Gönderen Konu: İsrail Ürünlerine Boykot...  (Okunma sayısı 16078 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '08
  • 17 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: İsrail Ürünlerine Boykot...
« Yanıtla #20 : Temmuz 20, 2014, 22:23:48 »
Peygamber Efendimiz (A.S.M) bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmaktadır:

“Sizden her kim bir münkeri (kötülük) görürse onu eliyle düzeltsin. Eğer ona muktedir olamazsa diliyle, diliyle de yapamazsa kalbiyle buğz etsin; bu da imanın en zayıf derecesidir”

Allahu teala sonumuzu hayır etsin. Tüm Zalimleri ve yandaşlarını Allah Kahhar ismiyle kahretsin.

Not: Buradaki Zalim sadece İSRAİL değildir.
Aynen katılıyorum.
Toyota Corolla  1.4 d-4d Elegant /2008
Mondial 150 MR Vulture / 2014

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 20, 2014, 22:23:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 20, 2014, 22:31:01 »
Açık yüreklilikle söylemem lazım ki daha geçen gün bir evde 17 genç kızı katleden kendini Müslüman sayan Işid ile İsrail Devlet yönetimi arasında hiç bir fark yok gözümde... Gönül istiyor ki İsrail'e karşı gösterilen bu tepki Işid taraftarlarına da gösterilsin! Bu bir...

İkinci olarak İsrail Devlet yönetiminin gerçekleştirdiği yanlışları tüm İsrail Halkına maledersek çok ama çok yanlış yaparız... Hele hele gün ve gün daha da artan Musevi düşmanlığı Müslümanlığa sığmaz... Türkiye'de yaşayan vergisini veren insanlar emin olun Türk Bayrağını arkasına alıp röportaj veren Sarraf'tan daha hayırlı insanlardır...

Üçüncü olarak da boykot edilmesi gereken günü ve anlık duygularımızı törpüleyecek "İsrail ürünleri" değil uzun vadede vahşi kapitalizmdir.! Kapitalizm ve beraberinde getirdiği sömürü düzenine karşı çıkmak da bu sistem içinde ne yazık ki öle bir kaç markayı deşifre etmek kadar kolay değildir...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 1600
  • Model Yılı: '14
  • 28 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 20, 2014, 22:34:08 »
bu boykot mesajlarinin sadece filistin icin degilde, kuzey iraktaki veya uygurdaki veya baska yerlerdeki soydaslarimiz icinde acilmasi dileklerimle.
zulme uğrayan müslümansa az da olsa şansları var, zulme uğrayan müslüman arapsa biraz daha şansızlar, ama zulme uğrayan müslüman Türk ise hiç şansları yok malesef:(
2014 Toyota Auris 1.4 D-4D Advance Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 20, 2014, 23:10:28 »
Benim ticaret yapmama şansım yok sürekli aromatik taşıyoruz israilden türkiyeye, şimdi ben kendimi mi boykot edeyim, maalesef dışa tamamiyle bağımlı bir ülkeyiz, ülkemizi yönetenler bu konularda katı kararlar almadığı sürece, bu şekilde biz sadece kendimize zarar veririz.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 20, 2014, 23:20:24 »
Ben de katiliyorum ve elimizden geldigince tum zalimlere karsi tepkimizi koymamiz lazim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 20, 2014, 23:32:59 »
Benim ticaret yapmama şansım yok sürekli aromatik taşıyoruz israilden türkiyeye, şimdi ben kendimi mi boykot edeyim, maalesef dışa tamamiyle bağımlı bir ülkeyiz, ülkemizi yönetenler bu konularda katı kararlar almadığı sürece, bu şekilde biz sadece kendimize zarar veririz.
Bence de. Bireysel olarak ancak bir yere kadar boykot edebiliriz. Ne zaman dışa bağımlı olmaktan kurtuluruz o zaman devlet yahudi mallarının satışını yasaklar, belki o zaman İsrail denen bu şeref yoksunu ülkeye bir miktar da olsa zarar vermiş oluruz.

Birde işin şu boyutu var: Almanya ve ABD İsrail'e sahip çıkıyor. O zaman İPhone, İPad daha doğrusu Apple'ı Mercedes'i, VW'i, Adidas'ı ve daha birçok Alman ve Amerikan menşeili firmayı boykot etmemiz lazım.

