0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizdede oyle degil mi ehliyeti alan kendini ken block saniyor
Ken Block halt yemiş bu Gürcü'lerin yanında. [emoji2] Türkler Block ise Gürcüler Senna'dır. [emoji14]
hespi allahin kulu
Bide getirebilsek su araçları tam olacak ama bakalım yoksa 6ayda bir uğraşırmaz gir çıkıla...
başlığı açan arkadaştan da pek ses çıkmıyor iletişimde olan var mı acaba ?6 ayda bir defa girip çıkma ile sorun çözülüyorsa yani aynı araç 6 ay burada 6 ay yurt dışında kalma durumu yoksa ona da razıyız.
Arkadaşlar bugün Batum a geçtik eşimle tatil amaçlı... Güzel bir şehir yalnız her yerde merse ve toyota land cruiser vardı...acayip fazla bi şekilde yani..sordum buradan araç alınabiliyor mu die ve 6ay Türkiye'de kalınıyor dendi..sonra girdi çıktı yapacaksınız dediler..yalnız 1 kişi bulduk adam girdi çıktıya gerek kalmayacak şeyler yapabildiğini söylediler adamın numarasını da verdiler:) arayıp sormayı düşünüyorum bakalım nasıl bişeyler oluyormuş bi öğrenelim ve bu arada sarp sınır kapısından geçtikten 3-4km sonra benzin fiyatı 2.33lari mazot 1.89-2lari LPG ise 1.76lari idi... BenZin yani2.89liraya tekabül ediyor 3tl deyin siz...nvalla bizim devlet bizi soyuyor
Arkadaş Gürcistan'da kalmaya karar verdi sanırım.
ya arkadaslar ben yazdim bunu daha onve sakalimizmi uok ki dinlemiyorsunuz ? 6 ay yurtdisinda kalmasi sart , 6 ay sonra getirmek icin tanidik var ise araci baska birinin ustune gecirirsiniz yada plaka degistirirsiniz ancak boyle olur
Asıl seçenek şu bu sevdadan vazgeçin ve para biriktirin