Gönderen Konu: Toyota Touch 2 with Go Güncelleme  (Okunma sayısı 92073 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch 2 with Go Güncelleme
« Yanıtla #120 : Nisan 24, 2016, 11:03:12 »
Toyota Touch 2 with Go'nun orjianal dosyalarını yükleyecek biri var mı?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Nisan 24, 2016, 11:03:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Nisan 24, 2016, 11:27:15 »
Şu anda Sakarya'dayım.

Bursa-Sakarya arasında aynı noktaya ikinci gelişim.

Daha önceki yazılım ile Rota Seçimi-Kısa Yol olmasına rağmen beni iki defa saçma sapan yollara sokan navigasyon,geçen haftaki yaptığım güncelleme sonrası yine Kısa Yol Rota Seçimi sonrası olması gereken yoldan getirmeyi başardı.

Halen yapım aşamasında olan İznik-Yenişehir-Orhangazi yolu yok mesela.Ama olmasınıda beklemem çünkü olmayan bir yolu göstermesi mümkün değil.

Ancak benim kullandığım 1 haftadır olan istikametlerde hız sınırlarında bir sorun görmedim.

Benin şu anlık görebildiğim artılar:
1-Rota hesaplama ve yönlendirmedeki mantıksal hatalar muhtemelen düzeltilmiş
2-Poi noktalarını bulmak çok kolaylaşmış ve harita üzerinde yakınlık mesafesine göre numaralandırıyor.
3-Rota hesaplama hızı arttırılmış muhtemelen buda yazılımsal bir müdahele gibi geldi.eskiden rota hesalama hızı yavaştı.
4-Rota hesaplamasından sonra aracı stop edip,tekrar çalıştırdığınızda son hesaplanan rotayı hafızada tutmuyordu ve bir daha bilgileri girmek gerekiyordu.Bugün yaptığım denemede aracı tekrar çalıştırdıktan 10-12 saniye sonra rotayo otomatik hesapladı.

Şimdilik bu kadar.
Eksileri vardır muhakkak onlarıda fark ettikçe paylaşırım...

Mesaj Birleştirildi: Nisan 24, 2016, 11:27:53
Toyota Touch 2 with Go'nun orjianal dosyalarını yükleyecek biri var mı?

Dosya Boyutu 4gb Özdem Bey.
Aktivasyon için Lisans Key gerekiyor.
Eğer işinize yarayacaksa ben uygun olduğumda we transfer üzerinden paylaşımda bulunabilirim.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '19
  • 6 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Nisan 24, 2016, 17:06:41 »
Şu anda Sakarya'dayım.

Bursa-Sakarya arasında aynı noktaya ikinci gelişim.

Daha önceki yazılım ile Rota Seçimi-Kısa Yol olmasına rağmen beni iki defa saçma sapan yollara sokan navigasyon,geçen haftaki yaptığım güncelleme sonrası yine Kısa Yol Rota Seçimi sonrası olması gereken yoldan getirmeyi başardı.

Halen yapım aşamasında olan İznik-Yenişehir-Orhangazi yolu yok mesela.Ama olmasınıda beklemem çünkü olmayan bir yolu göstermesi mümkün değil.

Ancak benim kullandığım 1 haftadır olan istikametlerde hız sınırlarında bir sorun görmedim.

Benin şu anlık görebildiğim artılar:
1-Rota hesaplama ve yönlendirmedeki mantıksal hatalar muhtemelen düzeltilmiş
2-Poi noktalarını bulmak çok kolaylaşmış ve harita üzerinde yakınlık mesafesine göre numaralandırıyor.
3-Rota hesaplama hızı arttırılmış muhtemelen buda yazılımsal bir müdahele gibi geldi.eskiden rota hesalama hızı yavaştı.
4-Rota hesaplamasından sonra aracı stop edip,tekrar çalıştırdığınızda son hesaplanan rotayı hafızada tutmuyordu ve bir daha bilgileri girmek gerekiyordu.Bugün yaptığım denemede aracı tekrar çalıştırdıktan 10-12 saniye sonra rotayo otomatik hesapladı.

