0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talat benim geri vitesler için almayı düşündüğüm Philipsler T10 idi.Ancak bizdeki geri vites lambaları T10 dipli gibi ancak kafası büyük olanlardan.Yani T15 oluyor.Dolayısı ile Philipsler zayıf kalacaktı almaktan vazgeçtim.Bunların siparişini vericem bu akşam kısmetse.http://www.ebay.com/itm/2pcs-White-50W-CREE-W16W-T15-LED-Reverse-Backup-Turn-signal-Light-Bulb-12V-24V-/271746415856?hash=item3f45593cf0&vxp=mtr
ır ledle uğraşma abi gece görüşlü nıght vision kamerayla arka kamerayı değiştir..:;:
Üzerindeki stok geri vites ampülleri kaç watt açıp bakma şansınız oldumu.
tabiki baktım, zaten bu nedenle bunları sipariş vericem.T15,16Watt,12 volt değerleri var.Yani en azından bendekiler öyle.çok büyük ihtimalle sizdekilerde öyledir.Şöyleki ilk başta almayı planladığım Philips T10 ları Yalaz Oto'da kutusundan çıkartıp yaktırdık saolsun kırmadı arkadaşlar.Ancak inanın 5 watt değeri olduğu için çok sönük kaldılar.Az önce verdim siparişi.71 Tl tuttu.Kargo ücretsiz.
şu ampuller plakalık için nasıldır farklı bir led teknolojisi sanki. tr den photona falan baktım en ucuz 30 lira diyor gözüme büyüdü yavhttp://www.aliexpress.com/item/2pcs-6W-Bright-T10-LED-Auto-Car-Interior-COB-Width-Wedge-Bulb-Light-12V-White-YKS/32312541758.htmlTalat yukarıda linkini verdiğim ürünü alabilirsin altı aydan beri kullanıyorum şu ana kadar problem yok ve aydınlatması çok iyi
.......... plakanıza bakıyorumda sizde Nilüfer civarındasınız. Yanılıyor muyum?
abi işte bu ledlerden bahsediyorum bende. olmadı bu ledlerden alayım bende led manyağı olduk zaten
Yeni konu acmistim.admin saolsun kapatmis.bizim arka stop lambalar ne diye geciyo.led degil
Güzel olmuş Bekir bey güle güle kullanın plakanıza bakıyorumda sizde Nilüfer civarındasınız. Yanılıyor muyum?
Güle güle kullan hocam , sizin modellerde bagaj kapağı uzaktan kumandadan mı açılıyor du?
Bekir abi arka stop lamlar led olsa audilerin ki gibi olur.satis danismani soylemisti.farkli birseydi.led farkli bence.led nokta nokta oluyor.bizim stoplar sanki horu icinden isik geciyo gibi.floresan gibi