0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimseye karışmıyım diyorum ama bulaşık deterjani ile arabami yıkanır. Zaten benzinliklerde de ole yapılıyor bari tavsiye etmiyin yaa.ayrica srp elle uygulandiginda verim vermez denilmis eliule ozene bezene yapan bir arkadasimiz var onceden bir bakin bakalım hic elinizle okadar guzel uygulama yaptinizmi.lutfen ricaediyorum dogru yönlendirelim arkadaslarasla kimsenin bilgisinitecrubesini sorgulayamam haddimde degil ama ozene bezene bir set almis arkadasimiz oldukcada kaliteli bir set agzinin tadiyla uygulasin ellede cok güzel olur makinaylada.gule gule kullanin keyof alın yeter.bu işin özü keyiftir zaten
bunu ben sölemiyorum içindeki karşımın aracın boyasına verdigi zararı birtek ben degil dünyaca biliniyor yani internette bile araştırma yapıp bulabilirsiniz.bulaşık detarjanı adı üstünde yaa bulaşık.biz araba yıkamakdan bahsediyoruz.şu benzinlikde olan köpüklerde bulaşık detarjanı hani aracı matlaştıran üstündeki vernige zarar veren.devamedin siz yıkamaya araç sizin sonuçta.bunun gerçekten tartışmasını bile yapmak mantıksız yani.bu arada niye yorum yapıyorsun degil yorum yapıyorsunuz dicektiniz sanırım?siz-biz hani..Mesaj Birleştirildi: Temmuz 03, 2014, 16:21:58peki bu radiant wax üzerine hiçbirşey çekmezsek kalıcılıgı ne durumda?çok iyi olmadıgını söliyenler olmuşta oyüzden sordum tamamiyle duydugum yani ürün hakkında bilgim yok
Şu an sonax turuncu konsantre şampuan kullanıyorum gayet memnunum.Arabam ne kadar kirli olursa olsun köpükle falan kesinlikle yıkatmam.
benim tamponda vernik aşınması var işte.iş güç diye bazen vakit ayıramadık yıkadık şimdi direk daha çok vakit ayırıp kendim yıkıyorum oyüzden.
En iyisi bence de çift kova ve eldiven ile zarar vermeden yıkamak.
onu çok önceden ögrenciyken yapıyordumda artık vakit yetmiyor.kendime bi püskürtme aleti aldım köpügü onunla yapıyorum süngerle şöle bi ufaktan üstünden geçip yıka gitsin ;)ama vakti olan dedigin gibi bencede
Tek sorunumuz üşengeçlik o da Ramazan dolayısıyla
Biraz temizlik yaptım, işe yarar konulara çok geyik bulaştırmayın lütfen.Bulaşık deterjanı eğer sonrası wax yapılacak ise kullanılabilir, öyle boyaya zarar verecek kadar acayip birşey değildir, sonuçta uzun süre cilde temas edip etki bırakmamaya göre formüle ediliyor.Ancak yağ ve kir sökme gücü çok yüksek olduğundan araçta wax, cila hiçbir şey bırakmaz.Yeni cila yapılacak ise de zaten böyle bir sonuç beklenir temizleme aşamasından.
çağatay abi eline saglık güzel olmuş.
Sağolasın Ogün Acemiliği üstümden attım, bundan sonrakiler daha iyi olacak...