Şimdilik bu kadar.
Eksileri vardır muhakkak onlarıda fark ettikçe paylaşırım...

Mesaj Birleştirildi: Nisan 24, 2016, 11:27:53
Dosya Boyutu 4gb Özdem Bey.
Aktivasyon için Lisans Key gerekiyor.
Eğer işinize yarayacaksa ben uygun olduğumda we transfer üzerinden paylaşımda bulunabilirim.

Bende sakaryadayım karasu Adapazarı bölünmüş yolda hız sınırı 90 gösteriyor, Korucuk Adapazarı arası ise 82 olması gerekirken 90 gösteriyor.
Uzun yol test etme imkanım olmadı ama şehir içinde en kısa yı seçtiğimde saçma sapan yerlerden götürüyor. En hızlı tercih edilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 15000
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Nisan 27, 2016, 13:45:43 »
Eeee bu kampanyadan tüm bayilerin bilgisi yok mu acaba? bugün servise sordum yok öyle bir kampanya dediler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Nisan 28, 2016, 09:17:40 »
bu kampanyadan bayinin haberinin olmaması normal çünkü kampanya sadece toyota customer portal üzerinden gözükmekte, internetten girip size uygun yazılımın bedelini ödeyip indirip kendiniz yükleyebilirsiniz cihaza
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 26500
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Mayıs 08, 2016, 11:55:07 »
Arkadaslar merhaba dun gece son güncellemeyi ben de satın aldım suan kurulum yapıyorum fakat nedense 119 avro 424 TL yaptı.. Avro 3,34 TL olduguna gore: 119 x 3,34 = 397 TL olması gerekmezmi?  Sız kaca aldınız acaba ustune ekstradan bır maliyetmi koymuslar?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 08, 2016, 11:58:52
Customer portaldan 3,89 gb  veriyi flash bellege ındırıp araca flashı taktım yarım saat oldu hala guncelleme yapıyor,  %92 tamamlandı. Sızdemı boyle yaptınız güncellemeyi? Yoksa aracı bluetooth ile internete bağlayıp online güncelleme yapabilen varmı?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2016, 07:00:11
Bugün yaptığım 6.7.0WL Guncellemeden sonra gördüğüm iyilestirmeler:
- Navigasyon ara yüzü daha işlevsel olmuş.Ve artık sistem daha hızlı çalışıyor.
- Poi bulmak artık çok kolay.
-Navigasyon ekranı artık ikiye bölünebiliyor ve nav ile beraber radyo, twitter, hava durumu gibi uygulamara bir dokunusla gecıs yapılabiliyor.
- Radyo güncellenmiş artık el yordamıyla ayar yapılarak frekanslar arasında tek tek gezilebiliyor.
-Toyota online menüsü zenginleşmiş. 3 yeni uygulama gelmiş.
-Setup menüsü daha derli toplu olmuş. İstedıgınız ayar menusune artık daha cabuk gırıyosunuz.
-Telefon menüsü güncellenmiş.
-Haritayı test imkanım olmadı ama muhakkak yeni yollar ve poiler gelmiştir.

Yani 420 tl cok para ama arkadasların dedıgı gıbı 3 yıl ucretsiz güncelleme var ise o para verilir.
Her ne olacaksa aslında çoktan oldu bile...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Mayıs 09, 2016, 16:18:14 »
servis en güncel haliyle navigasyon için 2.200.-TL. talep ediyor. Değer mi değmez mi karar veremedim doğrusu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Mayıs 09, 2016, 16:22:29 »
servis en güncel haliyle navigasyon için 2.200.-TL. talep ediyor. Değer mi değmez mi karar veremedim doğrusu :)
Tek kelime ^değmez^ ☺

