Gönderen Konu: 2014 opel astra J kasa 1.6 115 hp lpg uyumu  (Okunma sayısı 48391 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 opel astra J kasa 1.6 115 hp lpg uyumu
« Yanıtla #40 : Temmuz 07, 2014, 20:10:41 »
Tam opeli savunmaya başlıyorduk ki opel combo yolda kalmış:-))))) (eski kasalar 2001)arabayı renault 9 binek çekiyordu aklıma forum geldi çekip atıyım dedim :-):-):-) tevafugun bu kadarı... ama j kasa candır alışkanlıkları değiştirelim...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 07, 2014, 20:10:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 07, 2014, 22:21:49 »
Iyı gunlerde kullanın.1.33 motora 50 bın lıra cok.Sız en ıyısını yapmıssınız.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 07, 2014, 22:57:10 »
Araciniz hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin keyifli gunlerle kullanmayi nasip etsin.bakimdan bakıma servis yüzü gostersin insallah.
iki aracin karşılaştırılması cok sık yapılıyor iki markanın özellikle.soliceklerim sahsi tecrubeler ve düşüncelerim sadece.almanlarin kuskusuzki en alt markasi opel.donanimda asla ve asla toyota yanina yanasamaz bence gorselligi dolulugu toyotan kat kat iyi bir araba.ama bunun yaninda toyotaya nazaran daha cok sikinti cikaran bir araba bu da bir gercek bence.bu gercegi kullanima daha cok bagliyabiliriz.arkasindanda arac hatasi diyebiliriz.
cok tartisilcak birsey yok aslinda yenilik daha cok teknoloji isteyen kisilerin opel almasi sorunsuzluk isteyenlerin toyota almasi herseyi ortaya koyuyor zaten.
lpg konusuna gelince arac uyumlu bilmiyorum ancak brc mantikli gibi gözüküyor ve ustanin iyi olmasi iscilgin iyi olmasi orjinal malzeme kullanimi onemli sadece

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 22:58:27
Olay gene Toyota Opel kavgasına doğru gidiyor sanki....

Dur ben ogünü de çağırayım, hem LPG'yi hem Toyota'cı :)

Yıkıldım suan bensiz olurmu bu konu hic diye hemen geldim hemen :D düpçü ve toyotacı :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 08, 2014, 08:54:55 »
Hayırlı uğurlu olsun. En güzel tercihi yapmışsınız. Fiyat/kalite olarak en iyi seçim olmuş. Neptün mavisi rengine bayıldım bu kasada şahsen. Toyotanın araçları bu fiyatlarla elinde patlasın umarım... :)
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Temmuz 12, 2016, 14:23:02 »
Opel Astra J 2013 aracıma Olgun Adana Landirenzo LPG taktırdım. Bu süreçte 8 defa servise git gel yaptım. En sonuncusunu bugün yaşadım ve artık BIKTIM. Aracımı satıyorum. İlk önce araç otomatik olarak benzine geçiyordu. 3-4 defa gidip geldikten sonra onu düzelttiler. Daha sonra LPG parçaları su kaçırmaya başladı. Arabada zırt pırt su eksiliyordu. Garanti bitmesine 2 ay kala dirsekten kaynaklandığını söyleyip değiştirdiler. Fakat sorun devam etti. Tabi bu arada garantisi de bitti. En sonuncusunda bugün gittim ve regülatörün oksitlenme yaptığını tamamen değişmesi gerektiğini söyleyip 300 TL aldılar. Siz bunu 4 ay önce neden söylemediniz garanti kapsamında değişirdi, dediğimde ise o zaman bu sorun yoktu vs. dediler.

Sonuç olarak Olgun LPG Adana bayiisini aradım çünkü Mersin onlara bağlı. Telefondaki görevli hiçbir şey yapamayacaklarını garantinin bittiğini söyledi. Yani Landirenzo LPG kitinin ömrü 2 yıl arkadaşlar. Aldığıma taktırdığıma bin pişman oldum. İlk fırsatta aracımı satıp sıfır dizel veya az yakan benzinli bir araç alacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Temmuz 12, 2016, 14:24:41 »
osman bey işçilik cok önemli.ben 2 aracimda 10 yil 100 bin km lpg de kullandim.birinde brc diğerin de landirenzo vardi ikisindede sadece filtre degisimi yapıldı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Temmuz 12, 2016, 14:46:52 »
Osman bey siz sanirsam esnaf kavramini anlamayan bir bayide montaj yaptirmissiniz. Eger arabanizin km si dusukse satmaniza gerek yok. Kaliteli bir firmaya gidip kitinizi degistirin sorunsuz binin. Cunku mevcut durum arabadan degil lpg sisteminden kaynakli. Sizin gibi ayni durumu yasayan bir abimiz vardi opelci 1000 tl verip gidip kiti atiker gold obd ile degistirdi. Kabsunu alip Guzel de bir de yol ayari yaptik. Suan en kaliteli kitten gaz ayari daha iyidir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Temmuz 12, 2016, 20:39:43 »
Kmsi 80 binde şu an. Herkes tecrübelerini paylaşıyor tabi saygı duyarım fakat ben tecrübemden şunu öğrendim LPG bir risktir. Herkesin söylediği şu Usta ve Bayii iyi olmalı. İyi de arkadaşlar onu nereden anlayacağız? Eminim benim sorun yaşadığım ustaya da kefil olacak insanlar vardır. Ama sıkıntı usta da değil sadece. Malzeme kalitesiz ve yetkili servis ahlakına ters yaptıkları iş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Temmuz 12, 2016, 21:10:33 »
Kmsi 80 binde şu an. Herkes tecrübelerini paylaşıyor tabi saygı duyarım fakat ben tecrübemden şunu öğrendim LPG bir risktir. Herkesin söylediği şu Usta ve Bayii iyi olmalı. İyi de arkadaşlar onu nereden anlayacağız? Eminim benim sorun yaşadığım ustaya da kefil olacak insanlar vardır. Ama sıkıntı usta da değil sadece. Malzeme kalitesiz ve yetkili servis ahlakına ters yaptıkları iş.
Haklisiniz. Malzemeler seri uretim olsalar dahi bazi parti uretimler hatali olabiliyor. Sizin durumda boyle bir durum sanki ilk gunden sorun yasamaya baslamissiniz cunku. Benim de kisa sure de olsa yasadigim lpg macerasi sonucu vardigim kani lpg nin bir risk oldugu ve her bunyenin lpg  kaynakli sikintilari kaldiramamasi. Anladim ki ben sehir ici fazla km yapmiyorum ve senelik 10.000 km den fazla araba kullanmiyorum ve uzun yolda 110 120 yi anlik nadir gecerim o vakit benim icin en ideali 1.2 tsi arac olacagi kanisindayim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."