0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peygamber Efendimiz (A.S.M) bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmaktadır:“Sizden her kim bir münkeri (kötülük) görürse onu eliyle düzeltsin. Eğer ona muktedir olamazsa diliyle, diliyle de yapamazsa kalbiyle buğz etsin; bu da imanın en zayıf derecesidir”Allahu teala sonumuzu hayır etsin. Tüm Zalimleri ve yandaşlarını Allah Kahhar ismiyle kahretsin.Not: Buradaki Zalim sadece İSRAİL değildir.
bu boykot mesajlarinin sadece filistin icin degilde, kuzey iraktaki veya uygurdaki veya baska yerlerdeki soydaslarimiz icinde acilmasi dileklerimle.
Benim ticaret yapmama şansım yok sürekli aromatik taşıyoruz israilden türkiyeye, şimdi ben kendimi mi boykot edeyim, maalesef dışa tamamiyle bağımlı bir ülkeyiz, ülkemizi yönetenler bu konularda katı kararlar almadığı sürece, bu şekilde biz sadece kendimize zarar veririz.
çağatay bey' sonuna kadar katılıyorum. israil'in yaptıklarından dolayı yahudilerin peşine düşüp masum insanları katletmek değil müslümanlık, insanlık dışıdır. ayrıca enes kardeşim, almanya ve abd israil'e sahip çıkmak zorunda; aslında dünyadaki çoğu ülke yönetimi sahip çıkmak zorunda. almanya'da bir sürü israil vatandaşı yaşıyor. amerika desen zaten satranç tahtasındaki vezir, herkes süper güç olduğunu sanıyor. şah'ı korumakla yükümlü olduğunu bilmiyorlar. bizler de ülkesel yönetim olarak jeopolitik konum, inanç değerleri ve bilinç seviyemiz göz önüne alındığında ancak piyon olabiliyoruz.
Arkadaşlar bir de bugün haber sitelerinde şöyle bir video dolaştı. Aklım gitti resmen... İnşallah doğru değildir çünkü bu kadar da olmaz.http://haber.rotahaber.com/kizlarina-filistinli-cocugu-dovdurduler-_475700.html
Bu nedir ya hu Valla şu anda kendimden çok utandım
Diyelim ki yarın bir mucize oldu ve Türkiye'deki herkes yahudi malı kullanmayı bıraktı. Coca cola'sı lorealı intel'i nescafeyi carrefour'u falan fistan. İçeri giren ürünler (satın alınan ürünler) satılmazsa senin esnafın - marketin bu elde kalan ürünlerle çok büyük zarar eder. Böylece ekonomi zarar görür mü görmez mi bunu düşünmek lazım.