Gönderen Konu: 2011 T27 Avensise Bod Perde ve Koltuk Kılıfı  (Okunma sayısı 10339 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 T27 Avensise Bod Perde ve Koltuk Kılıfı
« Yanıtla #20 : Temmuz 23, 2014, 00:51:41 »
 :rofl: :rofl: :rofl: dogru valla burası türkiye  :D :D
ben komple 1 yapıp perde düşünüyorumda abi oyüzden. :D
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 23, 2014, 00:51:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 23, 2014, 00:56:43 »
Ben ya herro ya merro hesabı hepsini 2 yaptıracağım. ya bakalım nasip artık, çok şey yapacağımda akşam çabuk oluyor :) Gün bitiyor  :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 23, 2014, 00:58:23 »
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden. Yarın nasipse film kaplattırmaya gideceğim, arkadaşımın kayınçosu yapıyormuş oraya gidip yaptırtacağız, ücreti ve markası konusunda bir bilgim yok tanıdık olunca bakalım artık herşeye katlanacağız :)
Artık Bod Perde değilde oto koltuk kılıfı alırım memleketten, biraz memleketime katkım olsun :tamam: Siyah olandan olacak nasipse yada yerinde gidince artık hangisi hoş durursa.

Gökhan hocam cam filmine değilde sizin arabadaki şu kısma takıldım. Sizin araçta 2011 model yazıyor ama bendeki farklı bir yer var resimde kırmızı içerisine aldım. o kısımda bende kabartı yok düz şekilde. Nette fotolara baktım gördüklerim de benimkisi gibiydi. şaşırdım bu fark neden kaynaklı ki?

dostum benimki 2011 1.8 multidrivers elegant  extra modeli belki ondandır youtube baktım genelde seninki gibi bence rüzgar için öyle yaptılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 23, 2014, 01:00:37 »
Yok yok varsın kazık dosttan gelsin. Helali hoş olsun. Zaten piyasanın yabancısı olduğumdan ne derlerse katlanacağım için tanıdık olsun olmasın fark etmez en azından para tanıdık birine gitmiş olacak.  :tamam: Ben öyle pek pazarlık yapacak biris değilim, ne denirse eyvallah derim. Bakma bu forum olunca azcık gözüm açılmaya başladı :) Allah razı olsun herkesten  :saygi:
Zaten pazarlık sevmediğimiz için bu halde değil miyiz ?   :rofl:

Marşpiyel çektirmek, sol kapı düzeltmek için babamın en yakın arkadaşına 450,00 TL bayıldıktan sonra herkese şüpheyle yaklaşıyorum artık. Bir de "Cam fitilini takacaksak 500,00 TL" demesi beni benden aldı, "Lanet olsun" diyerek verdim.
Cam fitilini de 2 DK'da Muharrem ustama taktırdım.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Temmuz 23, 2014, 01:03:10 »
dostum benimki 2011 1.8 multidrivers elegant  extra modeli belki ondandır youtube baktım genelde seninki gibi bence rüzgar için öyle yaptılar

Hımmm benimkisi 1.6 benzinli  Elegant Extra... Dediğiniz gibi bir yerde okumuştum, aerodinamiklik için yapılmış bir çıkıntı yazıyordu, bendekine hiç dikkat etmemiştim sizinkisini görünce bugün baktım da göremeyince acaba benim araçtamı bi yamukluk var dedim  :tamam:

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 01:05:39
Zaten pazarlık sevmediğimiz için bu halde değil miyiz ?   :rofl:

Marşpiyel çektirmek, sol kapı düzeltmek için babamın en yakın arkadaşına 450,00 TL bayıldıktan sonra herkese şüpheyle yaklaşıyorum artık. Bir de "Cam fitilini takacaksak 500,00 TL" demesi beni benden aldı, "Lanet olsun" diyerek verdim.
Cam fitilini de 2 DK'da Muharrem ustama taktırdım.

