Gönderen Konu: Gürcistan Araç - Araç Parça Getirme Detay  (Okunma sayısı 155405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Gürcistan Araç - Araç Parça Getirme Detay
« Yanıtla #40 : Haziran 30, 2014, 00:08:30 »

o bahsedilen olay farklı bir olay ilke.öle bir durumda 6 ayda bir çıkmak zorunda kalmıyorsun sanırım.yasal olarak direk tr arabası oluyor.tr araç vergileri üzerinden tekrar aracın degerleniyor gümrükten yeni bir fiyat belirliyorlar o fiyattan birdaha satın alıyorsun arabayı sanırım ;)
O zaman pek karı olmuyorki abim :) 6 ayda bir gitmek sorun değil benim için. Orda 6 ay kalmak sorun :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 30, 2014, 00:08:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 30, 2014, 00:10:33 »
ben bunu forumda da yazdım zaten nedense hep bir bmw e36.e30 için o yolu giderim ama bir e36 bir e46 için fln gidilmez o yol gerçekten.burdanda ucuza alırız çünkü düşer elbet.hiç mi düşünmediler bir rx7 bir celica vs de getirmediler yani.o celicadan hiç yok mesala tr de ve bmwden sonra bence iyi bir makine yani.ama bir supra rx7 celica gerçrekten o yol çekilir yani ya da baba bir skyline.inceledim hemen zaten o işi yapan çok insan var ankarada oyüzden parça sıkıntısı yok eski bmwlerde zaten

Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2014, 00:12:40
O zaman pek karı olmuyorki abim :) 6 ayda bir gitmek sorun değil benim için. Orda 6 ay kalmak sorun :)

o bahsedilen işin zararı var karı yok zaten. ;) öle bir araba getirme fikri olanlar unutsun yani bencede.ya klasik sıfatlı bir araç getireceksin yada yarış için dizayn edilmiş belgeli araç.onlarda öle bir vergilendirme yok çünkü.eger adamın varsada yollara uygun belgesi alırsın sonra.o 6 ayda bir gitme hikayeside dedigi gibi ticareti var birileri senin için götürüyor arabayı ordan kendi parçalarını alıyor ve bu işi bedavaya yapıyor.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 30, 2014, 00:17:13 »

ben bunu forumda da yazdım zaten nedense hep bir bmw e36.e30 için o yolu giderim ama bir e36 bir e46 için fln gidilmez o yol gerçekten.burdanda ucuza alırız çünkü düşer elbet.hiç mi düşünmediler bir rx7 bir celica vs de getirmediler yani.o celicadan hiç yok mesala tr de ve bmwden sonra bence iyi bir makine yani.ama bir supra rx7 celica gerçrekten o yol çekilir yani ya da baba bir skyline.inceledim hemen zaten o işi yapan çok insan var ankarada oyüzden parça sıkıntısı yok eski bmwlerde zaten

Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2014, 00:12:40
o bahsedilen işin zararı var karı yok zaten. ;) öle bir araba getirme fikri olanlar unutsun yani bencede.ya klasik sıfatlı bir araç getireceksin yada yarış için dizayn edilmiş belgeli araç.onlarda öle bir vergilendirme yok çünkü.eger adamın varsada yollara uygun belgesi alırsın sonra.o 6 ayda bir gitme hikayeside dedigi gibi ticareti var birileri senin için götürüyor arabayı ordan kendi parçalarını alıyor ve bu işi bedavaya yapıyor.

Valla ben sırf ucuza getirmek için düşünmüştüm bu olayı. Çünkü o zamana dek biriktirdiğim parayla en iyi arabayı almak isterim :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 30, 2014, 00:25:18 »
Arkdaşlar benim yaptığım görüşmenin sonucunu yazdım ama şayet öyle ise 20 temmuzda bende geleyim  lexsus gs 300 alıp gelelim:) 
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 30, 2014, 00:26:57 »
R34 skyline varsa alinir gidip obür boyu gitmem daha gürcistana  :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 30, 2014, 00:29:53 »
Arkdaşlar benim yaptığım görüşmenin sonucunu yazdım ama şayet öyle ise 20 temmuzda bende geleyim  lexsus gs 300 alıp gelelim:)

