cavit bey T10 uyuyor merak etmeyin.
ama tam doğru bilgi böyle imiş.kafası büyük olan T10 lara T15 tip deniyormuş.ancak yuvaları aynı.
T10 lar plakalık,araç içi,kapı içi yada gündüz park ampulu olarak geçiyormuş.Dolayısı ile watt gücü düşük kalıyormuş.
T15 ler ise geri vites veya stop lambası yada üçüncü stop lambası yani arka camın altında yer alan lambalarda kullanıyormuş.
ben T15 siparişi geçicem bu akşam.bir şey fark etsin bari.linkini verdiğim ürün birebir bizim araç ile uyumlu hem volt hemde watt değeri anlamında.
Üzerindeki stok geri vites ampülleri kaç watt açıp bakma şansınız oldumu.
Üzerindeki stok geri vites ampülleri kaç watt açıp bakma şansınız oldumu. 
tabiki baktım, zaten bu nedenle bunları sipariş vericem.
T15,16Watt,12 volt değerleri var.Yani en azından bendekiler öyle.çok büyük ihtimalle sizdekilerde öyledir.
Şöyleki ilk başta almayı planladığım Philips T10 ları Yalaz Oto'da kutusundan çıkartıp yaktırdık saolsun kırmadı arkadaşlar.
Ancak inanın 5 watt değeri olduğu için çok sönük kaldılar.
Az önce verdim siparişi.71 Tl tuttu.Kargo ücretsiz.
tabiki baktım, zaten bu nedenle bunları sipariş vericem.
T15,16Watt,12 volt değerleri var.Yani en azından bendekiler öyle.çok büyük ihtimalle sizdekilerde öyledir.
Şöyleki ilk başta almayı planladığım Philips T10 ları Yalaz Oto'da kutusundan çıkartıp yaktırdık saolsun kırmadı arkadaşlar.
Ancak inanın 5 watt değeri olduğu için çok sönük kaldılar.
Az önce verdim siparişi.71 Tl tuttu.Kargo ücretsiz.
abi ben çinden almıştım cree led ampul 20w falandı neredeyse kısa far kadar yanıyordu ikisi 30 tl ye falan gelmişti. 3-4 ay oldu gayet iyiler. sis ve geri vites lambasına takmıştım. fiyat bana fazla geldi sanki
pardon abi bu t10 muş benimki normal sis ve geri vites lambasına takılandan. bunu plakalıklara takarsan plaka dehşet olur ama
Bugün öğlen itibari ile çok şükür Toyota Orjinal Spoiler montajı bitti.
bir kaç mesaj önce bu spoilerin neden bu kadar pahalı olduğunu anlatmıştım ancak yine söylüyorum her ne olursa olsun fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.
Malzeme zaten kaliteyim diye bağırıyor.Kendi astarsız ve boyasız ağırlı nerdeyse 1,5 kg civarı.Bagaj kapağı düğmesini açınca kendiliğinden yukarı doğru
kalkardı ancak şu anda spoiler nedeniyle kalkmıyor artık.gülü seven dikenine katlanır

Ayrıc ürün Toyota Motor Sportsun kendi ürünü zaten tam ortada logosuda mevcut.
Çavdarlı Toyotaya teşekkür ediyorum sizlerin huzurunda çünkü İnci Beyazı gibi zor bir rengi insan gözü ile ayırt edilecemeyecek derecede aynı tonda boyayı
tutturmuşlar diyebilirim.Montaj filan gayet temiz ve net yapılmış.
Bunlarda farklı açılardan resimler...
Güle güle kullan hocam , sizin modellerde bagaj kapağı uzaktan kumandadan mı açılıyor du?
İyi günlerde kullanın çok yakışmış.
Orjınal parça uzun ömürlü oluyor.Şeytanın kulağına kurşun 7 yıldır Toyota Motorsport logolu orjınal spoiler sapasağlam.Yakışmış hayırlı olsun.
Güzel olmuş Bekir bey güle güle kullanın plakanıza bakıyorumda sizde Nilüfer civarındasınız.

Yanılıyor muyum?
Yeni konu acmistim.admin saolsun kapatmis.bizim arka stop lambalar ne diye geciyo.led degil
Yeni konu acmistim.admin saolsun kapatmis.bizim arka stop lambalar ne diye geciyo.led degil
Emre bey hem arka stoplar, hemde arka park lambaları leddir.
Mesaj Birleştirildi: 16 May, 2015 04:40
Güzel olmuş Bekir bey güle güle kullanın plakanıza bakıyorumda sizde Nilüfer civarındasınız.
Yanılıyor muyum?
Aynen öyle Mustafa bey.Nilüferdeyim.(İhsaniye) Sizin seride Nilüfer tarafı galiba

Mesaj Birleştirildi: 16 May, 2015 04:43
Güle güle kullan hocam , sizin modellerde bagaj kapağı uzaktan kumandadan mı açılıyor du?
Ah be Murat hocam yaramı deştin resmen.Kumandanın üzerinde açma tuşu var ancak sadece "bagaja birazdan açılacaksın ona göre hazırla kendini" diye sinyal
göndermeye yarayan bir tuş.illa gidip elle kendin açacakasın.millet artık ayağını uzatınca açılıyor bagajlar bizimki biraz geriden geliyor
Bekir abi arka stop lamlar led olsa audilerin ki gibi olur.satis danismani soylemisti.farkli birseydi.led farkli bence.led nokta nokta oluyor.bizim stoplar sanki horu icinden isik geciyo gibi.floresan gibi
Bekir abi arka stop lamlar led olsa audilerin ki gibi olur.satis danismani soylemisti.farkli birseydi.led farkli bence.led nokta nokta oluyor.bizim stoplar sanki horu icinden isik geciyo gibi.floresan gibi
emre ledler iki tiptir.
Birincisi bizim fren lambalarındaki gibi Nokta Nokta yani Teker Teker döşenen ledler.
İkincisi ise arka park lamblarında olduğu ve bmw 5 serisinin park lambaları gibi olan floresan şeklindeki ledlerdir.
birde floresan şeklindeki ledlerin çakmaları vardır piyasada.Lambanın en sol üst köşesine bir tane ampul koyar ve onuda yansıtıcılı bir koridor kılfı ile döşer ve
led görünümü yapanlar var.
Aslında ikisinin alt yapısı aynıdır.ancak dışarıya verdiği görüntüyü farklı kılabilmek için etrafındaki kılıflar farklırı.
ilkinde hiç bir kaplama yoktur direkt ışığı dışarı verir.
İkincisinde ise bir dış kaplama vardır.ve bunun sayesinde sen dışarıdan baktığında ışığı tek bir hüzme varmış gibi görürsün.
Arka Camın altında kalan orta Fren lambasını ellemenizi pek tavsiye etmem. Sakın üstünden falanda bastırmayın, içeriye kaçıyor ve düzeltebilmek için neredeyse arabanın arka içini komple açmanız lazım.