Gönderen Konu: Toyota Touch 2 with Go Güncelleme  (Okunma sayısı 92055 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch 2 with Go Güncelleme
« Yanıtla #140 : Mayıs 11, 2016, 14:30:16 »
unutmayın arkadaşlar cihazı araca koyan toyata ama yazılım ve harita desteğini veren farklı firmalar yani yükleniciler onlar ne verirse o, halbuki harita desteği başarsoft tan alınıyor olsaydı 3 ay lık periotlar halinde sürekli yeni harita alırdık eksiksiz :(
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Mayıs 11, 2016, 14:30:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 26500
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Mayıs 11, 2016, 14:57:13 »
Merhabalar; son güncelleme ile ilgili olarak daha öncede eleştirilerim olmuştu. Daha detaylı inceleme şansım oldu. Şunu söyleyebilirim ki harita maalesef güncel değil.
Sakarya gibi büyükşehir merkezinde en büyük alışveriş merkezlerinden biiri olan AGORA alışveriş merkezi gözükmüyor. Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında 2,5 yıl önce açılan yol ve köprü yok.

Adapazarı-Korucuk arasındaki yolda hız sınırı 2 yıl once 82 düşmesine rağmen 90 olarak gözüküyor.
Adapazarı-Karasu arası duble yolda 110 olması gereken hız sınırı 90 olarak gözüküyor.
Navigasyon alırken Film seyretmek veya tv seyretmek gibi beklentim yoktu ama en azından 2000 navigasyon +400 küsür verdiğim harita güncellemesinde 2 yıl önce açılan şehit merkezindeki köprününü olmasını beklelerim. Toyota navigasyon konusunda birkez daha hayal kırıklığına uğrattı beni.
Arkadas dogru söylüyor zaten ben haritadan cok yazılım ve ara yüz iyileştirmelerini sevdim. Ama suda va bu yıl harıta 3 kez daha ücretsiz yenilenecegı ıcın belkı daha iyi olur.
Her ne olacaksa aslında çoktan oldu bile...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Mayıs 25, 2016, 22:29:54 »
Merhabalar. Yeni almış olduğum Hilux Hi Cruiser aracıma serviste navigasyon kiti taktırdım. Cihazın Yazılım Sürümü: 4.5.OEL, Harita Kimliği 2015 v2 olarak görünüyor. MY Toyota eu sitesinde aracın kaydını yaptım. Burada Map Update 6.7. OL sürümünü satın almak almak için talep kodunu yazdığımda ''Error. It is not possible to register your request code right now, please try again after 200km have been driven'' diye yazıyor. Bu hatayı çözemedim. Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Mayıs 25, 2016, 23:56:58 »
Araç sistemde sıfır gözüküyor. 200km sonra araca telefonun bluetooth bağlantısıyla internet verip my.toyota oturumunu araçta da açıp ayarları karşıya gönderin. Sonra deneyin
Bu menü Setup tuşuna basıp ulaşılıyor
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Mayıs 26, 2016, 08:43:04 »
Teşekkür ederim Aracın internet bağlantısını yaptım. Hava durumu vs. diğer menülere giriyorum ancak Toyota eu menüsü gri gözüküyor araç bilgilerini gönderemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Mayıs 27, 2016, 21:11:42 »
Belki konuyla alakasız olacak ama, yeni konu kirliliği yaratmamak için yazıyorum buraya;
Multimedia ekranda, usb ye müzikleri klasör olarak atıyorum ve klasör olarak dinlemek istiyorum ama bu bizim cihazlarda mümkün değil, şarkıları türlerine ve sadece sanatçılara ve albümlere göre ayırıyor, oysa ki ben klasörlere göre dinlemek istiyorum ama bu olmuyor, böyle olmayınca sıradan gidince bütün türler birbirine karışıyor saçma sapan bişey oluyor, bunu nasıl yapacağız bilen var mı? E150 lerde klasöre göre çalardı, ve klasör atlayabiliyordukk.  :kötü:
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Mayıs 28, 2016, 16:53:18 »
Belki konuyla alakasız olacak ama, yeni konu kirliliği yaratmamak için yazıyorum buraya;
Multimedia ekranda, usb ye müzikleri klasör olarak atıyorum ve klasör olarak dinlemek istiyorum ama bu bizim cihazlarda mümkün değil, şarkıları türlerine ve sadece sanatçılara ve albümlere göre ayırıyor, oysa ki ben klasörlere göre dinlemek istiyorum ama bu olmuyor, böyle olmayınca sıradan gidince bütün türler birbirine karışıyor saçma sapan bişey oluyor, bunu nasıl yapacağız bilen var mı? E150 lerde klasöre göre çalardı, ve klasör atlayabiliyordukk.  :kötü:
Bu konu hakkında bilgi sahibi olan ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #147 : Mayıs 30, 2016, 09:29:55 »
Bu konu hakkında bilgi sahibi olan ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mp3tag gibi bir program kullanarak folderları düzenledinmi ? ben bununla tüm albümleri editliyorum tür albüm ismi sanatçı yıl vs gibi o zaman daha derli toplu görüntüleyebiliyorsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #148 : Mayıs 30, 2016, 12:45:40 »
Nihayet Toyota Touch 2 6.7 güncellemesini yaptım. Görsel olarak önemli değişiklikler olmuş. Ancak harita yönünden çok vasat. Çoğu yollar, uyarı noktaları, hız kameraları  haritada yok. Başarsoft un harita alt yapısını kullananın en ince ayrıntısına kadar gösteren ucuz fiyata alınabilen İGO veya Navigon gibi programların çok gerisinde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Mayıs 30, 2016, 17:17:54 »
  mp3tag gibi bir program kullanarak folderları düzenledinmi ? ben bununla tüm albümleri editliyorum tür albüm ismi sanatçı yıl vs gibi o zaman daha derli toplu görüntüleyebiliyorsun

