0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hb de z2 g3 den hemen hemen 100 tl fazla kamera ve şarj süresi artısını düşünürsek hak ediyor. g3 e detaylı bir inceleme de yaptım konu açıldığından beri bunla ilgileniyorum. z2 yi almazsan bence g3 al z2 nin bir başka artısı su geçirmiyo e sen de sürekli havuzdasın yanlışlıkla g3 suya düşşe gitti 1850 tl
barış abi g3 gibi 5s de su geçirmiyor ama garantisi yok işte problem orda arkdaş 5s ini suya düşürdü geri hemen aldı ama ıslanmasına rağmen bişey olmadı kuruladı kullanmaya devam
Ben yüzme antrenoruyum gunun 9 saat sudayim G3un su testini izledim gayet guzel sanirim g3 olacak 3 gb ram sonucta birde o var. Mesut abinin dedigi gibi samsungun yan tarafta soyulma olayi var he kap ile kullanirim fakat yine bir soyulma olacak %85 ihtimal ile G3
Bende düşünüyorum yeni bişeyler ama g2 nasıl acaba?
pekii ben biraz daha düşük bir şey sorsam size.. general mobile mı alsam yoksa htc 816 mı.htc 816 950 tlye geliyor vodafone kampanyasıyla.fazla bütçem de yok..çok anlamadığım bir konu yardım ederseniz sevinirimMesaj Birleştirildi: Temmuz 30, 2014, 23:18:29ilk arkadaşın sorusuna da cevap veriyim bu arada.g3 alan arkadaşım var samsungun ancak bir sonraki telefonu ancak g3 kadar olabilir dedi . yani anladığım şu oldu samsung daha o kadar iyi telefon üretmemiş:)
general mobile discovery 700 tl olan:)
o zaman 816 daha mı mantıklı sizce