mehmet ali abi bu konu bayaga karışık bir konu.dedigin usulde dogru öle araç getiriliyor hemde kalıcı olarak 6ayda bir hiçbir yere gitmen gerekmiyor.birde olayın böle bir yüzü var.hatta bu durumu abartıp iki araç alıp bulgaristana yazın bir arabayı bırakıp diger arabayı alan var.her iki şekilde de araç getiriliyor aslında.ama işte tecrubeli olanların kesin bilgileri önemli.aslında gerçekten gidip görmek en güzeli.ama o olay gerçek.abi bu devirde e30 parçası e36  parçası ganimet gibiyse hala bunun sebeplerinden biride bu zaten
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 30, 2014, 00:30:06 »
Lexsus gs 300 2006 model   12 bin usd   satarım yorganları anasını satayım.Varsa öle durum almayan bülent ersoyla evlensin :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2014, 00:31:41
mehmet ali abi bu konu bayaga karışık bir konu.dedigin usulde dogru öle araç getiriliyor hemde kalıcı olarak 6ayda bir hiçbir yere gitmen gerekmiyor.birde olayın böle bir yüzü var.hatta bu durumu abartıp iki araç alıp bulgaristana yazın bir arabayı bırakıp diger arabayı alan var.her iki şekilde de araç getiriliyor aslında.ama işte tecrubeli olanların kesin bilgileri önemli.aslında gerçekten gidip görmek en güzeli.ama o olay gerçek.abi bu devirde e30 parçası e36  parçası ganimet gibiyse hala bunun sebeplerinden biride bu zaten
işin aslı birlikte gittiğim adama ve orada yapılacak alışverişe güvensem durmam alırım valla.Mesela bulgaristan olsa yemin olsun kalt gidelim derim ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 30, 2014, 00:31:50 »
Bülent Ersoyla evlenirsen Gürcistana gitmeye falan gerek kalmaz abi direk TR den alırsın :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 30, 2014, 00:32:37 »
Lexsus gs 300 2006 model   12 bin usd   satarım yorganları anasını satayım.Varsa öle durum almayan bülent ersoyla evlensin :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2014, 00:31:41
işin aslı birlikte gittiğim adama ve orada yapılacak alışverişe güvensem durmam alırım valla.Mesela bulgaristan olsa yemin olsun kalt gidelim derim ...

:argh:
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Haziran 30, 2014, 00:34:40 »
 :D  :D abi zaten beni biliyorsun bulgaristan yani.edirne zaten..boşuna bu işi araştırmıyorum böle bir yol var harbiden var biliyorum yani.hatta işi tam ögrensen kimseyle gitmene güvenmenede gerek kalmaz.sıkıntı olayı net ögrenmekte avantajı olumsuz yanı ne varsa enine boyuna bilmekte.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Haziran 30, 2014, 00:38:00 »
Kardeşim o zaman bu işi çözelim Lexsus varken uğraşmayalım 520i lerle :) Hatta bu hafta alalım  :islik:

http://myauto.ge/car_details.php?car_id=9832718     bu araba  40 bin mi oynamayın kardeşim adamın aklı ile töbe töbe....Zaten teravihte az kalsın uyuyordum şimdi zerre kadar uyku yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Haziran 30, 2014, 00:42:44 »
abi dur gaza getirme gözünü seviyim celica zaten fazlasıyla merak uyandırıyor bende. :D konuyu açan abimiz bir gitsin gelsinde bir ögrensin olayı fotolarıyla belgeleriyle bir bakalım.edirne bulgaristan sorun degil yani  ;) bakalım yiyebilcegimiz bir etmi anlıyalımda. ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Haziran 30, 2014, 00:47:52 »
abi dur gaza getirme gözünü seviyim celica zaten fazlasıyla merak uyandırıyor bende. :D konuyu açan abimiz bir gitsin gelsinde bir ögrensin olayı fotolarıyla belgeleriyle bir bakalım.edirne bulgaristan sorun degil yani  ;) bakalım yiyebilcegimiz bir etmi anlıyalımda. ;)
Biz demi gitsek onunla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Haziran 30, 2014, 00:51:44 »
mehmet ali abi dur kıpırdama bence :D vur kafayı yat hatta :D abi adamı heveslendiriyor biliyorum yani bmw kullanırkende bunu düşünüyodum hala düşünüyorum.sadece düşünüyorum ama.ilkdefa bu abimiz sayesinde kanıtlı delilli görecem bu konuyu inşallah.ben görnüdügü gibi olmadıgını düşünüyorum.anlattıkları muhakkak dogru asla sözüm yok ama bu işin bazı ayrıntıları var bence o ayrıntılar lazım bize bi bakalımda hele çözemedik mi bahanem olursun edirnede agırlarım seni sıkıntı yok ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 30, 2014, 00:53:54 »
abi gürcistan  tam olarak ne tarafta oluyodu :D  abi bulgaristan olsa ben burdan otobüsle giderim :D geçen mangal yapmaya gittik bir baktik yunanistan ipsala sinira gelmişiz :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kilometre: 300000
  • Model Yılı: '98
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 30, 2014, 00:54:46 »
tabiki gelmek isteyen gelir istikametimiz ya 19 yada 20 temmuzda Ankaradan çıkıp karadeniz sahil yolundan püfür püfür geze geze gürcistana gitmek ama şu dakika az önce şunu öğrendim ben 3 arkadaşımla beraber gideceğiz benim aracımla.. aracın satışının benim üstümde olması lazımmı araç annemin üzerine oyuzden ondan noterden yurt dısına cıkabılır dıye vekalet almam gerekıyormus bunu ogrendım şu dakıka ıtıbarı ıle.
Carina E 2.0 GLİ A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Haziran 30, 2014, 01:01:00 »
dedigim gibi bu olayın ince ayrıntıları pürüzleri vs var muhakkak öle düşünüyorum ama evet araç sizin üstünüze olucak noterden halletmeniz lazım.zor bir iş degil.iyice araştırmaya hep birlikte devamedelim bu konudanda fikir paylaşımı ile 19-20temmuza kadar devam.okan dogunun en üstü bulgaristandan yüzmeye başla dümdüz karşına çıkacak :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 30, 2014, 21:27:02 »
takip :)

konu güzelmiş....
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı