik duruma geldim bütün telefonları ayıkladım ettim derken LG G3 ile SAMSUNG S5 arasında kalmış durumdayım.

Arkadaşım yenilerde G3 aldım biraz inceledim gayet hoş ve beni cezbeden bir telefon. Ama telefon biraz dayanıksız geldi gözüme s5 biraz daha oturaklı gibi. Ama teknik özelliklere inince g3 kesinlikle (+)lar ile dolu en başta 5.5 inç ekran 3000 mha pil 500küsür dpi vs vs diye uzayıp gidiyor bu işler.

Gelecek olursak benim kafamdaki sorulara samsung biraz daha yaygın bir durumda herhangi bir sorunda ilgilenmek daha kolay olur mu acaba ? Yazılım desteği LG de nasıldır ? Dayanım konusunda LG ne durumda bilenler bir cevaplarsa mükemmel olacak.

Ayrıca S5 kafamı kurcalamıyor değil çünkü S4e göre ele oturur bir telefon yapılmış G3 ile özellikler kafa kafaya nabız sensörü vs var diğerinde foto üzerinde çalışmalar daha iyi mantıklı gibi geldi.

Yada hiç şaşma samsungtan devam et yada bir çılgınlık yap marka değiştir. Yada Ercü hepsini boşver git 3310 al kullan mı :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

LG G3 & SAMSUNG S5
« : Temmuz 30, 2014, 00:25:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: LG G3 & SAMSUNG S5
« Yanıtla #1 : Temmuz 30, 2014, 00:55:16 »
3310 bulman biraz zor olur 1110 u daha rahat bulursun :P ama illa 3310 dersen biraz sabret temizini az kullanılmış bataryası çok hırpalanmamış olanı bulursun :rofl: :rofl: şaka bir tarafa ben samsungu sevmiyim g3 hakkında da fikrim yok pek ama g3 daha iyi sanki özellik olarak s5 ilk çıktığında bayide incelemiztim arka tarafı yumuşak gibi de sert gibi de farklı bir tasarımı var sen en iyisi iphone al hem değer kaybetmiyo toyotalar gibi :P
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2014, 01:36:44 »
samsung'un kasalarındaki deformasyon sorunu s5'te de varsa uzun süreli kullanıcıların canını sıkabilir. ben olsam z2 alırım ama madem 2 seçenek var g3 derim. batarya avantajı var. elimde incelemedim ama fiyatı pek makul değil. eskiden g2'lerin fiyat avantajı vardı. şimdi o da kalmadı. samsung'ta 4G var mı bilmiyorum onu da araştırmak gerek. marka çok da sorun değil (dişlenmiş elma hariç, sırf şekil) artık bilgisayar mantığıyla üretiliyorlar. işlemci markası ve ekran teknolojisi belli. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 30, 2014, 01:46:12 »
Htc iyidir suanda note 2 kullaniyorum bundan sonra ya notr serisi yada htc alirim , iphone allah muhafaza iyi telefon olabilir ama bana hitap etmiyor prize bagli yasiyamam
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2014, 01:56:01 »
htc demişiniz ama arkadaşım one kullanıyor benim hiç hpşuma giden bir telefon değil tamam özellik var şekil var herşey var ama telefonda tuhaf bi gariplik var yeni çıkan m8 de de birkaç hata olduğu söyleniyor klavyesinde falan
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2014, 02:07:05 »
htc de yabana atılacak bir telefon değildir ancak gelin görün ki herhangi bir problem yaşadığınızda karşınızda bir muhattap bulma ihtimâliniz çok düşüktür. yoksa güzel telefon, menü geçişleri ve akıcılığı muazzam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2014, 02:24:42 »
htc demişiniz ama arkadaşım one kullanıyor benim hiç hpşuma giden bir telefon değil tamam özellik var şekil var herşey var ama telefonda tuhaf bi gariplik var yeni çıkan m8 de de birkaç hata olduğu söyleniyor klavyesinde falan
banada öyle geliyor garip ama htc akili telefonda öncülerdendir samsungdan daha üstün bana kalirsa
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 30, 2014, 02:33:10 »
ilk akıllı telefonu htc yaptı zaten buna ne hacet ama devamı gelmedi işte
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 30, 2014, 03:03:49 »
htc dünyanın en iyi telefonu olarak gösterildi ve kabul gördü one serisi.ama türkiye pazarını bozmuş durumda bence htc.çok tercihedilmemesi daha mantıklı geliyor banaki iyi bir htc kullanıcısıyım desire z vs kullandım.ercüment lg g3 mü samsung s5 mi demiş ve her iki telefonuda incelemiş hatta s4 s3 kullanan biri olarak kesinlikle lg g2 veya g3 derim ki geçmeye niyetim var zaten sadece parasal durumum telefon degişikligine uygun degil şuan.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 30, 2014, 09:03:27 »
Kardeşim bende hep samsungdan yanaydım ama bu yazılım konusu yüzünden bende bundan sonra markayı değiştirmeyi düşünüyorum . g3 iyi bir telefon ama sony z2 yede bir bak derim  .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 30, 2014, 09:10:44 »
Ercu suna emin ol G3 samsungtan kat kat dayanikli ;) samsung ilk 2 ay iyidir sonra boyasi dokulmeye baslar . G2 kullabiyorum 6 aydir kasa ilk gunku gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 30, 2014, 09:12:19 »
Lg g3 hakkında pek bilgim yok ama s5 güzel telefon
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 30, 2014, 09:40:26 »
Geçen gün denize düştükten sonra, z1 in dünyanın en iyi telefonu olduğuna karar verdim, g3 ,s5 veya note 3 almış olsaydım, 2 bin liram çöpe gitmişti
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 30, 2014, 11:25:37 »
S5in oyuncaklari cok daha fazla duruyor internet hizlandiricisi vs ama iste samsungda beni iten seyler var ceken seylerde var. Iten seyler s5inde disi klasik oldu sadece ya koselendirip yada yuvarlatip biraz büyütüp inceltip piyasaya suruyorlar. Lg arkasi metal daha bir guzel geldi. Kamera konusunda s5 16mp ama buna takilmamak lazim onemli olan sensor vs g3te Cift fonksiyonlu falan var neyse  su anda cildirma asamasindayim hepsinin birbirinden ustun oldugu ozellikleri mevcut ama secim konusu sikinti. S5 biraz da beni su gecirmedigi icin cekiyor malum havuzda calisiyorum bi su alti selfie'si fena olmazdi :D aklima bir ara note3 geldi ama bir anda kendimi geri cektim note konusunda biraz kapaliyim hoslasamadim henuz. Bugun bi fiyatlara goz gezdiricem tekrardan sonra bi hal alicak davranislar.