Allah müstehakını verir inşallah bu şeref yoksunlarının.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 20, 2014, 23:38:33 »
çağatay bey' sonuna kadar katılıyorum. israil'in yaptıklarından dolayı yahudilerin peşine düşüp masum insanları katletmek değil müslümanlık, insanlık dışıdır.

ayrıca enes kardeşim, almanya ve abd israil'e sahip çıkmak zorunda; aslında dünyadaki çoğu ülke yönetimi sahip çıkmak zorunda. almanya'da bir sürü israil vatandaşı yaşıyor. amerika desen zaten satranç tahtasındaki vezir, herkes süper güç olduğunu sanıyor. şah'ı korumakla yükümlü olduğunu bilmiyorlar. bizler de ülkesel yönetim olarak jeopolitik konum, inanç değerleri ve bilinç seviyemiz göz önüne alındığında ancak piyon olabiliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Temmuz 20, 2014, 23:43:10 »
çağatay bey' sonuna kadar katılıyorum. israil'in yaptıklarından dolayı yahudilerin peşine düşüp masum insanları katletmek değil müslümanlık, insanlık dışıdır.

ayrıca enes kardeşim, almanya ve abd israil'e sahip çıkmak zorunda; aslında dünyadaki çoğu ülke yönetimi sahip çıkmak zorunda. almanya'da bir sürü israil vatandaşı yaşıyor. amerika desen zaten satranç tahtasındaki vezir, herkes süper güç olduğunu sanıyor. şah'ı korumakla yükümlü olduğunu bilmiyorlar. bizler de ülkesel yönetim olarak jeopolitik konum, inanç değerleri ve bilinç seviyemiz göz önüne alındığında ancak piyon olabiliyoruz.
Allah sonumuzu hayır etsin. Ben bireysel olarak boykot etsem de benim boykotum devede kulak misali olsa gerek.

Ayrıca ben de size katılıyorum. Her İsrailli Müslüman düşmanı olacak diye birşey yok. Her ne kadar genelde böyle olsa bile. Aralarında masumlar da var. Çok da Makyavelist olmamak gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Edeb Ya Hu"
  • Kilometre: 218000
  • Model Yılı: '02
  • 58 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 20, 2014, 23:52:27 »
Arkadaşlar bir de bugün haber sitelerinde şöyle bir video dolaştı. Aklım gitti resmen... İnşallah doğru değildir çünkü bu kadar da olmaz.

http://haber.rotahaber.com/kizlarina-filistinli-cocugu-dovdurduler-_475700.html
"Bu âlem-i fânîde ne mîr ü ne gedâyız
Âlâlara âlâlanırız pest ile pestiz."
                                                Bağdatlı Ruhi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Temmuz 20, 2014, 23:59:43 »
Arkadaşlar bir de bugün haber sitelerinde şöyle bir video dolaştı. Aklım gitti resmen... İnşallah doğru değildir çünkü bu kadar da olmaz.

Birşey derdim de ağzımı bozmak istemiyorum. Kaba bir tabir olacak çünkü.

İncilsek de incitmemek lazım ama şu manzaryı gördükten sonra incitmemek gerçekten takdir edilesi, erdemli bir davranış olur. Allah (c.c) inşallah kahreder bunları.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 21, 2014, 00:47:53 »

