0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hala gyeni güncelleme çıkmadı, ama eli kulağındadır. nisan ve ekim aylarında çıkar güncellemeler. şu an son güncelleme 6.8.1 dir ve o da ekim aynda çıkmıştı
Son güncelleme 6.8.2 bende.
ne zaman indirdin ?Mesaj Birleştirildi: Nisan 27, 2017, 08:58:26yeni güncelleme bu sabah çıktı 6.9.0
Ben bu öğlen V 6.9.0WL güncellemesini yaptım. Şöyle bir 10 dk kurcaladım ama menülerde vs. bir fark göremedim. Belki haritaya yeni yollar gelmiştir ama o da uzun yola çıkınca belli olur. Güncelleme yapıp eskisine göre yenilik gören var m?
Yeni güncelleme ile fiyatlar da artmış.1 Yıllık - 129€3 Yıllık - 229€ Şeklinde değişmiş fiyatlar.
Eyvallah hocam yanıtınız için. Anlaşılan bu seferki bir önceki güncellemeye göre daha sönük olmuş.. Peki telefondaki mesajı sesli okuma özelliğini nasıl kullanıyorsunuz? Ben bu özelliği ilk defa duyuyorum
navigasyon kullanmak için para mı ödeniyor?
1 ay önce V 6.9.0WL güncellemesi oldu ama kimseden ses soluk çıkmıyor Sanırım kimse bu güncelleme ile ne değiştiğini anlayamadı benim gibi.. Açıkçası en azından bir mirrorlink güncellemesi bekliyordum çünkü samsung galaxy s3 dışında mirrorlink bağlantısı yapılabilen bir telefon hala yok.