0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden. Yarın nasipse film kaplattırmaya gideceğim, arkadaşımın kayınçosu yapıyormuş oraya gidip yaptırtacağız, ücreti ve markası konusunda bir bilgim yok tanıdık olunca bakalım artık herşeye katlanacağız Artık Bod Perde değilde oto koltuk kılıfı alırım memleketten, biraz memleketime katkım olsun Siyah olandan olacak nasipse yada yerinde gidince artık hangisi hoş durursa.Gökhan hocam cam filmine değilde sizin arabadaki şu kısma takıldım. Sizin araçta 2011 model yazıyor ama bendeki farklı bir yer var resimde kırmızı içerisine aldım. o kısımda bende kabartı yok düz şekilde. Nette fotolara baktım gördüklerim de benimkisi gibiydi. şaşırdım bu fark neden kaynaklı ki?
Yok yok varsın kazık dosttan gelsin. Helali hoş olsun. Zaten piyasanın yabancısı olduğumdan ne derlerse katlanacağım için tanıdık olsun olmasın fark etmez en azından para tanıdık birine gitmiş olacak. Ben öyle pek pazarlık yapacak biris değilim, ne denirse eyvallah derim. Bakma bu forum olunca azcık gözüm açılmaya başladı Allah razı olsun herkesten
dostum benimki 2011 1.8 multidrivers elegant extra modeli belki ondandır youtube baktım genelde seninki gibi bence rüzgar için öyle yaptılar
Zaten pazarlık sevmediğimiz için bu halde değil miyiz ? Marşpiyel çektirmek, sol kapı düzeltmek için babamın en yakın arkadaşına 450,00 TL bayıldıktan sonra herkese şüpheyle yaklaşıyorum artık. Bir de "Cam fitilini takacaksak 500,00 TL" demesi beni benden aldı, "Lanet olsun" diyerek verdim.Cam fitilini de 2 DK'da Muharrem ustama taktırdım.
murat mutlaka çizilmeyen cam filmi iste çok önemli birde ustalık arka camdadır tek parça yapabilecekmi onu sor yapamam derse teşekkür dükkandan kaç