0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Satış ilanları hala devam ediyorhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-megane-1-parasina-passat-201128912/detay
Konu sahibi @Emrullah Serdar KAYA beye çok teşekkür ederim, elinize, emeğinize sağlık. Zevkle okudum.Bende yaza doğru kendi aracım için Gürcistan'a gidip parça almayı düşünüyorum. Kesin olmamakla birlikte 3 arkadaş gitme kararı aldık ama kesin değil. Forumda yakın zamanda veya ilerde gitmeyi düşünen varsa birlikte biseyler yapabiliriz.
Hakan orada yaşayan arkadaşlarım var ben sordurdum bizim araç için yedek parça yok diyebilirim ama işçilikte sıkıntı yok dediler.
Yapma be abi, gerçekten yok mu?Ben Mazda'ya gönül vermiş bir esnaftan duydum (Mazdacı Ayhan Oto); Gürcistan'a git hız sabitleyici bile taktırırsın demişti.Bizim forumdaki arkadaşlar da araştırmışki gitme niyetleri var. Suda var tabi bizimkilerin araçları 2013 dizel ve 2014 yeni Mazda 3
Yeni modeller için pek sordurmadım ama deneriz şansımız Genelde Alman grubu ağırlıklı olduğunu söyledi. Mutlaka diğer modellerinde vardır ama önemli olan bizim aradıklarımız var mı ? İlk görüşmem de soracağım
Abicim sen özellikle 626'lar için sor bence yüksek model Mazdaların vardır.Benim aracım için düşündüklerim öncelik sırasına göre;1. Hız Sabitleyici taktırmak (bizim araçlarda alt yapı var)2. Sis farı taktırmak3. Farları gruplarını yenilemek4. Ve baskı balata, devirdaim vs gibi sarf malzemelerin orjinallerini ile değiştirip bakım yapmış olmak
Hız sabitleme ALt yapı olayını biliyorum forumda okumuştum hatta ebay da falan 200 euro civarı bir şeydi. Konusu olmuştu. Sis farı için oralara kadar gitmeye gerek var mı ? burada gayet hoş işler çıkabilir.Geri kalanlar hakkında en kısa sürede bilgi alıp haber vereceğim.
Evet ebay'da çıkma olarak satanlar var. Ama güven olmuyor ki, sıfır olsa almayı düşünürdüm.Sis farı için bizim forumda bir arkadaş Accent Era'ların kini uydurmaya çalışıyor bakalım sonuç bekliyoruz. Orjinal fiyatı serviste 550 lira idi geçen senelerde
Gümrük muhafaza ekipleri 885 lüks araca el koymuş. http://m.mynet.com/i3.html#http://finanshaber.mynet.com/iphone/otomotiv/luks-otolar-gumruge-takildi/114204
Yakalanan (aslında yakalatılan) bu araçlar gümrük tasfiye depolarına çekiliyor. Her ne kadar E-ihale sistemi getirilmiş olsa da bu araçları yine galerici sahipleri satın alıyor ve sonra yasal olmuş yollarla piyasaya sürülüyor. Özellikler Bakırköy tasfiye müdürlüğünde ki araçlara dikkat edin haberde ki gibi çok pahalı araçlar ter temi pırıl pırıl olurlar. Elemanları gidip araçları temizliyorlar.Bu arada geçen hafta ki ihalede Hollanda plakalı kaza yapmış bir 2001 A4 12 bin liraya satılmış. Sadece ön göğüs sol perde ve sol koltuk hava yastıkları ön sağ çamurluk ve motor kaputu 15 bin lira tutuyor. Bunun işçiliği ve diğer eksik parçalar hariç. 5 binden fazla etmezdi
Turkiyede kazali mazali 2003-2005 a4 veya passat dusurebilirsem super olur abi parcalari hazir zaten
O zaman e-ihale sistemine kayıt ol ihaleleri takip et İlke. Ama yukarıda belirttiğim pert olacak A4 bile 12 bin liraya satıldı. Bazıları piyasası atıyorum 10 bin olan araca 15-17 bin bile verebiliyorlar. 94 model A4 cabrio 24 bin liraya satılmış. Verilecek akıllı bir rakam değil