Bu nedir ya hu !!! Valla şu anda kendimden çok utandım  :( :( :(
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Temmuz 21, 2014, 00:50:44 »
Bu nedir ya hu !!! Valla şu anda kendimden çok utandım  :( :( :(
Biz bile utanç duyuyoruz ama bunlar utanmıyor işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Temmuz 21, 2014, 00:52:35 »
Bu arada Rexona'da Unilever grubunun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Temmuz 21, 2014, 01:23:06 »
 Diyelim ki yarın bir mucize oldu ve Türkiye'deki herkes yahudi malı kullanmayı bıraktı. Coca cola'sı lorealı intel'i nescafeyi carrefour'u falan fistan. İçeri giren ürünler (satın alınan ürünler) satılmazsa senin esnafın - marketin bu elde kalan ürünlerle çok büyük zarar eder. Böylece ekonomi zarar görür mü görmez mi bunu düşünmek lazım.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Temmuz 21, 2014, 01:27:39 »
İsrail demokrasi ile yönetilen ve hatta bölgesinde demokrasinin en iyi uygulandığı ülkelerden biridir.Dolayısıyla Gazze'ye yönelik bu adice soykırımda İsrail halkının ve yahudilerin kapsam dışı bırakılması en basit ifadeyle saflık olacaktır.Ben inanmıyorum ki dünyada bir avuç siyonizm karşıtı musevi hariç diğer bütün Yahudiler o kadar masum insanın adice katledilmesini sevinerek izlemiyorlardır.Aksine büyük devletlerden gelen İsrail'i destekleyen tepkiler dikkate alınacak olursa onları böyle konuşmaya itenin dünya sermayesinin önemli bir bölümünü elinde tutan yahudi lobisi olduğu açıktır.Ayrıca Gazze'nin bombalanmasını alçakça sandalyeler üzerinden keyifle seyreden İsrail halkı,Gazzeli annelerin öldürülmesinin bir taşla iki kuş vurmak(hamile olma ihtimaline karşın) olacağını söyleyen kadın milletvekilleri ve hatta işi ileri götürüp bunu tişörtlerine bastıracak kadar alçaklaşmış İsrail halkını görmezden gelemeyiz.Şahsen devlet yönetimlerini hep milletlerden ayrı düşünürüm.Fakat bu İsrail ve onun aşağılık halkı için kesinlikle geçerli değil.En başta da söyledim İsrail'de demokrasi hakim ve orada siyasi partilerin popülaritesi ne kadar çok Filistinli müslüman katlettikleri ile ölçülüyor. Boykot işine gelecek olursak...Tamam uzun vadede belki de ülke ekonomimize zarar verecek bir uygulama. Ekonomide dünyada olduğu gibi Yahudi sermayesi Türkiye'de de hakim.Fakat insani ve İslami çıdan bakacak olursak;Hz.İbrahim'in atıldığı ateşe su damlası taşıyan karınca kadar da mı olmayalım? Hiç değilse "Safımız belli olsun!"
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Temmuz 21, 2014, 01:41:53 »
Şu kısacık geçmiş ömrümde kaçıncı İsrail boykotu hatırlamıyorum.
Maalesef yine herzamanki gibi unutulup gidecek.

Neden?
Çünkü bazı şeylerin alternatifi yok.
Mesela;
Tarlama mısır ekiyorum. Tohum İsrail sertifikalı. Nasıl birşey yaptı ise ektigim tohumun mahsulünden tekrar tohum olmuyor.
Yine tohum satın almak zorundayım.

Hadi almada göreyim?

Ama en azından almak zorunda olmadıgımız ürünleri almayabiliriz.

Markette gezerken bayan bir ürün tanıtımı yapıyordu.
İstemedigimi belirtip aynı ürünün farklı markasını aldıgımda onu kötüleyip elindekini övmeye başladıgında,
Boşuna ısrar etme o İsrail malı almayacagım dedigimde hiçbirşey demeden uzaklaştı.

En azından onda seneçek vardı.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Temmuz 21, 2014, 01:56:33 »
Bu adamlar dünyanin lideri bazi şeyleri kabullenmek lazim  adamlar sadece  bu şekilde degil lobi olarakta oynuyorlar en lanet irk ve biz sadece allaha havale ederek savunuyoruz kendimizi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Temmuz 21, 2014, 02:18:10 »
Diyelim ki yarın bir mucize oldu ve Türkiye'deki herkes yahudi malı kullanmayı bıraktı. Coca cola'sı lorealı intel'i nescafeyi carrefour'u falan fistan. İçeri giren ürünler (satın alınan ürünler) satılmazsa senin esnafın - marketin bu elde kalan ürünlerle çok büyük zarar eder. Böylece ekonomi zarar görür mü görmez mi bunu düşünmek lazım.

Aynen dediğiniz gibi  :tamam:

Bu malları ithal edenlerde biliyor bizim balık hafızalı olduğumuzu, ama adamların satışı düşerse ve gerçek anlamda istikrarlı bir boykot olursa tam yerinde olur. Yavaş yavaş piaysadan bu mallar çekilir ve gider. Ha yerine ikame mallar varmı o tartışılır işte. Böyle bir boykota ülke olarak ne kadar hazırız onu düşünmek lazım. Yediğimiz ürünlerin tohumuna kadar bağlıysak bu adamlara işte o zaman nerede hata yaptık diye kendimizi boykot etmeliyiz.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Temmuz 21, 2014, 03:22:55 »
Peygamber efendimiz s.a.v o zamanlardan bu zamanlari gorerek rizkin onda dokuzu ticarette demis muslumanlarin ticarette kuvvetli olmasini istemis su anda dunyada malesef yahudiler ticarette bir numara ve butun urunlerde liderler gun gelirde insallah bu tam tersine doner

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Temmuz 21, 2014, 03:38:14 »
Boykot işi yalan olur kaç kere denendi sadece sanal ortamda kaliyo adam paylasiyo almayin diye cola akşam iftarda cola iciyo :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE