Gönderen Konu: Toyota Touch 2 with Go Güncelleme  (Okunma sayısı 90784 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 26500
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch 2 with Go Güncelleme
« Yanıtla #160 : Haziran 19, 2016, 13:36:52 »
Ben bu güncellemeyi ilk yapanlardanım ama  toyota online menüsüne yeni gelen: aha, coyote, aupeo uygulamalarını kullanamıyorum. Portaldan üyelik alın şeklinde uyarı veriyor ama portalda bu uygulamalarla ılgılı hıcbırsey yok. Sız bu uygulamaları kullanabılıyor musunuz?
Her ne olacaksa aslında çoktan oldu bile...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Haziran 19, 2016, 13:36:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Temmuz 12, 2016, 15:26:03 »
arkadaşlar nette şöyle bir ekipman buldum  mevcut touch 2 ünitemizi ilave android box ile navigasyon ve video player özelliği kazandırıyor, fiyat olarak 650$, düşününce mevcut cihazın özelliklerini kullanarak andoid box ile igo, yandex vs. navigasyonları kullanmak mümkün oluyor, ayrıca usb girişinden 3g dongle ile cihaza direk internette vermek mümkün gibi

http://car-solutions.com/en/navigation-system-for-toyota-touch-2.php

ne dersiniz ?

2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Temmuz 12, 2016, 15:36:54 »
Bu cihazı daha önceden gördüm ancak bizim gibi zaten Orjinal Navi kullanan arkadaşların işine çok yaramaz çünkü hali hazırdaki navigasyon ünitesini komple söküp yerine bunu takmak gerekiyor.
Fiyatına baktığınızda ise zaten Orjinal Navigasyon ünitesi ile aynı hemen hemen.

Avantajı Multimedia içeriğinin daha zengin olması.Nerdeyse her şey var  :tamam:
Dezavantajı ise bir arıza durumunda sahip çıkacak bir firma yok Türkiye sınırları içinde  :olmamış:

Türkiye'ye gönderim ücreti 650 dolar + 65 dolar toplam ücret-->715 dolar yapıyor.
%20 de gümrük vergisi eklense 865 dolar eder  :islik:

Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Temmuz 13, 2016, 09:15:54 »
bizim gibi navi si olanlara evet şu an için gerek yok ama  navigasyon takmak isteyenlere alternatif olabilir zira orjinal cihaza bağlandığı için bir fark oluşmayacak, bunun o sitede 650$ olduğuna bakmayın daha ucuza çin sitelerinden bulunur, ücretsiz kargo ile maliyet ciddi düşer, bir güzelliği ise harita güncellemeleri için para vermeye gerek kalmayacak internette bir sürü bedava harita mevcut
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '13
  • 63 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #164 : Temmuz 13, 2016, 18:11:34 »
%20 gümrük vergisi artık ptt eve getirdiinde ödeme yapabıliyormusnuz? Yoksa PTT ye mi gidiyoruz?
Yeni Toyota Corolla 2013 Premium Benzin + LPG  Manuel.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 2000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Temmuz 27, 2016, 14:06:10 »
Toyota Touch 2 with Go 6.7.0L yazılımı ile uzun yol yapma imkanı buldum. Maalesef harita hala güncel değil.
Örneğin: 3 yıl önce açılan ünye tüneli harita da gözükmüyor, Gerede-samsun arasındaki yolun bir kısmı duble yol olmasına rağmen tek gidiş-geliş olarak gözüküyor. Hız sınırları ise nerdeyse tamamı yanlış. Telefonlardaki ücretsiz uygulamalar bile bundan çok çok iyi. 2000 TL navigasyona + 400 TL vermemize rağmen sonuç tam bir fiyasko.
BU arada Osmancık'a sabit radarlar kurulmuş ve 110 hız sınırı olan yol bir anda 50 düşüyor dikkatli olun benim gibi flaşları patlatmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Temmuz 29, 2016, 22:38:08 »
Ben bu güncellemeyi ilk yapanlardanım ama  toyota online menüsüne yeni gelen: aha, coyote, aupeo uygulamalarını kullanamıyorum. Portaldan üyelik alın şeklinde uyarı veriyor ama portalda bu uygulamalarla ılgılı hıcbırsey yok. Sız bu uygulamaları kullanabılıyor musunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #167 : Ağustos 07, 2016, 10:54:19 »
türkiyede bazıları, hatta çoğu çalışmıyor, o yüzden bazıları hiç görünmüyor, üyelik vermiyor. bende çok uğraştım bu konuyla. servisle bile kavga ettim. en son merkezden aradılar ve onlarda aynı şeyleri teyit ettiler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #168 : Ağustos 10, 2016, 10:48:53 »
Haritalar HERE şirketi tarafından sağlanıyor ve bu şirket avrupa nın en büyüklerinden biri, yani güncellemeyi onlar yapıyor, haritadaki yolların güncel olmayışı onların kusuru, toyota nın değil. Avrupada en fazla kullanılan harita HERE nin haritalarıdır. Bizim şansızlığımıza türkiye haritası o kadar iyi değil. (en iyi türkiye haritası başarsoft un). navigasyon yazılımını gayet başarılı. bir kaç kusuru dışında (bana göre) çok iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 2000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #169 : Eylül 04, 2016, 19:09:15 »
Yeni bir kampanya daha yapmışlar bilgisi olan var mı? Harita güncellemesi var mı yakında malum ıkı yeni köprü ve pek çok güzergah var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Eylül 10, 2016, 17:51:16 »
Yeni bir kampanya daha yapmışlar bilgisi olan var mı? Harita güncellemesi var mı yakında malum ıkı yeni köprü ve pek çok güzergah var.
Ben de gördüm bunu 3Yr MapCare & Services diye bir hizmet. Ben daha önce 119 avro vererek 6.7.0 L güncellemesini yaptıgım icin ücretsiz görünüyor ben de bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #171 : Eylül 10, 2016, 20:32:08 »
Yanlışınız olmasın.

Bahsettiğiniz paket bambaşka bir paket.6.7.0'ı alanlara bile ücretli bir paket bu.

Normalde bizlerede 3 yıl ücretsiz güncelleme hakkı vardı ancak yeni bir harita güncellemesi gelmedi.

Bende dahil olmak üzere bir kaç kişi daha 6.7.0 Sürümünü 119 euro karşlığında aldık ancak şu anda herhangi bir güncelleme gelmedi.

Yeni pakette bir kaç ilave multimedia özellik gelmiş ne kadar gerekli orası tartışılır :islik:

Resim olarakta şu anda kendi hesabımdan güncel halini ekliyorum :tamam:

Ayrıca yeni çıkan 3 yıllık paketin içindeki bir çok uygulama Mobil 4g desteği ile çalışmakta.Yani cep telefonuzun kotasını yemesi içten bile değil.Ne kadar kullanışlı uygulamalar tartışılır bence  :olmamış:
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #172 : Eylül 11, 2016, 21:57:46 »
Bekir abi gerekliliğin ötesinde, ülkemizde desteklenmiyor malesef :(
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Ekim 03, 2016, 20:09:07 »
Yeni telefonumu aldığımda bu ekrana büyük güncellemeden sonra gelen internet radyoları çalışmaya başladı arkadaşlar. My toyota sitesine girerken kullandığınız şifre ile kullanabiliyorsunuz. Ses kalitesi radyo ya göre çok çok iyiydi. Hatta mail ve diğer tüm fonksiyonlar çalıştı. Bu arada navigasyonu olan arkadaşlar söyle bir güzellikte aktif olmaya başladı. Mesala bluetouth ile hostpot yapıp ekrana neti bağladığınızda yolda kazalar, trafik tıkanıklığı gibi bilgiler çıkıyor ve gecikme süresi gözüküyor. Ek olarak radarları işaretliyebiliyorsunuz. Karadeniz turu yaptığımda yol üzerindeki tüm radarları haritaya kaydettim. Yeni telefonum samsung note 7 idi batarya sorunu nedeniyle geri verdim ancak iphone 5' de internet radyosu dışında navigasyon konusunda dediğim fonksiyonları çalışıyor arkadaşlar. Bilginiz olsun.
2014 1.4 D4D Corolla Premium Mmt Vites
+Touch Go (navi)
+Protech
+Koltuk ve iç döşeme koruma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Ekim 03, 2016, 20:18:37 »
Yeni telefonumu aldığımda bu ekrana büyük güncellemeden sonra gelen internet radyoları çalışmaya başladı arkadaşlar. My toyota sitesine girerken kullandığınız şifre ile kullanabiliyorsunuz. Ses kalitesi radyo ya göre çok çok iyiydi. Hatta mail ve diğer tüm fonksiyonlar çalıştı. Bu arada navigasyonu olan arkadaşlar söyle bir güzellikte aktif olmaya başladı. Mesala bluetouth ile hostpot yapıp ekrana neti bağladığınızda yolda kazalar, trafik tıkanıklığı gibi bilgiler çıkıyor ve gecikme süresi gözüküyor. Ek olarak radarları işaretliyebiliyorsunuz. Karadeniz turu yaptığımda yol üzerindeki tüm radarları haritaya kaydettim. Yeni telefonum samsung note 7 idi batarya sorunu nedeniyle geri verdim ancak iphone 5' de internet radyosu dışında navigasyon konusunda dediğim fonksiyonları çalışıyor arkadaşlar. Bilginiz olsun.