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Mayıs 09, 2016, 21:13:39 »

bence tercih meselesi, biraz işin içine girince güzel olduğu anlaşılıyor ama alın yada almayın demem taraflı söyleme girer çünkü sahibiz ve kullanıyoruz :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Mayıs 09, 2016, 21:21:05 »
Tek kelime ^değmez^ ☺

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencede değmez.Piyasadan 1300-1500 Tl civarı iyi bir multi-medya alıp takmak çok daha iyi.İstediğin navigasyonu yükler,istediğini silersin.Ayrıca youtube full
HD videoları cabası.Forumlarda en güncel igo navigasyonları var,kurmakta hiç sorun değil.Haritalarıda güncel olarak bulabilirsiniz.Burada dikat edilecek nokta alacağınız sistem orjinal değil Qem ürün olmalı.İstediğinizi yükleyip silmek için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #130 : Mayıs 10, 2016, 09:25:27 »
olurda alırsanız orjinal cihazlarda bayi ile pazarlık edin 1900 e kadar inerler maliyetleri çok daha düşük çünkü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Mayıs 10, 2016, 09:29:48 »
olurda alırsanız orjinal cihazlarda bayi ile pazarlık edin 1900 e kadar inerler maliyetleri çok daha düşük çünkü

öyle mi? öğrendiğim iyi oldu, o zaman bayileri aramak lazım..teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Mayıs 10, 2016, 15:46:56 »
Son güncellemeden sonra mirrorlink deneyen varmı? Bir değişiklik var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Mayıs 10, 2016, 17:40:48 »

2014 Temmuzunda aracımı teslim alırken pazarlıkla (Bayi sahibi zaten çok yakın arkadaşımdı) 1850 tl'ye almıştım.
Geliş fiyatı buydu zaten bayiye.
Şu anda hiç sanmıyorum 1900 tl'lere fiyat vericeklerini.
Euro kuru inanılmaz tırmandı çünkü.

Değermi değmezmi olayından ziyade Aracın Üzerinde orjinal olması farklı birşey OEM olması farklı bir şey.
Hangi anlamda peki?
Garanti ve cihaza sahip çıkılması anlamında.
Forumdaki bazı arkadaşların araçlarında 2 seneyi tamamlayan Touch 2 lerden bile sıfırı ile değişim yapılanlar oldu.
Bu nokta önemli bir detaydır.

Bence hala eksiklikleri olan noktalar var Touch2 'lerde ama 3 senelik ücretsiz güncelleme verilmesi dahi benim yeni sürümü almama yetti.

Dip Not:Güncelleme yapan üyelerden birisi kredi kartımdan fazla ücret çekildi yazmış ancak henüz 2-3 olmadı bunu engellemenin yolunu Paypal Kredi Kartı bölümünde yazdığımı hatırlıyorum.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Mayıs 10, 2016, 21:05:51 »
2014 Temmuzunda aracımı teslim alırken pazarlıkla (Bayi sahibi zaten çok yakın arkadaşımdı) 1850 tl'ye almıştım.
Geliş fiyatı buydu zaten bayiye.
Şu anda hiç sanmıyorum 1900 tl'lere fiyat vericeklerini.
Euro kuru inanılmaz tırmandı çünkü.

Değermi değmezmi olayından ziyade Aracın Üzerinde orjinal olması farklı birşey OEM olması farklı bir şey.
Hangi anlamda peki?
Garanti ve cihaza sahip çıkılması anlamında.
Forumdaki bazı arkadaşların araçlarında 2 seneyi tamamlayan Touch 2 lerden bile sıfırı ile değişim yapılanlar oldu.
Bu nokta önemli bir detaydır.

Bence hala eksiklikleri olan noktalar var Touch2 'lerde ama 3 senelik ücretsiz güncelleme verilmesi dahi benim yeni sürümü almama yetti.

