0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
getirip satanlar da var.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-acil-satilik-audi-a4-cabriolet-tr-vatandasi-alabilir-170661214/detay
Bu aracın sahibini konuya davet ediyimmi Hem detayları öğrenmiş oluruz.
Dikkat et Türkiye'de 1 yıl kullanılabilir diyor, yani 1 yılın sonunda tekrar Gürcistan'a gidip (İstanbul'a yakın ) okey alınması gerekir. Yani araç millileştirilmemiş.
Abi önemli değil ya ağustos ayında araç alırsam karadeniz turu yapıp gürcistana gidip gelirim hem tatilde yaparız arada ama bu olay hakkında işte merak ettiğim sorular var ama tam cevap bulamadım
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60083.0
Abim ben işletmeyeceğim Türkiye ye her sene gidip gelirim gürcistana
O zaman alırsın İlke, hayırlı olsun audin
şuanda 750$ ım var İphoneda satılırsa 1250$ ım olacak araba varmıdır
Tamam işte bir aylık taksidi çıkmış
2 sene sonra kısmetse alabilirim abim seneye okulum bitiyor. Ondan sonra tam iş hayatı şuan kangoo ile takılıyom
Araba her zaman alınır İlke, önce çalışıp ileriye yönelik birikim yapacaksın yarın öbürgün lazım olacak evlilik vs. Zaten senin yatan canavarın var.
aytaç abinin dedigi gibi araba dedigin nedir?valla çok güzel bir söz oldu.lüks maldan kolayda mala gelmiş bir konumda.araç herzaman alınır oyüzden çok kafaya takmamak lazım.heves ediyorsun muhakkakki bende öleyim illaki birgün alınır.ama ileriyi düşünmek herzaman daha önemli gerçekten
oluyor be ilke gerçekten tam zamanı geldiginde bir bakmıssın araba sahibi olmussun.
keşke o zaman hızlı gelse abim Gerçi şuan sahibide olmasam kullandığım kangoo var
hiçbirşey kalmamış geliyor geliyor o zamanda dert bitmiyor eminol.baba bu hep bir merak hep bir endişe hissediyor
gerçekten degişen birşey olmuyor yani sakın kendi arabam olunca babam karışmayacak diye düşünme şekil A yani sadece mutlusun kendi araban
Yok abim kendi paramla aldığım hiçbirşeye karışmıyor Mutlu olacağım Hem her tarafını istediğim gibi söküp parçalayabilirim evde sökmediğim tek cihaz kaldı salondaki led tv bütün cihazları sökmüştüm içini ne var diye baktım. Tv duvara asılı olduğu için zor arabayı parçalamaya izin yok bir ara torpidoyu çıkarıp arkasına birşey saklıyordum :d