0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zannedersem yanlış anlaşılmış sorum. Sormak istediğim şey sistemimde navigasyon seçeneği yok. Fakat sistemi güncellemek istiyorum , navigasyon yüklensin istemiyorum. Navigasyonsuz sistemler güncellenebiliyor mu bunu sormak istemiştim.
Cool Corolla Touch 1.6 Benzinli
Peki bunu nasılkontrol edebilirim. Toyotanın kendi sitesine girdiğimde navigasyonlu seriye gelen güncellemeleri görüyorum sadece.
Resimdeki ekran touch 1 mi oluyorTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar 4.3.1L güncellemesi bende de mevcut. Sonunda uzun uğraşlardan sonra yaptım ancak telefonu bluetooth ile bağlayınca mesajları göremiyorum. Telefon iphone.@Kaan Kara (29002) yardımcı olabilir misin acaba ?
selamlar2015 yılında aracımı orijinal navigasyonu ile aldım. üzerinde 44.1 ile geldi. yanılmıyorsam ekim ortaları gibi 4.5.1 çıktı. siteden 4.4.1 ile 4.5.1 indirdim. zipli dosyaları açınca 4.5.1 deki nav klasyörünü silip 4.4.1 deki nav klasyörünü yapıştırdım. sonra 4.5.1 flash belleğe atıp araca yükledim ve navigasyon 4.5.1 versiyonlu , fakat haritalar eski (4.4.1 in haritaları) oldu. sonra 6.7.0 versiyonu çıkınca onu satın aldım. 3 yıl ücretsiz güncelleme geldiği için de artık her yeni çıkan versiyonu yükliyorum. bunları yazmamın sebebi eğer haritaya para vermek istemeyip de sadece navi versiyonu yükseltmek istiyenleri bilgilendirmek içindir.