0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar; son güncelleme ile ilgili olarak daha öncede eleştirilerim olmuştu. Daha detaylı inceleme şansım oldu. Şunu söyleyebilirim ki harita maalesef güncel değil. Sakarya gibi büyükşehir merkezinde en büyük alışveriş merkezlerinden biiri olan AGORA alışveriş merkezi gözükmüyor. Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında 2,5 yıl önce açılan yol ve köprü yok. Adapazarı-Korucuk arasındaki yolda hız sınırı 2 yıl once 82 düşmesine rağmen 90 olarak gözüküyor.Adapazarı-Karasu arası duble yolda 110 olması gereken hız sınırı 90 olarak gözüküyor. Navigasyon alırken Film seyretmek veya tv seyretmek gibi beklentim yoktu ama en azından 2000 navigasyon +400 küsür verdiğim harita güncellemesinde 2 yıl önce açılan şehit merkezindeki köprününü olmasını beklelerim. Toyota navigasyon konusunda birkez daha hayal kırıklığına uğrattı beni.
Belki konuyla alakasız olacak ama, yeni konu kirliliği yaratmamak için yazıyorum buraya; Multimedia ekranda, usb ye müzikleri klasör olarak atıyorum ve klasör olarak dinlemek istiyorum ama bu bizim cihazlarda mümkün değil, şarkıları türlerine ve sadece sanatçılara ve albümlere göre ayırıyor, oysa ki ben klasörlere göre dinlemek istiyorum ama bu olmuyor, böyle olmayınca sıradan gidince bütün türler birbirine karışıyor saçma sapan bişey oluyor, bunu nasıl yapacağız bilen var mı? E150 lerde klasöre göre çalardı, ve klasör atlayabiliyordukk.
Bu konu hakkında bilgi sahibi olan ?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mp3tag gibi bir program kullanarak folderları düzenledinmi ? ben bununla tüm albümleri editliyorum tür albüm ismi sanatçı yıl vs gibi o zaman daha derli toplu görüntüleyebiliyorsun
Hayır editlemedim, ki bu işlem uzun da bir süre alacaktır, bu rezil yazılım klasör olarak çalmamıza imkan tanısa olmazmıydı, 40tl lik çin cihazlarında bile bu özellik var iken, cidden çok saçma.
Abi şimdi gördüm. Şöyle söyleyeyim. Çalma listesi yapıp atarsanız flash diske, böylelikle çalabiliyor. Doğru mu anladım soruyu, siz karışık olanları örneğin; sanatçılara yada pop, klasik, arabesk şeklinde müzik listesi mi yapmak istiyorsunuz? Bunun için Winamp yada AİMP de çalma listesi yaparsanız oluyor
Anladım abi. Klasör olarak okumuyor bizde malesef. Ama o klasörleri tek tek çalma listesi yaparsanız klasör gibi oluyor Mesela yabancıları çalma listesi yaptınız adına 1 dersiniz. Yerli 2 halk 3 derseniz ilk sıralarda onlar gözükür Yarın nasipse evde olacağım. Fotoğraflı anlatırım abi