0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peygamber efendimiz s.a.v o zamanlardan bu zamanlari gorerek rizkin onda dokuzu ticarette demis muslumanlarin ticarette kuvvetli olmasini istemis su anda dunyada malesef yahudiler ticarette bir numara ve butun urunlerde liderler gun gelirde insallah bu tam tersine doner
Boykot işi yalan olur kaç kere denendi sadece sanal ortamda kaliyo adam paylasiyo almayin diye cola akşam iftarda cola iciyo
Kola benim evime 2 senedir girmiyor!
8 senedir eve Kola, gazoz veya gazlı içecek girdiğini görmedim. O zamandan beri ağzıma bile sürmedim.
Helal olsun kardeşim... İnşallah sizlerin yetiştireceği bilinçli olurlar.
Biz boykot edelim güzel de, siyasilerin yakınlarının oğulları sıkı bir ticaret içinde devamlı, toplumsal olarak tepki koymamız lazım zaten ama perde arkası ilişkiler böyle oldukça devede kulak misali kalırız.
Son 10 Yılda İsrail menşeili , bağlantılı firmalara ve şahıslara ne kadar tarım toprağı satılmıştır?Açın okuyun. Filistinliler de sattı zamanında.
Anlattığın yahudilere müslümanları katletme hakkını tanımaz. Siz bir de akdenize, fethiye'de marmaris'te ingilizlere satılan arsalara bir bakın, uçhisar'a bir bakın. Her mülk alan yanındaki ırkı katletmeye mi kalkacak?
Toprağını dönüm dönüm satarsan böyle adamlara (katliam yapmış, sömürgeciliğin kitabını yazmış) . Sonra başına gelenlere ah vah demeyeceksin. Böyle adamlara toprak satanlar da bugün yaşanan zülmün altına imzalarını atmıştır.
Anlamadınız galiba: Aynı cümleleri tekrar belirtiyorum.Birinin birine toprak satması yahudilere müslümanları katletme hakkını tanımaz. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2014, 11:18:59O halde yakın zamanda bizlerde bir çok savaşa hazır olalım. İngilizler ile Fransızlarla, Yahudilerle. Ondan sonrada akdeniz de toprak satan vatandaşlarımıza diyelim satmasaydın arkadaş toprağını. Çek cezanı.
hiç bir şey hiç kimseye bir insanı katletme hakkı tanımaz.Ama fıtratı belli adamlara toprağını satarsan başına gelenlere sonra ağlamayacaksın diyorum.
savaşa hazır olmakta, uyanık olmakta fayda var. Biraz tarih okuyup , Türk tarihine inananlar için diyorum. Sırttan bıçaklayanlar için değil.