Gönderen Konu: 2011 T27 Avensise Bod Perde ve Koltuk Kılıfı  (Okunma sayısı 10340 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
2011 T27 Avensise Bod Perde ve Koltuk Kılıfı
« : Temmuz 20, 2014, 22:44:45 »
Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta artık dananın kuyruğunu koprtacağım nasipse. Cam filmi mi BOD Perde mi derken POLİS korkusuna BOD perde olayı daha çok aklıma yatmaya başladı gibi. Forumda yeni konusu açıldı POLİS lerin cam filmlerine olan tutumlarından dolayı, bahtsızımdır biraz gelir beni bulur böyle durumlarda ve durduk yere ailecek canımız sıkılır. Ailecek diyorum çünkü çoğunlukla ailecek arabada oluyoruz, şehir içi pek kendi başıma aracı kullanmışlığım yok. Hanım ve kızımın polis ceza yazarken birde sökmeye kalkmasından üzülmelerini görmek istemem  :argh:

Şimdi akıl istiyorum sizlerden, ne diyorsunuz bu cam filmi olayında bu ceza ve söktürtülme işi kesin dimi?  Eğer kesin böyle ise nasipse bu CUMA memleketten geçeceğim ve bu BOD Perde üreticisi memlekette, Aydında yani. Oraya uğrayıp Perdeleri taktırtacağım. Perdelerin görünümü şu şekilde.

Hazır üreticiye gitmişken kılıflardan da alacağım nasipse onda da iki renk arasında takıldım. Hangisi bizim arabalara daha iyi gider, benim aracın içerisi bej değil siyah olandan deri değil kumaş

İki seçenek var benim beğendiğim, FÜME ve SİYAH hangisi daha iyi duruyor

Füme olanın arka kısım kaplamaları

Siyah olanın arka kısım kaplamaları

Firmanın sitesi burası,

http://www.otoperde.com/model/avensis-2009/q?model=165

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2014, 02:35:56
Cam filmleri ve bir kaç Bod perde konusu burada olunca konuyu bu kısıma açtım, yeri burası değilse müsait bir yere konu taşınabilir. :tamam:

Cuma gününe kadar fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar, şimdiden teşekkürler  :saygi:
THE END

Toyota Club Türkiye

2011 T27 Avensise Bod Perde ve Koltuk Kılıfı
« : Temmuz 20, 2014, 22:44:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 T27 Avensise Bod Perde ve Koltuk Kılıfı
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2014, 02:57:03 »
Eğer polis çevirmesinden çekiniyorsanız BOD perde taktırın. Kılıflarda ise ben büyük bir fark göremedim ama siyah tercihim olurdu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2014, 03:07:45 »
murat cam filmi yaptır bence yan camlar en açık olacak arkacam bir koyusu korkma yeterki dışardan bakıldığı  zaman arabanın içindekinin  eşgali belli olsun perde biraz psikolojik olay cam filmi gelen ışını kesiyor araba daha serin olur daha şık durur polislerin istemediği arabanın içidekinin görünmemesi sorun bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2014, 03:37:15 »
Kılıflarda ise ben büyük bir fark göremedim ama siyah tercihim olurdu.

Siyah benim de tercihim olacak gibi  :tamam:

murat cam filmi yaptır bence yan camlar en açık olacak arkacam bir koyusu korkma yeterki dışardan bakıldığı  zaman arabanın içindekinin  eşgali belli olsun perde biraz psikolojik olay cam filmi gelen ışını kesiyor araba daha serin olur daha şık durur polislerin istemediği arabanın içidekinin görünmemesi sorun bu

Abi forumda konuları okudukça bir filme hevesleniyorum birde tırsıyorum, amma saçma sapan bir uygulamadır anlamadım gitti. Ön camlar 1 numara arka camlar 2 numara gibi mi? Geçenlerde film çeken bir firmada baktım aslında çok iyi bir şekilde gösteriyor içerisini ama her taraf karanlık olunca yani dışarısı içeriden aydınlık olunca camlar çok koyu gibi görünüyor. Forumda konusu vardı Polisler gece vakti bile bu işe el atmışlar ki gece zaten her yer karanlık  :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 21, 2014, 03:45:04 »
Füme ile siyah arasında pek bir fark yok gibi geldi fakat siyah kir belli etme açısından oldukça iyi.
Koltuklar 1 yılda bile dehşet kirleniyor, en azından belli etmesin.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Temmuz 21, 2014, 03:49:04 »
Orta göbeğindeki kumaşta bir fark var herhalde. Resimlerde pek belli değil ama siyah daha oturaklı görünüyor galiba, bizim araçlara daha uygun sanki. Gerçi ben araçtaki koltuk döşemesini bile net hatırlamıyorum :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2014, 09:34:17 »
Orta göbeğindeki kumaşta bir fark var herhalde. Resimlerde pek belli değil ama siyah daha oturaklı görünüyor galiba, bizim araçlara daha uygun sanki. Gerçi ben araçtaki koltuk döşemesini bile net hatırlamıyorum :)

