0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, size müjdeyi vereyim, geç çalışma sorununu geride bıraktık. Sabah deneme amacıyla marşa bastım, bir problem olmadan çalıştı ve aracı hareket ettirmeden kontağı kapattım. 10 DK önce işten çıkınca tamamen emin olmak için tekrar marşa bastım ve yine problemsiz, sıcak motormuş gibi çalıştı arabaaldığımdan beri ilk defa. Demek ki sorun enjektörler pistonlarındaymış. Her şeyde bir hayır var derler ya, ben 150,00 TL'ye üzülüp, aracın düzenini bozduk derken bilmeden geç çalışma sorununu halletmiş bulunduk.Aslında dün aracı yaptırırkenki düşüncem arabanın eski düzenine dönmesiydi, aklımda geç çalışma sorunu bile yoktu.Aşağıdaki sitede de enjektör arızalarının geç çalışmaya mahal vereceğini söylüyor.http://www.otogazburada.com/zavoli-pan-enjektor-pmu21
Kazasız belasız hayırlı kullanmalar hocam Sizin konuları bir yerde toplasanız herhalde kimse sanayiye gitmez, gitsede eliyle koymuş gibi bulur sorunların çözümlerini. Maşallah her türlü konuda fotolu destekli güzel konularınız var.
Sitede geç çalışma olayıyla ilgili çok yazı var enjektör olayıyla ilgili bir yorum hatırlamıyorum enjektörlerin çalışmaya etkilemesi malum ortada sizde kurtarmışssınız hayırlı olsun.
Bana da aynısı olmuştu, o yüzden önceki mesajımda "enjektörler kapatmıyor" demiştim.Eskiyince tam kapatmıyorlar ve manifolda hortumlarda kalan gaz sızıyor, sonra bir de benzin eklenince zor çalışır hale geliyor araç.Ben de enjektörleri değiştirmiştim, yeni gelen enjektörler ayrıyeten çok daha sessiz çalışmaya başladılar. Sistemim Atiker.
Güle güle kullan Yüksel.
Ankara da brc enjektorleri makinaya baglayip temizletebilecegimiz bir yer var mi . Ya da baska bir tavsiyeniz var mi?
Herhangi bir sorun yok. Okudugum yorumlarda vs 30.000 50.000 km lerde lpg enjektor temizligi tavsiye ediliyor. Bi kac video izledim bi makinaya baglayip ilac veriyorlar. Lpg nin filtrede biraktigi tortu gibi kalintilar varsa temizlenmis olur diye dusundum. Bu gun ivedik ve ostim de 7-8 lpg ciye sordum kimsenin dunyadan haberi yok. Lpg taktirdigim yere gittim, brc ler temizlenmiyor, pres baski urun acilmiyor dedi. Acmadan yapiyorlar dedim. Yok abi brc de 200.000 km ye kadar gider dedi. Bende yedim.