Hayır editlemedim, ki bu işlem uzun da bir süre alacaktır, bu rezil yazılım klasör olarak çalmamıza imkan tanısa olmazmıydı, 40tl lik çin cihazlarında bile bu özellik var iken, cidden çok saçma.  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Mayıs 30, 2016, 17:50:06 »
Hayır editlemedim, ki bu işlem uzun da bir süre alacaktır, bu rezil yazılım klasör olarak çalmamıza imkan tanısa olmazmıydı, 40tl lik çin cihazlarında bile bu özellik var iken, cidden çok saçma.  >:(

Abi şimdi gördüm. Şöyle söyleyeyim. Çalma listesi yapıp atarsanız flash diske, böylelikle çalabiliyor. Doğru mu anladım soruyu, siz karışık olanları örneğin; sanatçılara yada pop, klasik, arabesk şeklinde müzik listesi mi yapmak istiyorsunuz? Bunun için Winamp yada AİMP de çalma listesi yaparsanız oluyor
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #151 : Mayıs 30, 2016, 17:56:23 »

Abi şimdi gördüm. Şöyle söyleyeyim. Çalma listesi yapıp atarsanız flash diske, böylelikle çalabiliyor. Doğru mu anladım soruyu, siz karışık olanları örneğin; sanatçılara yada pop, klasik, arabesk şeklinde müzik listesi mi yapmak istiyorsunuz? Bunun için Winamp yada AİMP de çalma listesi yaparsanız oluyor

