0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normalde yedek lastik rotasyona girmez. Rotasyondaki amaç aşınmaları eşit hale getirmek, hiç kullanılmamış veya çok az kullanılmış stepne devreye girerse olayın amacına hizmet etmez.
TOYOTA''da acaba Alimünyum Kaporta kullanılıyormu hiç?bugün akşam Mercedes bayisinde E180'i inceledim.söyleyecek çok bir şey yok ancak aracın kaportasını indirip kapatacağım sırada bırakmamla teneke gibi bir ses gelmesi bir oldu.satış danışmanı tuhafıma gittiğini anladı ve hemen ekledi.Kaportası Alimünyumdur dedi.birşey sormadım onun üzerine ama bu bir avantajmı acaba(aracı hafifletmek gibi) yoksa başka bir şeymi?
Güle güle kullan.
çok şaşırdım. daha geçen gün konuşmuştuk sipariş verdim demiştiniz
Çok kısa zamanda elinize ulaşmış kasım ayında sipariş verdigim ürünlerim hala elime ulaşmadı.iyi günlerde kullanın montaj sonrası resimlerini bekliyoruz.
Kaancim ne alacaksan Kore ve Hong Konglularda al derim her zaman Bu arada Philips 4300K Xenon her an takilabilir Kaan sasirdim deme sonra
Dediginiz gibi ebaydan alırsam hong kong.lu satıcıları tercih ediyorum.Aliexpress satıcıları maalesef hep çinli satıcılar.Bu gün T20 gündüz farı ampullerim elime ulaştı takıp resimleri paylaşıcam.
Kaan sağol bakalım istediğimiz gibi aydınlatma verecek mi.birazdan takip deniyeceğim.
Evet kaan bursa yalaz otomotivden alicam.Kucuk ebay diyorum orasi icin ama adam akilli henuz bi internet siteleri bile yok Philipsin yeni cikan Slim Balast denen modeli 4300K olanini aliyorum.Uzunlarda ise H9 oldugu icin su anda cok secenek yok.Osramin orjinal bi H9 u var 65 watt ama aracin uzerindekide 65 watt oldugu icin sanmiyorum cok bir fark olacagini.Turkiye'ye yaz mevsimine dogru yeni tip H9 lar gelicekmis.(yalaz otomtivin soyledigi)bu nedenle beklemek istiyorum bir sure.Park lambalarini ise cavit beyin yaptigi gibi ya Photon yada Ttec diye bir marka var onlardan biriyle degistiricem.Simdilik led projesini rafa kaldirdim.
Xenonları mercekleri değiştirerek mi yapacaksınız?