Sorma malesef, yediğimiz kazıktan sonra sadakaya sayıyoruz işte :)  Tanıdık bildik bir ustanın olması çok önemli malesef. Allah iyilere çattırsın ne diyelim, bizim gibi saflar da olacak ki piyasa canlanacak :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Temmuz 23, 2014, 01:23:48 »
murat mutlaka çizilmeyen cam filmi iste çok önemli birde ustalık arka camdadır tek parça yapabilecekmi onu sor yapamam derse teşekkür dükkandan kaç :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Temmuz 23, 2014, 01:25:31 »
murat mutlaka çizilmeyen cam filmi iste çok önemli birde ustalık arka camdadır tek parça yapabilecekmi onu sor yapamam derse teşekkür dükkandan kaç :kötü:

aynen katılıyorum gökhan abiye
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Temmuz 23, 2014, 01:33:37 »

Tamam inşallah, bu gideceğim yeri bir çok kişi tavsiye etmişti zaten Denizlide iyi işçilik yapan yerlerdenmiş.

Gökhan hocam birde şunu sorayım size, hani arka camda içten yanan bir stop lambası var. O kısım açıktamı bırakılıyor yoksa cam filmi komplemi kaplatılıyor?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Temmuz 23, 2014, 01:44:39 »
 dedimya ustalık arka camda  camın ölçüsünü dışardan birebir alıp  en az iki kişi gerdirerek cam kavisini ve stobun orasını teperek yapıyor  zaten stop bakalite baglı esneye biliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Temmuz 23, 2014, 01:55:29 »
Bizim arabalarda ben bu stopun olduğu yeri hiç sevmedim. Ne el giriyor nede başka birşey. O kısım tozlu duruyor bende temizlemeye çalıştım dediğim gibi el falan girmiyor. Tamamen cama yapışıkta değil. :argh: Yapışık olsa o kısıma toz falan birikmez.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2014, 21:12:23
Malesef bugün yaptıramadım aşırı kalabalık vardı. Herkes cam filmi çektiriyormuş alemde de bir biz çektirmemişiz dedim. Yarın sabaha erken gel sakin sakin yapalım dediler. Sabah nasipse 0830 gibi dükkanı ben açacağım :)

Önler 1 numara arkalar 2 numara yaptıranda var, komple 2 numara yaptıranda var. Dükkana vardığımızda bencileyin birisi ilk defa film kaplatmış herhalde, eleman geri geri giderken şoför camını açtı geri geri giderken uyardılar bugün camları açmayacaksın dediler gülerek. Elemanda arkayı göremedim ki dedi gülerek. Korktum bir anda, kaç numara bu diye hemen atladım 2 numara dediler her tarafı 2 numara yaptırmış. Böyle bir durum var mı ki ? Film kaplatınca sağı solu arkayı falan görememe gibi bir durum?

Arkaları 2 numara önleri 1 numara yaptırınca hanımın dediği gibi yamalı bohça gibi görüntü oluşurmu? Ayrıca kışın yada akşamları görüşü ciddi anlamda etkiler mi ki? Acayip derecede düşünceler sardı. :huh: :huh: :huh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Temmuz 24, 2014, 21:16:27 »
Düşünceler sardı falan derken bugün sabah gittim yaptırdım :) Ön 2 Cam %50 arka 3 cam %35 olacak şekilde yaptırdım. Önler 1 arkalar 2 numara oldu. Eve geri geldim park ettim vede işe gittim :) Değişik hoş bir durum oldu. Gerçi camlar açık kullanma imkanım olmadı nasipse yarın Tatil başlıyor artık bakalım neler yaşayacağız tatilde tecrübler nedir paylaşırım Foto çekersem burada paylaşırım.

Memleketten geçerken BOD Perde üreticisine uğrayıp koltuk kılıflarını da taktıracağım nasipse, eğer çok fazla vakit almazsa yine o sitede olan deri direksiyon kaplamasını da kaplatmayı düşünüyorum çünkü mevcut direksiyon simidi garip bir hal almış durumda pütür pütür.

