0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kılıflarda ise ben büyük bir fark göremedim ama siyah tercihim olurdu.
murat cam filmi yaptır bence yan camlar en açık olacak arkacam bir koyusu korkma yeterki dışardan bakıldığı zaman arabanın içindekinin eşgali belli olsun perde biraz psikolojik olay cam filmi gelen ışını kesiyor araba daha serin olur daha şık durur polislerin istemediği arabanın içidekinin görünmemesi sorun bu
Orta göbeğindeki kumaşta bir fark var herhalde. Resimlerde pek belli değil ama siyah daha oturaklı görünüyor galiba, bizim araçlara daha uygun sanki. Gerçi ben araçtaki koltuk döşemesini bile net hatırlamıyorum
Hiç birşeyde karar kılamadım Aytaç Hocam , en kötüsüde bu zaten. Oraya bakıyorum avantajı var dezavantajı var, buraya bakıyorum avantaj dezavantaj, yoruldum... Tak deyip kopartacam bu gidişle Gönlüm filmden yana, hatta kızım bile film yaptır diyor ama gel gör ki bu alemde her hangi bir denetimde seni seçtim pikaçu derler bana canım sıkılır Streçe girdim yahu Kılıflar hakkında pek bir bilgim yok, onuda perde için hazır gidecekken almak için düşündüm...perdeden vaz geçersem kılıftanda vaz geçerim muhtemelen. Ama görüntü olarak güzel duruyorlar
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden. Yarın nasipse film kaplattırmaya gideceğim, arkadaşımın kayınçosu yapıyormuş oraya gidip yaptırtacağız, ücreti ve markası konusunda bir bilgim yok tanıdık olunca bakalım artık herşeye katlanacağız Artık Bod Perde değilde oto koltuk kılıfı alırım memleketten, biraz memleketime katkım olsun Siyah olandan olacak nasipse yada yerinde gidince artık hangisi hoş durursa.Gökhan hocam cam filmine değilde sizin arabadaki şu kısma takıldım. Sizin araçta 2011 model yazıyor ama bendeki farklı bir yer var resimde kırmızı içerisine aldım. o kısımda bende kabartı yok düz şekilde. Nette fotolara baktım gördüklerim de benimkisi gibiydi. şaşırdım bu fark neden kaynaklı ki?
Murat abi, "dost kazığı" ihtimalini aklından çıkartma. Fotoğrafları merakla bekliyoruz.
benim aklmda güzel bir perde ve film var ikiside yani bu dahada ilginç murat abi şimdiden hayırlı olsun güzel olcak inşallah