Dip Not:Güncelleme yapan üyelerden birisi kredi kartımdan fazla ücret çekildi yazmış ancak henüz 2-3 olmadı bunu engellemenin yolunu Paypal Kredi Kartı bölümünde yazdığımı hatırlıyorum.
Dipnotta bellirtiğiniz  "henüz 2-3 olmadı" ne demek anlamadım. Kredi kartımdan fazla para cekıldıgını ben yazmıstım normalde 119 euro 424 TL yapmaz ama öyle cekildi maalesef. 3 yıl ücretsiz güncelleme alacagımız faturada vs. nerde yazıyor? Ya seneye güncelleme yapmazsa toyota garantisi varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Mayıs 10, 2016, 21:34:39 »
Dipnotta bellirtiğiniz  "henüz 2-3 olmadı" ne demek anlamadım. Kredi kartımdan fazla para cekıldıgını ben yazmıstım normalde 119 euro 424 TL yapmaz ama öyle cekildi maalesef. 3 yıl ücretsiz güncelleme alacagımız faturada vs. nerde yazıyor? Ya seneye güncelleme yapmazsa toyota garantisi varmı?

Ali bey 2-3 ay önce forumda yazmıştım benzer konuyu.Paypal Kredi Kartı Alışverişlerinizde dikkat edimesi gereken hususlar diye yazmıştım galiba.Kredi kartınızın ait olduğu bankanın müşteri hizmetlerini arayıp yabancı döviz alışverişlerinde kur sabitlemesi veya günlük sabit kur uygulaması yapmak istediğinizi belirtin.
Toyotada harita güncelleme yaptığınız sayfalarda belirtiyordu zaten bu bilgiyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Mayıs 11, 2016, 00:11:31 »
Ali bey 2-3 ay önce forumda yazmıştım benzer konuyu.Paypal Kredi Kartı Alışverişlerinizde dikkat edimesi gereken hususlar diye yazmıştım galiba.Kredi kartınızın ait olduğu bankanın müşteri hizmetlerini arayıp yabancı döviz alışverişlerinde kur sabitlemesi veya günlük sabit kur uygulaması yapmak istediğinizi belirtin.

bunu bende fark ettim. kendi kredi kartım yoktu samimi bir arkadaşımın kartıyla aldık. paypal sistem ayarlarında düzeltme yapmadan önce denilen rakam (424 civarı) bendede çıktı sonra hemen ayarları yaptım 385 liraya aldım,öğrenci bütçemle taksit taksit ödeyeceğim :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #137 : Mayıs 11, 2016, 09:49:55 »
yukarıda yazdığım 1.900 tl fiyatı 15 gün önce istanbuldaki bir bayiden (ismini vermeyeyim) aldık ve arkadaşa ait corollaya taktırdık, normalde 2.200 ile 2.400 gibi fiyatlar ile kapı açılıyor, servisin sürekli müşterisi iseniz kolaylık yapılıyor merak etmeyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Mayıs 11, 2016, 10:18:57 »

:) şimdi anladım hocam ben forumda yeniyim bilseydim ben de önce banka ile görüşüp günlük kura geçmeyi talep ederdim neyse,sağlık olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 2000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Mayıs 11, 2016, 12:47:45 »
Merhabalar; son güncelleme ile ilgili olarak daha öncede eleştirilerim olmuştu. Daha detaylı inceleme şansım oldu. Şunu söyleyebilirim ki harita maalesef güncel değil.
Sakarya gibi büyükşehir merkezinde en büyük alışveriş merkezlerinden biiri olan AGORA alışveriş merkezi gözükmüyor. Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında 2,5 yıl önce açılan yol ve köprü yok.
Adapazarı-Korucuk arasındaki yolda hız sınırı 2 yıl once 82 düşmesine rağmen 90 olarak gözüküyor.
Adapazarı-Karasu arası duble yolda 110 olması gereken hız sınırı 90 olarak gözüküyor.
Navigasyon alırken Film seyretmek veya tv seyretmek gibi beklentim yoktu ama en azından 2000 navigasyon +400 küsür verdiğim harita güncellemesinde 2 yıl önce açılan şehit merkezindeki köprününü olmasını beklelerim. Toyota navigasyon konusunda birkez daha hayal kırıklığına uğrattı beni.