Bu arada yazmayı unutmuşum 120 TL ye mal oldu bugün çekilen film. Ne marka bir filmdir bilmiyorum. Çizilmez falan dediler. OTO GÖLOVA mı neydi herhalde bir yerlerinde yazıyordu
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Temmuz 24, 2014, 21:36:56 »
Gule gule kullan murat abi.iyi tatiller guzel gecer insallah. Bemce iyi yaptirdin bu sicaklarda.direksiyon benim yapılı kilifla zaten öneririm gercekten.kiliflarda iyi olur
aydinlatma isteklerin olursa beklerim abi herzaman :rofl:
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Temmuz 24, 2014, 21:49:10 »
Allah razı olsun abim, Cümlemize hayırlı kazasız belasız günler nasip etsin Allahu teala. :saygi:

İnşallah sıkıntı yaşamayız yollarda polis amcalar ile :) Kızımı tembihleyemde biraz vızıldasın polis bişi yapmaya kalkarsa :)

Malum 2. el araç olunca direksiyonun derisi biraz tuhaf olmuş yerel pütürlenmeler var, bakalım artık duruma göre deri dikişli kaplatabilirim. Bugün gittiğim yerde hazır satılanlar vardı 20 TL ye ama ne bileyim çok kalın gibi geldi. Aydınlatma işim olursa aklımdasın :) Disko topunu ve ayak aydınlatması senden sorulur biliyorum :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Temmuz 24, 2014, 22:46:21 »
güle güle kullan iyi yapmışsın gittiğin zaman birde perdelere bak bakalım nasıl kalitelimi endişe etme polisten yana sıkıntı olacağını zannetmiyorum
direksiyonda bu kasa avensislerde kronik sorun bildiğim kadarı ile  serviste garantiden yenisi ile değiştiriyorlar servisle görüş istersen birzaz ısrarcı ol değiştirenleri ben biliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Temmuz 24, 2014, 22:51:07 »
Valla Gökhan Hocam,

Yetkili servise aldıktan sonra 1 kere gittim zaten aldıktan sonrada fazla Km yapmadım. Daha önceki sahibi pek yetkili servise bulaşmamış herhalde. Muhtemelen sıkıntı çıkartırlar. Bu gibi durumlarda pek garanti kapsamı yapmazlar herhalde dimi?

İnşallah oruç kafa gidebilirsem gideceğim ama nasip bakalım şu an için %90 gidecek gibiyim ama duruma bağlı genede. Perdelere bakarım ama almam muhtemelen. Bugün adamların sitesine baktım, yeni ürün çıkarmışlar. Kılıf korumalar 140 TL komple kılıf 170 TL hangisi daha kullanışlı olur ki?

http://www.otoperde.com/urun/bod-toyota-avensis-2009-ve-sonrasi-oto-kilif-gri-siyah/q?urunid=6293&modelid=165
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Temmuz 24, 2014, 23:45:53 »
Hayırlı olsun abi . Güle güle kullanın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Temmuz 25, 2014, 12:13:26 »
Hayırlı olsun iyi günlerde ve polisten uzak ortamlarda kullanın
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Temmuz 28, 2014, 00:25:39 »
Merhabalar koltuk kılıfı değilde koltuk koruyucu kılıf aldım. Çok güzel oldu hatta bence süper oldu. 140 tl ye aldım vede taktırdım 5 takside. Yerinden aldığımdan takma parasını almadılar. Tabii önce olmaz dediler ama oldu.  :lol:

Fotoğraf çekersem buradan paylaşacağım. Bu arada arabada çocuklarda olunca onlara bakmaktan sağa sola bakamadım. Perdelere bakacaktım güya ama kılıf döşeme işlemine bakmaktan birde sanayi ortamı olmasından dolayı pek sağa sola ayrılamadım malesef

Herkesin ramazan bayramı mubarek olsun  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Temmuz 28, 2014, 00:28:29 »
hayırlı olsun abi güle güle kullan. sen begendikten sonra içine sindikten sonra geriside çok önemli degil zaten fotolarını bekliyoruz.hayırlı olsun tekrar
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Temmuz 28, 2014, 00:35:30 »
Hani denir ya cuk oturdu aynen öyle oturdu abim. Zaten her model ve markaya ayrı ayrı yapılmış. Emanet gibi durmuyor .binerken inerken sağı solu bir yerlere takılmıyor. En güzel taraflarından birisi sıvı geçirmiyor vede kolay silinebiliyor olması malum yaz günleri denizden falan çıkınca sıkıntı oluyordu. Altımıza havlu falan seriyorduk  :D sanki kılıf yokta direk orjinal koltuğa oturuyor gibi. Bu arada ilk mesajdaki siyah olanı aldım
THE END