0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o bahsedilen olay farklı bir olay ilke.öle bir durumda 6 ayda bir çıkmak zorunda kalmıyorsun sanırım.yasal olarak direk tr arabası oluyor.tr araç vergileri üzerinden tekrar aracın degerleniyor gümrükten yeni bir fiyat belirliyorlar o fiyattan birdaha satın alıyorsun arabayı sanırım
O zaman pek karı olmuyorki abim 6 ayda bir gitmek sorun değil benim için. Orda 6 ay kalmak sorun
ben bunu forumda da yazdım zaten nedense hep bir bmw e36.e30 için o yolu giderim ama bir e36 bir e46 için fln gidilmez o yol gerçekten.burdanda ucuza alırız çünkü düşer elbet.hiç mi düşünmediler bir rx7 bir celica vs de getirmediler yani.o celicadan hiç yok mesala tr de ve bmwden sonra bence iyi bir makine yani.ama bir supra rx7 celica gerçrekten o yol çekilir yani ya da baba bir skyline.inceledim hemen zaten o işi yapan çok insan var ankarada oyüzden parça sıkıntısı yok eski bmwlerde zatenMesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2014, 00:12:40o bahsedilen işin zararı var karı yok zaten. öle bir araba getirme fikri olanlar unutsun yani bencede.ya klasik sıfatlı bir araç getireceksin yada yarış için dizayn edilmiş belgeli araç.onlarda öle bir vergilendirme yok çünkü.eger adamın varsada yollara uygun belgesi alırsın sonra.o 6 ayda bir gitme hikayeside dedigi gibi ticareti var birileri senin için götürüyor arabayı ordan kendi parçalarını alıyor ve bu işi bedavaya yapıyor.
Arkdaşlar benim yaptığım görüşmenin sonucunu yazdım ama şayet öyle ise 20 temmuzda bende geleyim lexsus gs 300 alıp gelelim:)
mehmet ali abi bu konu bayaga karışık bir konu.dedigin usulde dogru öle araç getiriliyor hemde kalıcı olarak 6ayda bir hiçbir yere gitmen gerekmiyor.birde olayın böle bir yüzü var.hatta bu durumu abartıp iki araç alıp bulgaristana yazın bir arabayı bırakıp diger arabayı alan var.her iki şekilde de araç getiriliyor aslında.ama işte tecrubeli olanların kesin bilgileri önemli.aslında gerçekten gidip görmek en güzeli.ama o olay gerçek.abi bu devirde e30 parçası e36 parçası ganimet gibiyse hala bunun sebeplerinden biride bu zaten
Lexsus gs 300 2006 model 12 bin usd satarım yorganları anasını satayım.Varsa öle durum almayan bülent ersoyla evlensin Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2014, 00:31:41işin aslı birlikte gittiğim adama ve orada yapılacak alışverişe güvensem durmam alırım valla.Mesela bulgaristan olsa yemin olsun kalt gidelim derim ...
abi dur gaza getirme gözünü seviyim celica zaten fazlasıyla merak uyandırıyor bende. konuyu açan abimiz bir gitsin gelsinde bir ögrensin olayı fotolarıyla belgeleriyle bir bakalım.edirne bulgaristan sorun degil yani bakalım yiyebilcegimiz bir etmi anlıyalımda.