0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar koltuk kılıfı değilde koltuk koruyucu kılıf aldım. Çok güzel oldu hatta bence süper oldu. 140 tl ye aldım vede taktırdım 5 takside. Yerinden aldığımdan takma parasını almadılar. Tabii önce olmaz dediler ama oldu. Fotoğraf çekersem buradan paylaşacağım. Bu arada arabada çocuklarda olunca onlara bakmaktan sağa sola bakamadım. Perdelere bakacaktım güya ama kılıf döşeme işlemine bakmaktan birde sanayi ortamı olmasından dolayı pek sağa sola ayrılamadım malesefHerkesin ramazan bayramı mubarek olsun
Arka tarafın fotoları başka herhalde. Benim aracıma benzemiyor Bu arada kamerası güzel bir cep tel alırsam hem filmlerin hemde koruma kılıflarının fotosunu yükleyeceğim
Ben pek değilim ama benim kız ve hanım memnunlar eski usul arkaya bakarak park etme olayından kurtulmam lazım. Kapalı otoparkta vede karanlık havalarda arkayı pek göremiyorum Allahtan ön tataflara açık renk yaptırmışım yan aynalardan da göremeyecekmişim. Gündüzleri çok iyi de akşamları bana sıkıntı. Arka camdaki rezistanslarda eskiden görünmüyordu şimdi çok belirgin bir hal aldı. Hanım onlarıda yeni yaptırdım sandı
Yok yok Aytaç öyle değil. Siyah kaplama olunca kahverengi rezistans çizgileri belirgin oldu. Kötü manada değil yani hava kabarcığı falan yok. 6.kattan bakınca bile rezistans tellerini sayabiliyorum
Iste yasak sa yasak olsun demı.Insanlara ne bu ezıyet.Hocam.ıyı yaptırmıssınız.Ama bu cam fılmınde lumar 3 m sonax ve bırde zıebart var urunlerı pahalı.Bunlardan bırıno tercoh etsenız ortalama 500 tl yı bulurdu.Isın ıcıne gırdıkce degısıyor.Uv koruması bunlarda yuzde 90 uzerı.Bırde guvenlık fılmlerı var uv koruması dusuk onlar camın parcalanması dagılmasını onluyor.Iyı gunlerde kullanın murat bey
Yok yok haydar değil o Çakma el freni, Çinden getirttim Malum bu araçlarda el freni kolu olmayınca ben onu kaldırıp indiriyorum
Koltuk kılıfları güzel durmuş. Daha önce bu tür kılıf görmemiştim. Bu arada beyzbol sporu memleketimizde baya ilgi görüyor. Sizin de ilginizi çekerse hb. com da uygun fiyata ürünleri var bilginiz olsun. Kılıfı da var. Link vereyimhttp://www.hepsiburada.com/liste/delta-ozel-tasima-cantali-beyzbol-sopasi-71-cm-disbudak/productDetails.aspx?productId=spordelta563&categoryId=19051= )