cihaz zaten touch 2 , gelen navi yazılıma da touch 2 için. nav kalsöründe sadece haritalar var, o yüzden bir uyumsuzluk söz konusu değil
toyoya customer portal dan yakın tarihte güncelleme alan varmı arkadaslar, yeni harita satın almada sayfa odeme için paypal a yonlendırıyor. türkiyede paypal kapandığı için odeme nasıl yapılacak bilen var mı ?
hala gyeni güncelleme çıkmadı, ama eli kulağındadır. nisan ve ekim aylarında çıkar güncellemeler. şu an son güncelleme 6.8.1 dir ve o da ekim aynda çıkmıştı
hala gyeni güncelleme çıkmadı, ama eli kulağındadır. nisan ve ekim aylarında çıkar güncellemeler. şu an son güncelleme 6.8.1 dir ve o da ekim aynda çıkmıştı
Son güncelleme 6.8.2 bende.
peki ödeme de sorun yaşayan var mı zira ödeme için paypal ın kart ödeme sayfası çıkıyor ve türkiyeden ödeme nasıl yapılacak ?
Son güncelleme 6.8.2 bende.
ne zaman indirdin ?
Mesaj Birleştirildi: 27 Nis, 2017 08:58
yeni güncelleme bu sabah çıktı 6.9.0
ne zaman indirdin ?
Mesaj Birleştirildi: 27 Nis, 2017 08:58
yeni güncelleme bu sabah çıktı 6.9.0
Yeni güncelleme ile fiyatlar da artmış.
1 Yıllık - 129€
3 Yıllık - 229€
Şeklinde değişmiş fiyatlar.
Ben bu öğlen V 6.9.0WL güncellemesini yaptım. Şöyle bir 10 dk kurcaladım ama menülerde vs. bir fark göremedim. Belki haritaya yeni yollar gelmiştir ama o da uzun yola çıkınca belli olur. Güncelleme yapıp eskisine göre yenilik gören var m?
Ben bu öğlen V 6.9.0WL güncellemesini yaptım. Şöyle bir 10 dk kurcaladım ama menülerde vs. bir fark göremedim. Belki haritaya yeni yollar gelmiştir ama o da uzun yola çıkınca belli olur. Güncelleme yapıp eskisine göre yenilik gören var m?
Yazılımda ekstra yok. Haritalar 2016Q3 ama Toyota'ya göre 2017 ilkbahar. Önceki yazılıma göre konuşma geliştirilmiş(mesajları daha iyi okuyor sanki). Benim geçtiğim 3-4 yol gelmiş, önceden uçarak geçtiğim yollar artık haritada var, asfaltsız gözüken bayağı yol asfaltlı olmuş.
Trafik bilgisi için tmc kullanılamıyor, manuel istasyon seçimi yapılmıyor maalesef. Bu yazılımda düzelir diye bekliyordum ama maalesef yok. Sadece internet üzerinden trafik bilgisi geliyor.
Eyvallah hocam yanıtınız için. Anlaşılan bu seferki bir önceki güncellemeye göre daha sönük olmuş.. Peki telefondaki mesajı sesli okuma özelliğini nasıl kullanıyorsunuz? Ben bu özelliği ilk defa duyuyorum
Yeni güncelleme ile fiyatlar da artmış.
1 Yıllık - 129€
3 Yıllık - 229€
Şeklinde değişmiş fiyatlar.
navigasyon kullanmak için para mı ödeniyor?
Eyvallah hocam yanıtınız için. Anlaşılan bu seferki bir önceki güncellemeye göre daha sönük olmuş.. Peki telefondaki mesajı sesli okuma özelliğini nasıl kullanıyorsunuz? Ben bu özelliği ilk defa duyuyorum
Modülde (go plus) olan özellik ile kullanıyorum.
navigasyon kullanmak için para mı ödeniyor?
Harita güncellemeleri için ödeniyor.
yukarıda yazmıştım customer portaldan kredi kartı ile ödeme yapabilen varmı ?
Oluyor sanırım gercı ben gecen sene yapmıştım. 129 avroya 3 yıl ücretsiz güncelleme psketi satın almıştım. O zaman paypal açıktı ondan mı yaptım hatırlamıyorum.
ali kardeşim bende geçen yıl bu şekilde aldım ancak şimdi bir arkadaşa alalım dedik ama paypal sayfasına yönlendirdiği için alınamıyor gibi alternatifini bilen varmı
1 ay önce V 6.9.0WL güncellemesi oldu ama kimseden ses soluk çıkmıyor

Sanırım kimse bu güncelleme ile ne değiştiğini anlayamadı benim gibi.. Açıkçası en azından bir mirrorlink güncellemesi bekliyordum çünkü samsung galaxy s3 dışında mirrorlink bağlantısı yapılabilen bir telefon hala yok.
1 ay önce V 6.9.0WL güncellemesi oldu ama kimseden ses soluk çıkmıyor
Sanırım kimse bu güncelleme ile ne değiştiğini anlayamadı benim gibi.. Açıkçası en azından bir mirrorlink güncellemesi bekliyordum çünkü samsung galaxy s3 dışında mirrorlink bağlantısı yapılabilen bir telefon hala yok.
Bende değişen haritalar ve sesli okuma oldu. Değişenleri görmek için toyota-tech'e ödeme gerekiyor, bence gereksiz.
ben yükledim okula geldim. araba şimdi geziyor ama babamın değişimi fark edeceğini sanmıyorum
toyota-tech üstünden harita güncelleyen var mı ?