0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Merhaba. 98 corolla mi satıp 2014 opel astra sedan 1.6 115 hp araç aldım. Aracı daha teslim almadim. Serviste lpg montajı yapılıp ruhsat islenip bana teslim edilecek. LPG landirenzo Evo kit mis. Garanti ölmüyor. Aracım edition modeli. Araç fiyati 49.500 tl +lpg ve işleme masrafı 2200 tl. 51.700 tl ye mal oluyor. Acaba aracın lpg uyumu nasıldır. Opel garanti veriyor sıkıntı olmaz diyor. Aynı arabanın dizel modeli arasındaki fark yaklaşık 15.000 tl idi. Bazı internet forumlarında opel de lpg de subap eritme sorunu oluyor diyenler var. Bilgisi olan arkadaşlar bi şeyler paylasirsa sevinirim. Teşekkürler
Bacanağım ve bir akrabam aynı anlarda 2006 yılıydı sanırım,biri sıfır vectra diğeride astra almıştı.Garantisi dolana kadar sayısını hatırlamıyorum.Arabaları defalarca serviste kaldılar.Bacanağım opel hastasıydı katlanarak bindi.Diğeri garantisi dolunca hemen sattı.Yine geçenlerde amcamın oğlu sıfır aldığı astra clasic bayiden çıkıp eve giderken sanırım araba dediğine göre sadece 10 km'de imiş o da arıza yaptı.Araba serviste kaldı.(1 günlük araba) Bunlar şans tabiki bir şey demiyorum.Ama şunu kabul etmek gerekir ki opeller kaporta olarak sağlam arabalar ama gel gelelim problem çıkarma konusuna gelince ilk sıralardalar.
Kopyala yapıştırma yapmadım.Burda gülünecek bir durum da yok.Arkadaşa tabiki hayırlı olsun.Opeli'de kötülemedim.Dikkat ederseniz yazıda bunu da belirttim.Sadece bir olaydan bahsettim.Bunlar her arabada olur bunu kabul etmek lazım.Ama malumlarınız olduğu üzere Toyota formunda başka arabalardan bahsedilirse bu tür söylemlerin olması aşikardır.
Yıkın artık tabularınızı . Opel sorunluymuş sorun çıkartırmış geçin kardeşim adamlar adam gibi araba yapıyorlar . Kullanmamış olsam konuşmam ama kullandım resmen kendi aracımdan soğuttu beni . Biz burada hala sorunluymuş sağlam değilmiş tartışıyoruz toyota aldım da ne oldu 30000 de motor indirdiler . Mustafa beye tekrardan hayırlı olsun bence en mantıklısını yapmış kazasız belasız güzel günlerde kullansın toyota artık eski toyota değil herkes kabullendin artık .
Ne de olsa Alman diyorsun yani Mahmut.
Kimisi OPEL'in saçma sapan elektronik aksam sorunlarından lanet ediyor, kimisi ise tabir-i caizse tapıyor.Halk arasında "Alman araçlarının yüz karası" diye tabir edilen bir markanın aracını almazdım sanırım.
yüz karası değilde alman tofaşı derler.ama o alman tofaşıın direksiyonuna oturup bir uzun yol yapmanızı tavsiye ederim. tek elle araç kullanımını yüksek hızda rüzgar etkilememesi sizide opelci yapabilir dikkat