0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Koçtaş'ta gojo marka güderi gördüm, üzerinde "doğal güderi" yazıyordu fiyatı 19 TL.
Benim gördüğüm güderi de aynısı Aytaç. Çok büyük ebatlı değil ama iş görür. 3M leri nereden aldın Ogün? Daha önce de bir kaç yerde yazdım ama yine belirteyim; cilalı şampuana o kadar(ne kadar olduklarını bilmiyorum ) vermektense durulama suyuna kaliteli herhangi bir markanın ucuz cilasından bir kapak eklemek çok iyi sonuç verecektir. Üstelik uzun sire gidecektir. Çok eskiden Johnson'ın cilalı şampuanını kullanırdım ve ucuz değildi.
Acı sonNasiol ZR53 e zam gelmiş. 60 Tlden 90Tl gibi bir rakama ulaşmış.Onlarda sisteme ayak uydurmuşlar.
Vallahi konuyu baştan sona okudum ama o kadar yabancıyım ki konuya, bir ürün önerisi içinde binlerce bilmediğim kelime var, bir tanesini yakalayıp ben de alıp uygulayacağım.
Hakan, durulama suyuna koyulan cila su içinde homojen dağılmıyor. Wax bileşenleri çözülmüyor. Zaten özelliği su iticilik olduğu için su-zeytinyağı durumu oluşuyor.Cilalı şampuan kullanmayı tercih edersen, cilalı-cilasız şampuanlar arasında büyük fiyat farkları yok. Elle yıkama için Atas Autobella iyi bir cilalı şampuan tercihi olabilir fayda maliyet açısından.