0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haber kaynağı neresi ? n cap testlerini değiştirdi. bu arabalar bu testler için yapılmadı. herhangi bir arabanında aynı sonuçları alacağına inanıyorum.
teneke olabilirler ama adamlar bir konuda toyotayı havada öpüyorlar o da küçük hacimli dizel araçlar ve yine turbo benzinli motorlar..... fransızlar bile küçük hacimli turboya geçebilirken(!) toyotanın 20 yıllık atmosferik inadına anlam veremiyorrum. lütfen bana bilmediğim bir şey söylesin neden neden?[/b]
Bilmediğiniz bir şey yok, çok basit sorunsuzluk.
hocam iyi de hdı ya da dcı motorlu araçlarda hiç kronik motor sorunu duydunuz mu?yine tsı motorlarda aynı şekilde ilk partileri sorunluydu şimdi audi bile kullanıyor sorun yok ki
Sorun olmadığı risk alacakları anlamına gelmez, adamların bir bildiği var ondan şaşmıyor demek ki, dedim ya Japonya'ya hangimizin yolu düşerse yakaya yapışıp sorlnacak olan ilk soru bu zaten, bütün dünya merak ediyor. [/quoteMesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2014, 15:34:21Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 30, 2014, 15:32:08Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 30, 2014, 15:30:01Sorun olmadığı risk alacakları anlamına gelmez, adamların bir bildiği var ondan şaşmıyor demek ki, dedim ya Japonya'ya hangimizin yolu düşerse yakaya yapışıp sorlnacak olan ilk soru bu zaten, bütün dünya merak ediyor. [/quoteumarım tüketiciden kocaman bir sille yerler ondan sonra görürler atmosferiğe milleti mahkum etmeyi
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 30, 2014, 15:30:01Sorun olmadığı risk alacakları anlamına gelmez, adamların bir bildiği var ondan şaşmıyor demek ki, dedim ya Japonya'ya hangimizin yolu düşerse yakaya yapışıp sorlnacak olan ilk soru bu zaten, bütün dünya merak ediyor. [/quoteumarım tüketiciden kocaman bir sille yerler ondan sonra görürler atmosferiğe milleti mahkum etmeyi
Sorun olmadığı risk alacakları anlamına gelmez, adamların bir bildiği var ondan şaşmıyor demek ki, dedim ya Japonya'ya hangimizin yolu düşerse yakaya yapışıp sorlnacak olan ilk soru bu zaten, bütün dünya merak ediyor. [/quote