Gönderen Konu: LG G3 & SAMSUNG S5  (Okunma sayısı 6806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: LG G3 & SAMSUNG S5
« Yanıtla #40 : Ekim 02, 2014, 11:24:57 »
Eveeet sonunda muradima dun kavusmus bulunuyorum samsung s5 aldim ciddi anlamda guzel bir cihaz hiz ve pil kullanimi gercekten guzel bugun asil pil degerlendirmesi yapacagim genel olarak memnunum şimdilik insallab yüzümü  kara cikartmaz.

Güle güle kullan Ercü.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 02, 2014, 11:24:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 02, 2014, 11:32:21 »
Hayırlı olsun ve olmaz inşallah ama geçmiş olsun :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 02, 2014, 12:03:49 »
Güle güle kullan Ercü.
tesekkurler Aytaç  abi.

Hayırlı olsun ve olmaz inşallah ama geçmiş olsun :)

Ne konuda gecmis olsun ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 02, 2014, 12:06:43 »
almışssınız geçmişte. g3ün bariz farkları var s5 ise yazılım icadı donanım yok . hayırlı olsun...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 02, 2014, 12:21:08 »
Eveeet sonunda muradima dun kavusmus bulunuyorum samsung s5 aldim ciddi anlamda guzel bir cihaz hiz ve pil kullanimi gercekten guzel bugun asil pil degerlendirmesi yapacagim genel olarak memnunum şimdilik insallab yüzümü  kara cikartmaz.

Kardeşim hayırlı olsun . Güle güle kullan .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ekim 02, 2014, 12:31:16 »
almışssınız geçmişte. g3ün bariz farkları var s5 ise yazılım icadı donanım yok . hayırlı olsun...

Cok buyuk farklar yok ben 16 gb aldim eger g3 almis olsaydim oda 16 gb olacakti ve oda 2 gb ram olacakti islemciler ayni sanpdragon 801 2.5 ghz kullaniyor ikiside ama fiyat konusunda s5 biraz daha avantajliydi. Kullandigim cihaz galaxy ace2 idi ve ondan sonra alacagim her turlu alet beni ihya ederdi s4 bile isimi gorebilirdi. Ayrica yazilim.konusunda cok ilerlemesini istemiyorum bir ara iphone dusundum fakat ios6 varken 4 ve 4s superdi ios7 cikti 4ler patladi resmen 4sler dua ile calisti ios8 cikti 4sler resmen sacmaladi 5sler gayet stabil fakat seneye ios9 ciktiginda 5slerde hafif bir sacmalamaya girip ios10dan sonra biteceklerdi benim taksidi yeni bittigi sirada rahat nefes aldigim sirada heni telefon vorcuna girmek ciddi mantiksizlik olur bununla taksidi bittikten sonra 1.5 2 sene daha kullanmayi hedefliyorum. Aldik artik yapacak  birsey yok.

Kardeşim hayırlı olsun . Güle güle kullan .

Teşekkür  ederim Mahmut abicim
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ekim 02, 2014, 12:39:57 »
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 02, 2014, 12:46:21 »
Bende 32 gb Lg g2 almış bulunmaktayım.Siyah istediğim için bugün elimde olacak izlenimlerimi yazarım. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 02, 2014, 13:04:02 »
Bende 32 gb Lg g2 almış bulunmaktayım.Siyah istediğim için bugün elimde olacak izlenimlerimi yazarım. :)

Mustafa sana da hayırlı olsun . Güle güle kullan .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 02, 2014, 13:27:20 »
Şu telefon işlerinden hiç anlamıyorum... 2000 ve üstü para verip altı üstü face e giriliyor...bence bi tlf 2000 tl vermek çok gereksiz.çoğu insanın evinde iş yerinde net var bi de tlf da Nete ne gerek var... Cafelerde toplu taşıma araçlarında her yerde insanların kafası öne eğdik herkes çok meşgul...nedir acaba bu kadar meşguliyete...acaba downcons endeksi nasdaq falan mı takip ediyorsunuz?..  Gerçi herkese saygı duyuyorum ama bence abartı... Bi dönem çift hat hatta 3 hattı da taşıyıp berini takıp diğerini şölen bir dönem de gecti ama acaba bu teknolojiyi yakalama cabası nie?  Bence Cem Yılmaz izleyip adam doğru söylüyor deneyen var mıdır ki?  Bu arada itiraf etmeliyim şu tlf dan hiç ama hiç anlamıyorum... Okulda en dandik tlf bende... Herkeste süper sontik tlf. Satsam 50 tl verirler galiba:))) ama arkadaşlarda iPhone htc samsung note lar falan... Ama öğretmenler odasına oturduklarında maaş yetmiyo deyip 2000tl veren embesillerde var... Az para çok huzur.. Çok para az huzur mu oluyor ne... Bu arada laf aramızda kalsın sadece konuşur msj atarım 2000 tl de bunun için vermeye gerek yok... Ama şu İnternet'e ölümüne bağlanmam falan gerekse sürekli sadece tipinden dolayı htc one m8 ve iPhone dan başka tercih etmedim:)))))

Katılıyorum ve telefona fazla para baymak lükstür.Ama gelin görün ki herkeste mevcut.Bir alıştın mı teknolojiye bırakasın gelmez devamlı yenilenmek ister.Bilgisayar niyetine kullanılması güzel bir şey ama gerçekten ihtiyacımız var mı  orası tartışılır.Hayırlı olsun Ercü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ekim 02, 2014, 13:34:13 »
hayirli olsun Mustafa sanada :)

Tesekkur ederim Orçun  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ekim 02, 2014, 13:56:26 »
Eski samsung s3 kullanıcısıydım. Telefon rehberinin 10 sn de açılması ve takılması problemleri oluyordu. Orjinal yazılımı bana illallah dedirtmişti ve en sonunda telefonu crack leyip Liquid Smooth Rom unu yüklemiştim ve telefon hızlanmıştı. Gel zaman geç zaman telefonla denize girme gafletinde bulundum. 2.5 yıllık telefonumu da değiştirme zamanı çoktan gelmişti, ihtiyaçlarımı karşılamıyordu.

