0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla ben de yapcam dün ankaraya gelip gittim deri koltukta sırılsıklam oldum
koltuk sogutması yokmuydu seçkin yaaa yaptırak şunlardan yaa sen yapacam dedin mi engeç 1hafta birader ben okadar çabuk yaptıramıyorum üşengeçligimden harcamalardan falan
yok abi o kadar erken olmayabilir tamam arabayı değiştircem dedim 1 hafta içinde değiştirdim de para kalmadı
İLk foto çok hoşuma gitti. Amma velakin honda olmamış ELine sağlık abi titizliğin konusunda yıkama buluşmasında aynı yeri 33333 defa kurulayınca gördüm Her türlü kefilim
1haftada degiştirmem lazım dedin yaptın tamamdır ozaman bak birlikte ayarlarız birşey beklersen eşlik ederim kesin yani Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2014, 00:41:15yaaa ismi önemli degil ama bazı arkadaşlara nispet olsun diye seçkin mesala onlara inat hondayı sadece buraya takarım demek istedim ali yaaa :Ddüşündükçe gülüyorum bildigin öle oldu dimi o buluşma enson ben kaldıydım sanırım
hakkaten abi finaller başlayacaktı değiştiremezsem hala astraya biniyor olacaktım bir iktisatçıya yakışır düzeyde pazarlama stratejilerimle sattım hemen önce egzozu taktır abi kılıf kolay iş
tek tek gidiyorum içerinin işini halledeyim dışına dönecem.iç kısımda çok hassasımda
egzozu tak gerisi çorap söküğü gibi gelir abi
Şu makine bir ara benim kadrajıma girmeli Maşallah güzel kareler
Maşallah Allah kaza bele vermesin
konuyu güncel tutuyım dedim.çok yakın zamanda gene makine karşısına geçicez tosunumla.yazı kapanış çekimi yapılcak çok yakında
Ne kadar yakında? [emoji14]
epey yakın
Çok yakında, yeni sezonda, yeni saatinde, yeni gününde. [emoji14]
" E12 nin suçu ne ? "