Kılıflarda airbag önlemi var mı? Murat Hocam. Demek ki perde de karar kıldın hayırlısı olsun. Örnek resimlerde gayet güzel duruyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2014, 09:41:24 »
Hiç birşeyde karar kılamadım Aytaç Hocam , en kötüsüde bu zaten. Oraya bakıyorum avantajı var dezavantajı var, buraya bakıyorum avantaj dezavantaj, yoruldum... Tak deyip kopartacam bu gidişle :) Gönlüm filmden yana, hatta kızım bile film yaptır diyor ama gel gör ki bu alemde her hangi bir denetimde seni seçtim pikaçu derler bana canım sıkılır :) Streçe girdim yahu  :rofl:

Kılıflar hakkında pek bir bilgim yok, onuda perde için hazır gidecekken almak için düşündüm...perdeden vaz geçersem kılıftanda vaz geçerim muhtemelen. Ama görüntü olarak güzel duruyorlar
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2014, 09:54:06 »
Hiç birşeyde karar kılamadım Aytaç Hocam , en kötüsüde bu zaten. Oraya bakıyorum avantajı var dezavantajı var, buraya bakıyorum avantaj dezavantaj, yoruldum... Tak deyip kopartacam bu gidişle :) Gönlüm filmden yana, hatta kızım bile film yaptır diyor ama gel gör ki bu alemde her hangi bir denetimde seni seçtim pikaçu derler bana canım sıkılır :) Streçe girdim yahu  :rofl:

Kılıflar hakkında pek bir bilgim yok, onuda perde için hazır gidecekken almak için düşündüm...perdeden vaz geçersem kılıftanda vaz geçerim muhtemelen. Ama görüntü olarak güzel duruyorlar

Pahalı bir film yaptırmana gerek yok, sökme ihtimaline karşı orta yollu birşey. Kampanya vardı ben 100 tl'ye yaptırdım yakalansam bile sorun değil. ;)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2014, 17:14:45 »
siyah avensis cam filmi uygulaması araba çok kirli şuanda güzel durmuyor ama fikir olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2014, 18:30:05 »
Allah nazarlardan kazalardan muhafaza etsin maşallah çok güzel görünüyor . Benimkiside bu renkten, sizin kaplattığınız filmin numaraları ve markası ne .önler ve arkalar farklı numara mı :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 22, 2014, 19:51:11 »
Abi bende film tavsiye ederim . Araba'da başka bir şey yoksa ( Egzoz , app plaka , abartı jant ) ve içerisi gözüküyorsa bir şey demiyorlar . Akşamları da olur da çevirme olursa çevirmeye varmak üzere iken tavan lambasını yakarsanız filmi anlamazlar bile . Bunlara rağmen en açık film için ceza yazacak polis o film olmasa da emin olun ceza yazar . Ben 5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı .

Diğer yandan Aytaç abiye katılıyorum pahalı bir filme hiç gerek yok 100-150 tl ye çok güzel film çeken yerler var hiç olmazsa sökmek zorunda kalırsanız zorunuza gitmez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 22, 2014, 19:59:39 »
hepsi 2 olması gerekir çizilmeyen film 10 yıl grantili llumar marka  yanlız bunlar  defolu olanların ayıklamışıdır yılbaşında komple  montaj dahil 200 tl  verdim ön cama seffaf colormatic dediler  oda güneşte kararıyormuş sadece öncam 150 tl ben  görüşümü etkilr diye çok istemedim ama arabanın izolasyonu çok iyi olduğundan aşırı sıcak oluyor yan camlara rüzgarlık taktıracaktım eski arabamda vardı çok memnundum yanlarda nikelaj olduğu  için bozar dediler
birde film bence daha iyi amaç aracın içini  ısıtmamaksa içerden yapılacak operasyon pek fayda etmez çünkü camlar yine sera etkisi yapacaktır zaten anlamıyorum insnlar öncama güneşlik takıyor içeriye torpido üstüne örtüyor bende usun güneşlik var dışardan takıyorum cam filmi ısıyı bayağı kesiyor ayrıca cama birşey degdimi yada atıldımı hemen patlamıyor
LLumar Window Film Smash & Grab Lab Test

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 22, 2014, 20:05:58
ucuz filmleri çok tavsiye etmem zamanla fitillere degdikte açıp kapadıkça filmler çiziliyor çok çirkin oluyor birde zmanla renkleri değişiyor morarıyor en iyisi çizilmeyen ben 12 yıldır filmli araba kullanırım durduran olmadı çizilmeyenide 7 yıl kulladım arabayı sattık hiç problem yoktu hatta yazın arka camlarada çoçuklar için perde düşünüyorum durduracak poliste insan mantıklı yaklaşıp diyalogta hata yapmazsan birşey olmaz hatta durdurmaz bile  aklı başında konuşup aklı başında gidersen sıkıntı olmaz  birde bunlar  arabanın albesini arttıran şeylerdir çelik jant gibi alınabilirliğin arttırır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 22, 2014, 20:09:26 »
gökhan abi sanırım yahya kaptan tarafında :D emindegilim ama.

