0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Fanı açılırken klimada çalışıyor, klımanın çalışmasını istemiyorum bunun çözümünü biliyormusunuz
@Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) abi. ampuller şahane olmuş bu arada spoilere kaç tl istediler. dışarıdan 150 liraya aldığımız spoiler sence çok mu dayanıksız olur ne dersin?
Evet Techstream ile bilgisayara bağlanınca bu fonksiyon iptal edilebiliyor. Servislerde de derseniz yaparlar Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2015, 20:10:12Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın Bekir Bey,Siz var olan ampulleri söküp LED mi taktınız? Ben anlayamadım. Birde sizin arabada geri vites lambası bizdeki gibi sadece arka sağ tarafta değil çift taraflı değil miydi?Gündüz farı konusunda ne gibi can sıkıcı durumlar oldu?
şu ampuller plakalık için nasıldır farklı bir led teknolojisi sanki. tr den photona falan baktım en ucuz 30 lira diyor gözüme büyüdü yavhttp://www.aliexpress.com/item/2pcs-6W-Bright-T10-LED-Auto-Car-Interior-COB-Width-Wedge-Bulb-Light-12V-White-YKS/32312541758.html@Murat Köse (28015) @Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) @Cavit YORDAM (26016)
Plakalıklardaki normal ampullerin nesi varki Karanlık olsun rahat görünmesin zaten plaka
Murat abi inanır mısın, plakalığa beyaz led takınca aynısını babam söyledi
kaan genelde dedeler böyle söyler.
Abi biraz çamur senin işini görür
ehtiyarım hacı ben, yahu arkamdan gelen plakamı görse ne olacak, suç işleyip ağız tadıyla kaçamayacağız. Ha desenki plaka lambalarına açma kapama düğmesi koydum hemen yaparım
Yok aslında varya çok pis fikrim var bu konuda IR LED döşeyeceğim plakaya, malum kamera ve fotolarda IŞIK görünüyor ama dıştan bakınca birşey yok