0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim. Gaziantep Teymurlar Opel bayii ısrarla lpg tavsiye etti. sıkıntı olmaz. Biz 3 seneden beri takıyoruz çok fazla şikayet gelmedi dedi. bence de çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben aracımı 5000 6000 devirlerde kullanan biri değilim. normalde 4000 deviri geçmem. Zaten alırken lpg taktırıyorum fakat bi daha lpg işiyle uğraşmamak için hemen taktırdım. Yoksa arabam 5000 km yi bulana kadar asla tüple binmeyeceğim. 5000 den sonra basarım gazı. Hayırlısı bakalım...
Bu araba da 49 bın lıra 1.33 corollada aynı para.evsc trc hız sabıtlemede de yok corollada
ekli listede Edition olan modeline bakaranız tüm detayları görebilirsiniz.
Valla 49 milyara aldıysanız cidden çok mantıklı iş yapmıssınız. 2011 astra j kasalar 40 -42 bin arabalar (2011 fiyatı 39 milyar) milleti zengin etmeye gerek yok bi de temiz araba yok hatasız kmsiz şu devirde en az 50bin km...su ara kimseyi 2. Ele düşürmesin Rabbim.arkadaşa bakıyoruz en son git megane 2 1.5 dizel al dedik vazgeçtik:-))))Lpgyi taktırın ama arkadaşların dediği gibi 5bin kmya kadar kullanmayın. Araba subab yaksa opel mi yoksa landeronzo mu sahip çıkacak bunlar anlaşmalı işler bana inandırıcı gelmiyor. Siz benzinli kullanın yakıtı ideal seviyeye gelene kadar sonra lpgye geçersiniz...hayırlı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Mustafa hayırlı olsun. Bende de 2004 astra vardı satıp 2011 corolla aldım. ikisinide + ve - leri var. Ancak ben opeli sattığıma pişman oldum. Genel anlamda opelden memnun kalacağınızı düşünüyorum. Mustafa opelim.net formuna üye olmanızı tavsiye ederim orda LPG ile ilgili yeterli bilgiyi bulabilirsiniz..