bunu birkaç kez daha yazmıştım eskiden bmw kullandıgım için birçok polisle içli dışlı oldugumdan sormuştum.
1-ön yan camlar 1 arka yan camlar 2 olcak şekilde oldumu sıkıntı yok
2-yayın bir standartı varmış yere çok yakın olmadıkça sıkıntı yok dedi.
3-egsozu asla affetmiyoruz dedi çünkü onun abartısız olanı yok dedi

bod perdelerde çok tatlı duruyor gerçekten ama bencede bir film in yerini tutmaz gerçekten.her ikiside güzel durur ama sonuçta.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 22, 2014, 20:15:49 »
evet abim yahya kaptanın arkasındayım  ben bizzat emniyete gidip sordum senin dediklerini dediler dikkat çemediğin sürece sıkıntı yok

buda önceki arabam önler yan camlar 1 numara arka cam 2 numara cam filmi markası shadow kore malı  7 yıl kullandım çok memnundum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 22, 2014, 20:25:27 »
Kocelide memleket haline geldi bizim tahminettim abi :)
Önemli olan malzeme kadar iscilik zaten söküp takmada iscilik dahada onem kazanıyor filmde düşünmüyor degilim bende kış kampanyaları olur diye bekliyorum.bod perdeler sıcaklığı engellemez diye düşünüyorum bir film kadar güneşi ve sıcaklığı kesmez sanki
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Temmuz 22, 2014, 23:59:29 »
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden. Yarın nasipse film kaplattırmaya gideceğim, arkadaşımın kayınçosu yapıyormuş oraya gidip yaptırtacağız, ücreti ve markası konusunda bir bilgim yok tanıdık olunca bakalım artık herşeye katlanacağız :)
Artık Bod Perde değilde oto koltuk kılıfı alırım memleketten, biraz memleketime katkım olsun :tamam: Siyah olandan olacak nasipse yada yerinde gidince artık hangisi hoş durursa.

Gökhan hocam cam filmine değilde sizin arabadaki şu kısma takıldım. Sizin araçta 2011 model yazıyor ama bendeki farklı bir yer var resimde kırmızı içerisine aldım. o kısımda bende kabartı yok düz şekilde. Nette fotolara baktım gördüklerim de benimkisi gibiydi. şaşırdım bu fark neden kaynaklı ki?

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 23, 2014, 00:39:22 »
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden. Yarın nasipse film kaplattırmaya gideceğim, arkadaşımın kayınçosu yapıyormuş oraya gidip yaptırtacağız, ücreti ve markası konusunda bir bilgim yok tanıdık olunca bakalım artık herşeye katlanacağız :)
Artık Bod Perde değilde oto koltuk kılıfı alırım memleketten, biraz memleketime katkım olsun :tamam: Siyah olandan olacak nasipse yada yerinde gidince artık hangisi hoş durursa.

Gökhan hocam cam filmine değilde sizin arabadaki şu kısma takıldım. Sizin araçta 2011 model yazıyor ama bendeki farklı bir yer var resimde kırmızı içerisine aldım. o kısımda bende kabartı yok düz şekilde. Nette fotolara baktım gördüklerim de benimkisi gibiydi. şaşırdım bu fark neden kaynaklı ki?
Murat abi, "dost kazığı" ihtimalini aklından çıkartma.  :lol:

Fotoğrafları merakla bekliyoruz.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 23, 2014, 00:41:10 »
benim aklmda güzel bir perde ve film var ikiside yani bu dahada ilginç murat abi  :D
şimdiden hayırlı olsun güzel olcak inşallah
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Temmuz 23, 2014, 00:44:56 »
Murat abi, "dost kazığı" ihtimalini aklından çıkartma.  :lol:

Fotoğrafları merakla bekliyoruz.

Yok yok varsın kazık dosttan gelsin. Helali hoş olsun. Zaten piyasanın yabancısı olduğumdan ne derlerse katlanacağım için tanıdık olsun olmasın fark etmez en azından para tanıdık birine gitmiş olacak.  :tamam: Ben öyle pek pazarlık yapacak biris değilim, ne denirse eyvallah derim. Bakma bu forum olunca azcık gözüm açılmaya başladı :) Allah razı olsun herkesten  :saygi:

Fotoğraf çekebilirmiyim bilmiyorum, Eski aracımın bende bir fotosu var oda birisi yandan çarpınca kasko muhabbetine çekmiştim :) Bu aracında şimdiki halinin fotoları bu pasta cila mevzusunda dolayı sıfr foruma koymak için çektiklerim var :)

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 00:46:43
benim aklmda güzel bir perde ve film var ikiside yani bu dahada ilginç murat abi  :D
şimdiden hayırlı olsun güzel olcak inşallah

Yok Ogünüm o biraz zor :) Hem film hem perde tam polislik oluruz :) İçerde bişi mi yapıyon len deyip direk suçlu muamelesi görürüm artık :)
THE END