0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun yüksel nediyim şimdi sana bilemedim kaşıntın gittimi peki
Yüksel, sana sorunsuzluk sorun olmuş.
muhakkak bir sorun olacak beaa bu konuda bilgim yok olsa sölerim ahmet abiyi bende takip ediyim şu hayatta en çok nefret ettigim şey sorunsuzluk demiş yüksel
halledilir halledilir dertetme süper yazmıssın ama harbiden iyi güldüm
bu alışkanlıgından vazgeç birazda sorunsuz takıl baktım olmuyor iyice pislettim aracı bak şimdi
Yüksel eline sağlık.Böyle devam et hiç birşey olmaz.Oringleri değiştirdin mi?Peki kaçak regülatör mü yoksa enjektörlerden mi tespit edebildiniz mi yoksa temizlik için bundan mı başladınız?
Oringleri de değiştirdik abi. Sadece temizlik ve oring değişimi amaçlı açmıştık, o yüzden regülatörden mi anlayamadık.Sabah LPG'de geç marş alma sorunu devam ederse regülatörden kaynaklandığı anlaşılacak abi. Ama şu an odaklandığım şey çalışan makinanın düzenini bozduk, neden olmuş olabilir ?
Biraz kullan.Zamanla yeni bilgileri hafızasına kaydeder.Sorun olup olmadıgını merak ediyor isen arıza tespit cihazına takıp bazı değerler var onları takip ederek anlayabilirsin.Ama LPGnin ayarından değil. OBD girişinden bağlanarak motorun canlı sensör verilerine bakmalısın.
Anladım abi.Enjektörlerden çıkan sesler beni korkuttu işin aslı.Hem enjektörler sesli çalışmaya başladı hem de garip sesler çıkartıyor.
Normaldir.Ezilen oringlerdendolayı enjektörlerin açılma mesafesi değişmişti.Şimdi daha kısa açılıyorlar. O nedenlede yeni düzene alışmaya çalışıyorlar.
Valflerin dışında diş gözüküyor. Oradan mı sökülüyor?
Orasının gevşek olması mantıklı gelmiyor bana Yüksel