0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eveeet sonunda muradima dun kavusmus bulunuyorum samsung s5 aldim ciddi anlamda guzel bir cihaz hiz ve pil kullanimi gercekten guzel bugun asil pil degerlendirmesi yapacagim genel olarak memnunum şimdilik insallab yüzümü kara cikartmaz.
Güle güle kullan Ercü.
Hayırlı olsun ve olmaz inşallah ama geçmiş olsun
almışssınız geçmişte. g3ün bariz farkları var s5 ise yazılım icadı donanım yok . hayırlı olsun...
Kardeşim hayırlı olsun . Güle güle kullan .
Bende 32 gb Lg g2 almış bulunmaktayım.Siyah istediğim için bugün elimde olacak izlenimlerimi yazarım.
Şu telefon işlerinden hiç anlamıyorum... 2000 ve üstü para verip altı üstü face e giriliyor...bence bi tlf 2000 tl vermek çok gereksiz.çoğu insanın evinde iş yerinde net var bi de tlf da Nete ne gerek var... Cafelerde toplu taşıma araçlarında her yerde insanların kafası öne eğdik herkes çok meşgul...nedir acaba bu kadar meşguliyete...acaba downcons endeksi nasdaq falan mı takip ediyorsunuz?.. Gerçi herkese saygı duyuyorum ama bence abartı... Bi dönem çift hat hatta 3 hattı da taşıyıp berini takıp diğerini şölen bir dönem de gecti ama acaba bu teknolojiyi yakalama cabası nie? Bence Cem Yılmaz izleyip adam doğru söylüyor deneyen var mıdır ki? Bu arada itiraf etmeliyim şu tlf dan hiç ama hiç anlamıyorum... Okulda en dandik tlf bende... Herkeste süper sontik tlf. Satsam 50 tl verirler galiba:))) ama arkadaşlarda iPhone htc samsung note lar falan... Ama öğretmenler odasına oturduklarında maaş yetmiyo deyip 2000tl veren embesillerde var... Az para çok huzur.. Çok para az huzur mu oluyor ne... Bu arada laf aramızda kalsın sadece konuşur msj atarım 2000 tl de bunun için vermeye gerek yok... Ama şu İnternet'e ölümüne bağlanmam falan gerekse sürekli sadece tipinden dolayı htc one m8 ve iPhone dan başka tercih etmedim:)))))
Mustafa sana da hayırlı olsun . Güle güle kullan .
en güzelini yaptınız bende yıllarca iphona karşı samsung diyenlerdendim taki lg2 ile tanışana kadar.nette fazla takılmam watsap bana yeter derseniz 2gün telefon şarj görmez inanın şarj takma sıkıntısını unutucaksınız bu arada konuyu açan arkadaşada güle güle kullanın diyorum ama keşke lg yi alsaydınız demek istemiyorum hevesi kaçmasın işlemci hızı bateri ömrü kişiselleştirme bakımından samsungdan daha önde ayrıca uygulamaların çoğu zaten googleplayden yüklendiği için fark yok kamerası çok başarılı kameranın önündeki cam safirdir çizilmez ekranın kaliteside bana göre samsungdan önde. eğer almamış olsaydınız sizi vazgeçirip lg aldırtmak için baya başınızın etini yerdim kasa olarakta bence samsungdan daha güzel ve ekran telefonun nerdeyse %90nını kaplıyor ve daha dayanıklı olduğu kanaatindeyim.tekrar söylüyorum güle güle kullanın tabiki seçim sizin inşallah benim gibi pişmanlık duymazsınız samsungdan yana.