Ayrica herkes htc ve sony onermis onlari bir turlu sevemedim sabit batarya muhabbetine ciddi anlamda karsiyim malesef..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 30, 2014, 12:03:34 »
3 ay daha bekle iphone 6 al
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 30, 2014, 12:04:55 »
Iphone'a komple karsiyim buyuk konusmak gibi olmasin ama almam yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 30, 2014, 12:09:08 »
Iphone'a komple karsiyim buyuk konusmak gibi olmasin ama almam yani
Ben de androide karşıyım :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 30, 2014, 12:27:56 »
sıkı bir sony ci ve sony ericsson kullanıcısı olarak sony Z2 ye cok bakındım ancak yorumlarda ve cevremde kullanan arkadaşlar ısı problemi olduğundan kesinlikle tavsiye etmiyorlar.
bende konuyu dikkatle takipteyim.
pilin değişmemesine takılmayın bence daha iyi pil bitince orjinal diye piyasadan aldığımız china pil yerine 3-5 daha fazla verip adam gibi pil takıyorlar hiç değilse.
HTC ONE çok tuttum ancak burda bir arkadaş servis zayıf deyince hayallerim suya düştü
selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 30, 2014, 16:57:28 »
Sony hic sevmedim.malesef kullanmak isteyecegim bir marka değil her zaman karisik gelmistir kullanimi vs htc de oyle karisik kullanim mevcut.

Bugun s5 ve g3u tekrar inceleme firsati buldum hala kararsızım aklima bir an note 3 girer gibi oldu. G3 cok cekiyor S5 gel bana diyor bende iste tek sansim.oldugu icin iyi yonde kullanmak istiyorum yorumlariniz onemli benim icin hepinizin yorumlari icin simdiden tesekkurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 30, 2014, 17:25:51 »
htc ye buluşma derim ben ercüment bakma bile.güzel özellikli bir telefon ama türkiye pazarı sıkıntılı bir hale geldi marka olarak.alternatiflerin iyi bence lg ve samsung ama sony de eklenebilir yani listeye 3 markanında son ürünleri alınır.ama son zamanlarda lg nin samsung a göre daha iyi yolşda ilerledigi ortada bence.arada kalman gereken sony ve lg markası olabilir belki işini kolaylaştırır.kullanımlarıda okadar zor degil sony nin
2002 corolla sol vvt-i