Toyota Touch 2 with Go'nun orjianal dosyalarını yükleyecek biri var mı?
Şu anda Sakarya'dayım.
Bursa-Sakarya arasında aynı noktaya ikinci gelişim.
Daha önceki yazılım ile Rota Seçimi-Kısa Yol olmasına rağmen beni iki defa saçma sapan yollara sokan navigasyon,geçen haftaki yaptığım güncelleme sonrası yine Kısa Yol Rota Seçimi sonrası olması gereken yoldan getirmeyi başardı.
Halen yapım aşamasında olan İznik-Yenişehir-Orhangazi yolu yok mesela.Ama olmasınıda beklemem çünkü olmayan bir yolu göstermesi mümkün değil.
Ancak benim kullandığım 1 haftadır olan istikametlerde hız sınırlarında bir sorun görmedim.
Benin şu anlık görebildiğim artılar:
1-Rota hesaplama ve yönlendirmedeki mantıksal hatalar muhtemelen düzeltilmiş
2-Poi noktalarını bulmak çok kolaylaşmış ve harita üzerinde yakınlık mesafesine göre numaralandırıyor.
3-Rota hesaplama hızı arttırılmış muhtemelen buda yazılımsal bir müdahele gibi geldi.eskiden rota hesalama hızı yavaştı.
4-Rota hesaplamasından sonra aracı stop edip,tekrar çalıştırdığınızda son hesaplanan rotayı hafızada tutmuyordu ve bir daha bilgileri girmek gerekiyordu.Bugün yaptığım denemede aracı tekrar çalıştırdıktan 10-12 saniye sonra rotayo otomatik hesapladı.
Şimdilik bu kadar.
Eksileri vardır muhakkak onlarıda fark ettikçe paylaşırım...
Mesaj Birleştirildi: 24 Nis, 2016 11:27
Dosya Boyutu 4gb Özdem Bey.
Aktivasyon için Lisans Key gerekiyor.
Eğer işinize yarayacaksa ben uygun olduğumda we transfer üzerinden paylaşımda bulunabilirim.
servis en güncel haliyle navigasyon için 2.200.-TL. talep ediyor. Değer mi değmez mi karar veremedim doğrusu
servis en güncel haliyle navigasyon için 2.200.-TL. talep ediyor. Değer mi değmez mi karar veremedim doğrusu
Tek kelime ^değmez^ ☺
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olurda alırsanız orjinal cihazlarda bayi ile pazarlık edin 1900 e kadar inerler maliyetleri çok daha düşük çünkü
olurda alırsanız orjinal cihazlarda bayi ile pazarlık edin 1900 e kadar inerler maliyetleri çok daha düşük çünkü
2014 Temmuzunda aracımı teslim alırken pazarlıkla (Bayi sahibi zaten çok yakın arkadaşımdı) 1850 tl'ye almıştım.
Geliş fiyatı buydu zaten bayiye.
Şu anda hiç sanmıyorum 1900 tl'lere fiyat vericeklerini.
Euro kuru inanılmaz tırmandı çünkü.
Değermi değmezmi olayından ziyade Aracın Üzerinde orjinal olması farklı birşey OEM olması farklı bir şey.
Hangi anlamda peki?
Garanti ve cihaza sahip çıkılması anlamında.
Forumdaki bazı arkadaşların araçlarında 2 seneyi tamamlayan Touch 2 lerden bile sıfırı ile değişim yapılanlar oldu.
Bu nokta önemli bir detaydır.
Bence hala eksiklikleri olan noktalar var Touch2 'lerde ama 3 senelik ücretsiz güncelleme verilmesi dahi benim yeni sürümü almama yetti.
Dip Not:Güncelleme yapan üyelerden birisi kredi kartımdan fazla ücret çekildi yazmış ancak henüz 2-3 olmadı bunu engellemenin yolunu Paypal Kredi Kartı bölümünde yazdığımı hatırlıyorum.
Dipnotta bellirtiğiniz "henüz 2-3 olmadı" ne demek anlamadım. Kredi kartımdan fazla para cekıldıgını ben yazmıstım normalde 119 euro 424 TL yapmaz ama öyle cekildi maalesef. 3 yıl ücretsiz güncelleme alacagımız faturada vs. nerde yazıyor? Ya seneye güncelleme yapmazsa toyota garantisi varmı?
Ali bey 2-3 ay önce forumda yazmıştım benzer konuyu.Paypal Kredi Kartı Alışverişlerinizde dikkat edimesi gereken hususlar diye yazmıştım galiba.Kredi kartınızın ait olduğu bankanın müşteri hizmetlerini arayıp yabancı döviz alışverişlerinde kur sabitlemesi veya günlük sabit kur uygulaması yapmak istediğinizi belirtin.
Toyotada harita güncelleme yaptığınız sayfalarda belirtiyordu zaten bu bilgiyi.
Ali bey 2-3 ay önce forumda yazmıştım benzer konuyu.Paypal Kredi Kartı Alışverişlerinizde dikkat edimesi gereken hususlar diye yazmıştım galiba.Kredi kartınızın ait olduğu bankanın müşteri hizmetlerini arayıp yabancı döviz alışverişlerinde kur sabitlemesi veya günlük sabit kur uygulaması yapmak istediğinizi belirtin.
Toyotada harita güncelleme yaptığınız sayfalarda belirtiyordu zaten bu bilgiyi.
şimdi anladım hocam ben forumda yeniyim bilseydim ben de önce banka ile görüşüp günlük kura geçmeyi talep ederdim neyse,sağlık olsun.