G3, S5 ve sony z2 arasında kalmıştım ben de. S3 deki durumdan sonra samsung dan soğumuştum. Benim için önemli olan ram inin yüksek olması, batarya süresinin yüksek olması ve ios benzeri hızda tepki vermesiydi telefonun.
G3 ü test ettim her gittiğim mağazada, hızından memnun oldum. Fakat internetteki kullanıcılar bazen takılma yaptığını söylüyordu. Çünkü LG nin ek programcıkları android sistemine yük oluşturuyordu.

Z2 de de çok hızlı akıcı bir deneyim vardı. Ama herşeyden önemlisi telefonun ön ve arkası cam, çerçevesi metal. Başta bu cezbetti. Yabancı forumlarda Z2 lag sorunlarını arattım hiç bir sorun bulamadım. Batarya ömür testlerine baktığımda ise Z2 nin önde olduğunu gördüm. Bunda en önemli etken Sony nin Stamina modunun olması. phonemobile, vs gibi sitelerdeki ömür testlerinde G3'ün internet sörf süresi 6 saatken, z2 nin 12 saat. G2 nin batarya ömrü çok iyiyken, g3 de maalesef yeterli değil.

Sözün özü, batarya ömrü, telefonun elde kalite hissi uyandırması, ram in fazla olması sebepleriyle z2 de karar kıldım. Telefonu yoğun kullanımda bile 2 gün gidiyor batarya. Çok memnunum. Daha saf bir android var, ve Sony kendi ek yazılımlarıyla doldurup taşırmamış işletim sistemini LG, Samsung gibi.
Tavsiye ederim herkese.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ekim 02, 2014, 13:59:33 »
Hayırlı olsun Ercü.
Hayırlı olsun Mustafa.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ekim 02, 2014, 14:29:15 »
Mustafa sana da hayırlı olsun . Güle güle kullan .
Sağolun mahmut abi ve ercument ve ilke :)
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 110000
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ekim 02, 2014, 14:32:22 »

en güzelini yaptınız bende yıllarca iphona karşı samsung diyenlerdendim taki lg2 ile tanışana kadar.nette fazla takılmam watsap bana yeter derseniz 2gün telefon şarj görmez inanın şarj takma sıkıntısını unutucaksınız :D bu arada konuyu açan arkadaşada güle güle kullanın diyorum ama keşke lg yi alsaydınız demek istemiyorum hevesi kaçmasın  :saygi: işlemci hızı bateri ömrü kişiselleştirme bakımından samsungdan daha önde ayrıca uygulamaların çoğu zaten googleplayden yüklendiği için fark yok kamerası çok başarılı kameranın önündeki cam safirdir çizilmez ekranın kaliteside bana göre samsungdan önde. eğer almamış olsaydınız sizi vazgeçirip lg aldırtmak için baya başınızın etini yerdim  :DUR: kasa olarakta bence samsungdan daha güzel ve ekran telefonun nerdeyse %90nını kaplıyor ve daha dayanıklı olduğu kanaatindeyim.

tekrar söylüyorum güle güle kullanın tabiki seçim sizin inşallah benim gibi pişmanlık duymazsınız samsungdan yana.
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ekim 02, 2014, 15:23:17 »
 Hayırlı olsun Ercüment.

İnşallah Türk malı ve insanların ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte bir telefon da üretilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ekim 02, 2014, 16:41:16 »
Hayırlı olsun z2 güzel bir seçim olmuş
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ekim 02, 2014, 19:18:28 »
en güzelini yaptınız bende yıllarca iphona karşı samsung diyenlerdendim taki lg2 ile tanışana kadar.nette fazla takılmam watsap bana yeter derseniz 2gün telefon şarj görmez inanın şarj takma sıkıntısını unutucaksınız :D bu arada konuyu açan arkadaşada güle güle kullanın diyorum ama keşke lg yi alsaydınız demek istemiyorum hevesi kaçmasın  :saygi: işlemci hızı bateri ömrü kişiselleştirme bakımından samsungdan daha önde ayrıca uygulamaların çoğu zaten googleplayden yüklendiği için fark yok kamerası çok başarılı kameranın önündeki cam safirdir çizilmez ekranın kaliteside bana göre samsungdan önde. eğer almamış olsaydınız sizi vazgeçirip lg aldırtmak için baya başınızın etini yerdim  :DUR: kasa olarakta bence samsungdan daha güzel ve ekran telefonun nerdeyse %90nını kaplıyor ve daha dayanıklı olduğu kanaatindeyim.

tekrar söylüyorum güle güle kullanın tabiki seçim sizin inşallah benim gibi pişmanlık duymazsınız samsungdan yana.
Sağolun teşekkür ederim.Şarj benim için çok önemli.Zaten öyle olmasaydı tercihim 5s gibi diyalize bağlı olan bi telefonu seçerdim. :D 1 güne bile razıyım aslında akşamdan akşama takayım yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ekim 02, 2014, 19:42:47 »
Herkese cok tesekkur ederim su anlik memnunum sarj falanda gayet guzel butun gun boyunca 3g acik oyun oynamali falan ekran parlakligi %50nin uzerinde kullandim program yukledim falan filan sarj 45 hiz konusunda da masallahi var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • Araç: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ekim 02, 2014, 19:56:10 »
Ben de tam yazacaktim lgg2 mukemmel olur diye. G3 50c kadar isiniyormus