0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atmosferik motor istemezsen Toyota almazsın olur biter Ali Bey, düz mantık. Kimseye kimseye mahkum değil. Bak ne güzel diyorsun diğer markalarda sorun yok diye. Al turboyu bas gaza.
hocam iyi de hdı ya da dcı motorlu araçlarda hiç kronik motor sorunu duydunuz mu?yine tsı motorlarda aynı şekilde ilk partileri sorunluydu şimdi audi bile kullanıyor sorun yok ki
ben atmosferik candır diyorum ufuk abi ya.şahsi görüşüm tabi.
Muhendislikte fizik kurallari esastir, kullanim omru icinse dedigine sonuna kadar katiliyorum ama turbo da baska bir alem
Turbo konusuna gelince 1-2 sene sabredin 1.2T direkt enjeksiyonlu 130ps bir motor geliyor, muhtemelen cvt sanziman ile ve supriz bir karoseri ile sunulacak.
Ufuk abi hangi markadan bahsediyorsun ?
Kim demis sorun yok diye? Peugeot var karsimizda hergun hdi sokuyorlar 40.000km yapmis arac 2000km'de yag birakmiyor, ustelik garantiye bile sokmuyorlar.1.2TCe'ler garanti kapsaminda KKK turbolari degisiyor.K9 dci'ler ayri bir alem, motor yagini fabrikanin belirttigi miktarda koydugunuzda turboya yag verip yatak sariyor.Hele sanayiye gelinde sorunlu arac nasil olur gorun, baska markaya bakan servislerdeki ustalar bile "Toyota ile Honda, baskasini tanimam" diyor.Turbo konusuna gelince 1-2 sene sabredin 1.2T direkt enjeksiyonlu 130ps bir motor geliyor, muhtemelen cvt sanziman ile ve supriz bir karoseri ile sunulacak.
hdı arızalarını sizden duydum hocam doğrudur bu 1.2t motoru toyota mı yapacak yoksa başka bir gruptan mı alacak merak ettim ve kaynağınız nedir
corolla 2008 kasa kullanım klavuzu sonunda bir yerde araç ömrü 10 yıldır gibi bir not vardı. toyota kullanım klavuzuna bunu yazıyorsa... 10 yıl sonunda dökülürse şaşırmayın. yenilerde evladiyelik araç kalmadı özetle.
3 yıldızı çok bile vermişler...şirket araçlarının neredeyse tamamını bundan aldılar, fiyat olarak renault symboldan bile ucuzdu, artı cc ve diğerlerine göre hava yastığı ile görüntü olarak daha üst segment gibi duruyordu...ön kaportaları aluminyum ve darbe emme yi bırak anında katlanıyor... en azından araçların kazalarında en çok hasarı alanlar bunlar oldu...fotoğrafdaki hasarlı araç, alttaki kangoo vurarak bu hale gelmiştir...
olur şey değil yau..