bizim ekran geçen sene değişmişti. bu sene yine aynı sorunlar oldu. neyse servise bildirdim reset yaptılar. geçen hafta kurcalarken bende eklenen aha ve diğer uygulamaları çalıştırdım :)
İphone 5s ile internet paylaştım çalıştı ama navigasyonu denemedim
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #175 : Ekim 03, 2016, 20:36:55 »
Dene mutlaka kardeşim navigasyon daha işlevsel oluyor ancak harita halen vasat bugün 20 bin km bakımına gittiğimde servise söyledim bu konuyu güncelleme gelecek dediler ama ne zaman geleceği belli değilmiş haber vereceklermiş. Bir tane resim çekmişim bu konu ile ilgili maalesef onu ekte koydum.

(resim ters çıkıyor sebebini bilmiyorum sorun için kusuru bakmayın arkadaşlar)

2014 1.4 D4D Corolla Premium Mmt Vites
+Touch Go (navi)
+Protech
+Koltuk ve iç döşeme koruma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #176 : Ekim 07, 2016, 00:44:21 »
Güncelleme sonrası güzel şeyler olmuş :)

Aha ile radyoyu açınca ses kalitesi bayaaaaaa mükemmel. Efsane bir ses. Bekir abinin deyimiyle, bu bizim arabamız değildi resmen :)

https://vimeo.com/185870914

Google streette bizim araba :)

youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #177 : Ekim 09, 2016, 02:26:28 »
arkadaşlar lütfen sıra ile madde madde şu güncellemeleri nasıl yapacağız yazarmısınız.hem forumu bi toparlama olur, rica ediyorum. ayrıca kullandığım aracın toch bilgileri aşağıdadır, navigasyonu vardır.yukarıda saydığınız bilgileri ben kendim yapabilirmiyim, servise gitmeden.
2013 COROLLA
1.6 Advance Navigation
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #178 : Ekim 09, 2016, 09:55:42 »
İbrahim bey, konunun ilk mesajında resimli açıklamışım

my.toyota.eu sitesine giriyorsunuz
Kayıt oluyorsunuz
Sonra araç bilgilerini kaydediyorsunuz. (Şasi numarasıda lazım)
Sonra güncellemeyi satın alıyorsunuz (şuanda alacağınız güncelleme ile bir çok özellik ve 3 yıl sınırsız harita güncellemesi alacaksınız)
İndiriyor ve araca yüklüyorsunuz
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #179 : Ekim 09, 2016, 11:19:02 »
2015 corolla advance ve navigasyon yok. sürüm bende 01019F. şimdi anlamadığım 010175 daha mı güncel ?? ya da benim güncelleme yapmama gerek var mı?