0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arka Camın altında kalan orta Fren lambasını ellemenizi pek tavsiye etmem. Sakın üstünden falanda bastırmayın, içeriye kaçıyor ve düzeltebilmek için neredeyse arabanın arka içini komple açmanız lazım.
birşey dikkatimi çekti resimlerde.sizin arka far grubunda stoplar ile park aynı devredemi.çünkü arka sisler hem stop halinde hemde park halindemi yanıyor yoksa banamı öyle geldi?
Murat abi masallah arabanda kobra gibi .malesef ben aldigimdan beri hicbiyerini elleyemedim.bozarim mahvederim diye korkuyorum.vites cevresi bardaklik kulluk dahil klimanin altina kadar olan kromaj yeri kaplama yaptirmak istiyorum.dikkatli kullanmama ragmen hep cizilmis.ahsap gorunumlu kaplama ve klima mp3 bolgesini black piano yaptirsam nasil olur acaba
sis lambaları yerine taktığınız ledler hem sis hemde stop lambası görevi görüyor anladığım kadarıyla.sizin kasa avensislerde normalde stop ve gece arka parklar farklı değilmi?bizdekinde ayrı ayrı olduğu için şaşırdım biraz.sanki sizdekinde arka stoplar ile arka parklar aynı ledler yanıyor
evet bizde sol taraftaki sis lambası olarak görev alıyor.sağ taraftakinin ampul yuvası var ama ampulu yok tabiki.sol taraftan hat alınarak yapılabilir dendi sorduğumda servise.eğer frene bastığınızda dahada parlak yanıyorsa sanki ilk anda aklıma acaba bizim gündüz farı gibi çift kademeli olduğu gibi aklıma geldi
Bekir abi gonderdigin resim extranin orjinali.orjinal kalitede nerede yaptirabiliriz.murat abi piano black detaylarini gormek istiyorum.cok merak ettim.
Evet Bekir hocam, benim araba Bende beğendim baya, hoşuma gitti gündüzleride güzel görünüyor, 3 fonksiyonlu, akşam arka lamba, fren lambası vede geri vites lambası.
Murat abi kirmizi steel brusch yazdim.firca cikiyo.ne o anlamadim
iyi hoşta o ledler uzun ömürlü olacak mı abi yarın bi kaçı patlarsa dedemin dişleri gibi kalacak.sonra hooop tamponu tekrar sök.sonra gün gelecek aracı satacaksın.adam expertize sokacak ditecek arka tampon değişmiş araç kazalı diyecek.sonra aracın son sahibi olacaksın.sonra benzin döküp yakacak cinnet geçireceksin.değer miydi bir led için bunlara yav... heveseinibaltalayanbalta mode :0ff