Kaan'cım, ben klasör olarak atıyorum flasha. Yani; Örneğin Yabancı, Yerli, Halk, gibi klasörlere atıyorum, ve bu şekilde klasör kriterinde çalmak istiyorum. Eski kasalarda klasör olarak atlayıp klasör içeriğini çalabiliyorduk örneğin, bu şekilde istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Mayıs 30, 2016, 18:02:27 »
Anladım abi. Klasör olarak okumuyor bizde malesef. Ama o klasörleri tek tek çalma listesi yaparsanız klasör gibi oluyor
Mesela yabancıları çalma listesi yaptınız adına 1 dersiniz. Yerli 2 halk 3 derseniz ilk sıralarda onlar gözükür
Yarın nasipse evde olacağım. Fotoğraflı anlatırım abi
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #153 : Mayıs 30, 2016, 18:04:27 »
Anladım abi. Klasör olarak okumuyor bizde malesef. Ama o klasörleri tek tek çalma listesi yaparsanız klasör gibi oluyor
Mesela yabancıları çalma listesi yaptınız adına 1 dersiniz. Yerli 2 halk 3 derseniz ilk sıralarda onlar gözükür
Yarın nasipse evde olacağım. Fotoğraflı anlatırım abi

Teşekkür ederim Kaan'cım.. Yazılımı yapan adama iyi dileklerimi geçiriyorum içimden.  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Haziran 01, 2016, 14:01:55 »
Eve gelince bende yükleyeyim dedim :)
O değilde bizim evin adresi eklenmiş sisteme :D

youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Haziran 01, 2016, 14:24:40 »
güle güle kullan @Kaan Kara (29002)
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Haziran 09, 2016, 14:38:59 »
Arkadaşlar. Toyota Genel Merkezini aradım. Haritaların son derece yetersiz olduğu çoğu yolların olmadığı 2.300 TL ödeyerek aldığımız bu navigasyon kitinin 150 TL'lik İgo Primo bir cihaz kadar navigasyon özelliği olmadığını anlattım. Cevap olarak "Toyota Touch'larda  maalesef Türkiye'ye özgü bir harita olmadığı Avrupa ülkelerine ait gelişmiş Haritaların yüklendiğini ve güncelleştirmelerin de bu haritalar üzerinden olduğunu" fade ettiler. Kısaca kaderimize küsün yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Bilgi amaçlı yazdım. Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Haziran 09, 2016, 15:12:34 »
@Yüksel Cüre (37911) toyota müşteri hizmetleri size biraz sallamış desem!

Eğer bu haritada Türkiye'ye ait bir güncelleme yoksa haritayı 3 kez güncellemiş biri olarak söyleyim,her seferinde POİ noktalarından tutunda yollara ait bir çok güncellemeyi ben nasıl anlayabiliyorum!

150 tl lik İgo cihazındaki bazı yerler yok derseniz anlarım çünkü toyota size bu ücrete nerdeyse tüm avrupa ülkelerinin haritasının Lisans Hakkını satıyor.işimize yarıyormu?
Hayır tabiki.
Ülkemize göre tek bir harita güncellese konu kapanacak ama Avrupa Toyotaya topu atmakla yetininiyorlar!
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #158 : Haziran 09, 2016, 16:52:48 »
daha öncede bahsetmiştim   zaten cihazlardaki yazılım ve harita güncellemeleri toyota tarafından yapılmıyor, toyota bu hizmeti navigasyon için yazılım yapan ve harita için güncelleme veren şirketlerden alıp kendi portalında yayınlıyor tabi üzerine bir bedel koyarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Haziran 09, 2016, 23:25:32 »
Örnek olarak son 6.7 güncellemeyi yüklediğim halde hala Giresun Yağlıdere Alucra yolları asfaltsız yol olarak  görünüyor. Ara yollar hiç yok. Oysa  en basit cihazlarda bu yollar tüm ayrıntısına  kadar var. Türkiye de satılan çoğu araçların navigasyon sistemi İGO Primo tabanlı ve haritaları Başarsoft firması tarafından sağlanmaktadır. Araştırmam da sadece Toyota Touch Tomtom navigasyon sistemini kullanıyormuş.  Tomtom Avrupa ülkelerine yönelik bir harita yazılımı imiş.  Bu yüzden aracıma portatif bir cihaz takarak yolları görebiliyorum.