0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten forumda öğrenecek çok şeyim var ama ben dayıma sordum bugün, pasta-cila nasıl olur felan filan diye. Dayım da makinesi var onun onsuz olmaz sen yapamazsın felan diyince uzak durmak geldi aklıma. Tam olarak benim olmadığı için ve öğrenci olarak paramın hepsine yetişmeyeceği için uzak durmak daha iyi diye düşünüyorum.
Pasta islemi icin epey gozlem yapman faydali olur ama cila wax isinde nasil oldugunu birkac defada cozersin.uygulamaya baslarsin elinle.pastada farkli degil ama birazdaha farkli bir malzeme oldugu icin dedim uygulama sekilleri cok farkli degil biraz el alışkanlığı olsa iyi olur diye.buyutme gozunde benim amcaoglu cekiyor cila yanimda takila takila daha liseye yeni geçti. Yaparsın rahatol
geçen gün sırf merakımdan koçtaşdan astonish marka hızlı sprey cila aldım arasıra yıkamalardan sonra üstüne atarım diye.12tl oldukça bereketli geldi bana ürün.az az sıkıp bezle dagıtıyorsun aracın üstüne.parlaklıgını begendim kayganlıgıda fiyatına göre iyi geldi bana.şimdilik tavsiyeederim.
Ogün, bu cilayı ıslak iken mi uyguladın? yoksa kuru mu? geçen bende markette Turtle Wax'ın hızlı cilasını gördüm merak ettim alsam mı dedim acaba.
abi kuru iken uyguladım.yıkadım kuruladım arabayı bi mola verdim suyunu akıtmasını bekledim nemli bölgesi kaldıysa diye birazda işte arkasından kuru bezle birlikte yüzeye bunu sıktım toz alır gibi dagıttım heryerine.ilkdefa hızlı cila kullandım bende abi zaten su gibi yani nemlendiriyor kendisi yüzeyi.tabi gene geniş yuvarlaklarla yapmaya çalıştım hertarafına dagıttım.begendimde yani fiyatına göre iyi bence.enazından üstteki cilanın ömrünü uzatırım hemde parlatırım 12tl ye diye.epeyde bereketli gibi gözüküyor.yüzeyide kayganlaştırıyor tabi gene.
Hızlı cilanın işlevi o zaten Ogün. Aslında amaç altındaki ana cilayı korumak. Birde araç yıkanırken ıslak kullanılanları var ondan bende hiç kullanmadım.